Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 242
  • 654
  •   1
Отговори
# 345
Брей, че хубава новина за тези парички Simple Smile

# 346
Ако наистина ги увеличат ще е супер  ама май   не е много сигурно.

# 347
  • Ботевград
 Rolling Eyes сега ми казаха, че наистина не е сигурно за увеличението  Rolling Eyes
Предложено е, но все още не било одобрено ....
Тоест имали срок до средата на май да пресметнат има ли откъде да вземат за увеличение и ако няма  Whistling няма да има увеличение, парите са сигурни иначе, до края на май ще се раздадат  Close

# 348
да се запиша и аз като жена на полицай  Simple Smile Simple Smile Simple Smile чуло се е във варна за увеличението, дано да ги дадат на 15 че аз както нмам майчински 2 месеца яко сме я закъсали

# 349
Привет, момичета!Пари ще има,ама за неуниформеният състав, а на нашите униформени мъже ще трябва да дадат дрехи.За Варна не се чува за сега ,че ще дават дрехи.Иначе,наистина не е прието още предложението за увеличение на парите за дрехи.Лошо,лошо!Да видим занапред докъде ще я докарат управляващите с полицията.Горе главата "полицейски"съпруги,ще изгрее слънце и на нашата улица!!!

# 350
Привет, момичета!Пари ще има,ама за неуниформеният състав, а на нашите униформени мъже ще трябва да дадат дрехи.За Варна не се чува за сега ,че ще дават дрехи.Иначе,наистина не е прието още предложението за увеличение на парите за дрехи.Лошо,лошо!Да видим занапред докъде ще я докарат управляващите с полицията.Горе главата "полицейски"съпруги,ще изгрее слънце и на нашата улица!!!
Lina dm  и аз се почудих за парите, а то ето това си е, нашите униформени си ги вземат направо в униформи .

# 351
  • у дома...
Друг е въпроса, че униформи НЕМА! Моя униформен не е вземал от три години нова униформа. Или няма неговия номер, или въобще изобщо няма дрехи. Вече със страх вадя дрехите му от пералнята, че не знам в кой момент ще се разпаднат изцяло. То не е кърпене, не е чудо!

# 352
Друг е въпроса, че униформи НЕМА! Моя униформен не е вземал от три години нова униформа. Или няма неговия номер, или въобще изобщо няма дрехи. Вече със страх вадя дрехите му от пералнята, че не знам в кой момент ще се разпаднат изцяло. То не е кърпене, не е чудо!
   Оооооо и ние сме така,моят мъж има да взема обувки и кубинки от миналата година,ама да видим дали тази година ще го огрее- не само за обувки, а и за униформа.Пак трябва да купувам и черни фанелки,бързо избеляват,а никой не се грижи за този въпрос-ходи и купувай,не става със старите,как да се покаже пред хората със избелели фанелки?!?

# 353
Моя не е униформен, като има нещо ще кажа той е в 3РУ там ще дават ама колко не се знае

# 354
  • у дома...
Лина, на твоя поне с черни фанелки му дават да ходи. Щото моя е малко извънгабаритен, ако знаете що народ сме обзавели с кубинки, боти, фанели...

# 355
Майка,черните фанелки са към униформата,обаче не им ги дават, а те сами си ги купуват.Сега като изкараме и ризите - леле майко,направо ми се завива свят - пери,пери,че няма две за свят.Моят е в Транспортна полиция,патрул по влаковете,не става да ходи като прошляк.Така я мразя тази униформа,като я извадя от пералнята............ми се плаче,че и избелява бързо.

# 356

TiredЕеее къде това бе-то даже два пъти годишно май ги дават/загубила съм му края/-моят днес стовари едни сакове и кашони пак-обзаведен-и тениски има даже-с надпис Полиция на гърба Laughing

# 357
И моя има бая униформи, сигурно са към 15  Shocked

# 358
Току що споменаха в новините, че май няма да има увеличение за бюджетната сфера за заплатите тази година... Tired

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 19:10 от Siska24

# 359
  • Варна
Майка,черните фанелки са към униформата,обаче не им ги дават, а те сами си ги купуват.Сега като изкараме и ризите - леле майко,направо ми се завива свят - пери,пери,че няма две за свят.Моят е в Транспортна полиция,патрул по влаковете,не става да ходи като прошляк.Така я мразя тази униформа,като я извадя от пералнята............ми се плаче,че и избелява бързо.
Хей, хей  Hug
Я дай на лични да видим сега кой кой е  Laughing Party

Общи условия

Активация на акаунт