Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 222
  • 654
  •   1
Отговори
# 405
  • Ботевград
Да се похваля  bowuu
Имаме карта за Тилия, много случайно, не сме кандидатствали дори. Колегата на мъжът ми е одобрен и се е отказал, /поради хубава причина/ като ни е преотстъпил картата.
И сега края на юни сме там  Sunglasses

# 406
Да се похваля  bowuu
Имаме карта за Тилия, много случайно, не сме кандидатствали дори. Колегата на мъжът ми е одобрен и се е отказал, /поради хубава причина/ като ни е преотстъпил картата.
И сега края на юни сме там  Sunglasses

Честито  Hug Желая от сега една незабравима почивка и красиви спомени.

# 407
Ауууу,Златна,браво!Ударили сте джакпота!!!Весела и незабравима почивка Ви желая!!!   Hug

# 408
  • Ботевград
Благодаря момичета  Hug
Непременно ще приложа после снимков материал  Wink
Дано да е незабравима и весела - с едно двугодишно дете и едно бебе  Whistling но каквато - такава.

# 409
 Party Party PartyОоооо и ние сме там,само че от 13-и август -има да почакам още 2 месеца Flutter

# 410
  • Варна
Благодаря момичета  Hug
Непременно ще приложа после снимков материал  Wink
Дано да е незабравима и весела - с едно двугодишно дете и едно бебе  Whistling но каквато - такава.

Този път няма да ми се измъкнеш  smile3508

# 411
mari6a,време беше бе жена да се включиш при нас!!!  Hug Я малко да побутнем темичката!!!  Heart Eyes  Peace   bouquet

# 412
Здравейте на всички Simple Smile
Аз чак сега видях че има такава тема . За мен да кажа : бивша полицайка и омъжена  полицай Simple Smile Напуснах защотоооо.... вие знаете как седят нещата.
Надявам се да мога да се включа и аз във вашата тема Simple Smile

# 413
yaya86, добре си ни дошла   bouquet

# 414
  • Ботевград
yaya86
Добре дошла  Hug
Май си направила ГОЛЯМА грешка  Mr. Green Laughing като си напуснала системата.
Дай Боже всекиму твоят късмет и успешна реализация занапред  bowuu

# 415
  • Варна
mari6a,време беше бе жена да се включиш при нас!!!  Hug Я малко да побутнем темичката!!!  Heart Eyes  Peace   bouquet
А, аз съм си тука, бе. Вероятно не си обърнала внимание  Hug. Дори тук те засякох теб и после ти писах ЛС.

# 416
А, аз съм си тука, бе. Вероятно не си обърнала внимание  Hug. Дори тук те засякох теб и после ти писах ЛС.

Обръщам внимание,засичам те от време на време!!!   Hug Момичета какво ново при Вас?Идат избори- полицията пак ще бачка яко!    yaya 86,Добре дошла!!!  welcome Няма бивши полицаи мила,тръпката винаги остава!  Heart Eyes

# 417
  • Ботевград
 Rolling Eyes  при нас нищо ново, има слухове, че до 10тина дена ще се раздават парите за дрехи, но аз лично не вярвам вече на такива слухове   Mr. Green
Иначе нищо ново, готвим изборите  Whistling

# 418
yaya86 , добре дошла  bouquet
Златна, Тео честито за картите, Незабравими изживявания  bouquet
Пари ище има до 10 дни, 400 лева.Знам,че е сигурно Rolling Eyes

# 419
И в техния форум пише,че заповедта била подписана. ама ??? newsm78

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 15:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт