Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 205
  • 654
  •   1
Отговори
# 165
                                                                              НАЗДРАВЕ!!!

ЧЕСТИТА И СПОРНА!!!
 PeaceЕй така си изкарахме ние-тихо и кротко,но и за моя изненада доста се позабавлявахме и посмяхме. Laughing

Момичета,някой разполагаше с телефоните на всички поч.станции май newsm78-може ли координати за Боровец плс Praynig

# 166
Честита Нова Година и от мен. Нека днешните мечти, да са приятен спомен през 2010!
Ние си изкарахме много приятно, събрахме се 12 човека на една вила и оттам гледахме цяла Варна как гърми Crazy
Много красиво беше.

# 167
  • Ботевград

Ние си бяхме вкъщи, прекарахме приказно  Hug

# 168
Ч.Н.Г  и от мен.Здраве,късмет и парички за всички.Ние пък с моя мъж се поскарахме леко и всеки посрещна Новата 2009г в къщи.
Това ни е първата Нова Година като семейни и съм бременна,ама като сме инатчета всеки си беше при мама и тате.

# 169
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!!!

# 170
4естита нова година

# 171
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА момичета , желая ви много здраве преди всичко,  щастие  и успехи във всяко ваше начинание !!!!!

# 172
здравейте ,
как е при вас времето ,момичета
сняг ?
студ?
настроение ?

# 173
Здравейте момичета. Мога ли да се присъединя и аз към вашия отбор на "полицейски съпруги" Peace
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички.
Нека шепи радост да раздава, да бъде здрава, мирна, плодовита и на вас да е честита!

# 174
Има ли съпруги на КАТаджии сред вас?Ще ми е интересно да покоментираме специално този тип полицаи? sohappy

# 175
  • Варна
Има ли съпруги на КАТаджии сред вас?Ще ми е интересно да покоментираме специално този тип полицаи? sohappy
Защо?

# 176
И какво по точно да им коментираме????

# 177
  • Ботевград
Има да, какво те притесняват този ТИП полицаи? ooooh!

# 178
Като цяло не ме "притесняват" по никой начин.Не знам защо отговорилите са така настръхнали Rolling EyesИли по-скоро само се досещам.Споко!Аз съм една такава съпруга!Просто ми е интересно да знам.Мисля, че има разлика в това къде работят като полицаи - районно, пътна полиция, жандармерия,затвор,центр.градска част и т.н. Naughty

# 179
Има полицаи и на село.Шега де. Hug
Иначе моят е бил в патрул ,после в КАТ и сега пак си е в патрул с мераци за издигане ,тъй като вече е висшист.
 Специално за него мога да кажа ,че се справя където и да е.
Той е от полицаите роден за такъв и не мисли и за друга професия.
Потомък е на полицай.

Общи условия

Активация на акаунт