Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 258
  • 654
  •   1
Отговори
# 285
  • у дома...
Спор няма - трябва да има някакво редуциране на състава. Неможе в канцелариите да  по пет човека, които си бъркат по дупките и да вземат заплати, а никаква работа не вършат. Иначе и от униформените има доста мърша за махане - не може един да има 100 преписки за година, а друг - 50, щото тате и вози шева на районното, и да вземат еднакви пари.

# 286
Айде да се запиша...Само че аз съм военната (в МО) Simple Smile. Няма много да давам информация, все пак е класифицирана Wink Laughing, но ще пиша с интерес в темичката...

И аз така.И се чудих даже дали трябва да се запиша тук или да си направим наша тема newsm78.В момента съм в майчинство, но гледам да съм информирана.А и поне веднъж месечно ходя до службата ( да не ми забравят физиономията мъжкадаците)

# 287
  • Разпиляна във въображението
Айде да се запиша...Само че аз съм военната (в МО) Simple Smile. Няма много да давам информация, все пак е класифицирана Wink Laughing, но ще пиша с интерес в темичката...

И аз така.И се чудих даже дали трябва да се запиша тук или да си направим наша тема newsm78.В момента съм в майчинство, но гледам да съм информирана.А и поне веднъж месечно ходя до службата ( да не ми забравят физиономията мъжкадаците)

Аз се опитах да пусна, но никой не се отзова. Определено смятам, че трябва да сме отделно и да си коментираме нашите си неща. Ако искате да взема да изровя темата, която пуснах и да се преместим там? - ето я - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371144.0

# 288
  • Някъде в Европа...

Аз се опитах да пусна, но никой не се отзова. Определено смятам, че трябва да сме отделно и да си коментираме нашите си неща. Ако искате да взема да изровя темата, която пуснах и да се преместим там? - ето я - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371144.0

зАПИСВАМ Ссе там, но може би да попроменим заглавието, та да се разбира, че и за жени в униформа става въпрос  Wink

# 289
 CrazyАй честити 5% с януарска дата  cheersи "усъваршенствана система" за доплънително стимулиране разработена от ММ лично   blahblah smile3538

# 290
Тео, каква е системата, че сега като съм в майчинство нещо съм изпуснала...  Rolling Eyes

# 291
CrazyАй честити 5% с януарска дата 
направо нямам думи от подобни решения ,подигравка !

# 292
Тео, каква е системата, че сега като съм в майчинство нещо съм изпуснала...  Rolling Eyes

TiredАми поизчетох я в ъв вчерашния коментар в Дир-а-"гъвкава" и т.н. но честно да ви кажа нито "смлях" нито "осъзнахсега отивам на работа но мисля довечера пак да се върнем с "личния" ми полицай на нея и да я проучим  Hug

# 293
  • Ботевград
CrazyАй честити 5% с януарска дата  cheersи "усъваршенствана система" за доплънително стимулиране разработена от ММ лично   blahblah smile3538
Mr. Green
какво е ММ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 294
ZLATNA, не знаеш ли? ММ - цигарите, които пушиха стачкуващите Wink Михаил Миков

# 295
или Мики Маус Joy

# 296
  • Ботевград
знам  Grinning затова написах какво  Joy а не кой  Hug

# 297
Да избутам темата и да ви покажа една статия  ooooh!

МВР вдига двойно таксите, събира пари за заплати

За да събере пари за по-високи полицейски заплати, министърът на вътрешните работи Михаил Миков смята да натовари гражданите с двойно по-високи такси, съобщава в. „Сега“.
Министърът мотивира искането си с нуждата да осигури необходимите средства за надеждно и ефективно функциониране на системата на МВР, с отчитане на инфлационните процеси за периода септември 2007-септември 2008 г., увеличението на работната заплата и нарасналата покупателна способност на населението. В Министерския съвет вече е внесен проект за промяна на тарифата за таксите, които се събират от МВР.
Според предложението пет пъти трябва да се вдигнат най-ниските такси. Например сумата, която се плаща за издаване или подмяна на контролен талон към свидетелство за правоуправление, трябва да стане от 1 лев на 5 лева. За дубликат повишението е същото. От 6 на 10 лв. нараства таксата за проверка на техническата и екологичната изправност на автомобила и за идентификация при първоначалната регистрация. Толкова ще се плаща и за промяна в регистрацията и пускане в движение на МПС.
За издаване и подмяна на талона, без който колата не може да е в движение, таксата се вдига от 30 на 60 лв. Двойно ще се увеличи и цената за право за ползване на регистрационен номер за автомобили с лесно запомняща се комбинация като например 22-33 или 23-32. В момента е 30 лв., ще стане 60 лв. Ако собственикът си поръча номер с комбинация от цифри по желание, но без да са четири еднакви или по предходните комбинации, таксата от 50 лева става 100 лв.
2 лева ще се плащат при подаване на писмено искане за всякаква информация, свързана с проблеми около документите за самоличност. 2 лева ще струва и всяка писмена справка за това кой и кога е преминал границите и с какъв документ за самоличност.
Публикуване на Sunday, March 22 @ 00:00:00 EET от maximov

# 298
Това е тактика за да намразят хората полицаите. #Cussing out
Смешна работа. #2gunfire

Но ,и хората да знаят,че голяма част от тези средства
 влизат в републиканския бюджет и доста по малка в МВР.

# 299
  • у дома...
Леле, почти месец никой не се е разписвал тук. Срам, срам...  Laughing И да не е само спам да попитам - някъде получиха ли се вече картите за МВР станциите за летния сезон? А дали пък няма да "ни" платят предвеликденски? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт