Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 218
  • 654
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря Ви момичета.
Май от сега да стягам фъстъка за министър,а?
 Joy
Няма такъв смешник  като ММ  Crazy.
Не остана .Още малко  ще го изтърпим.

# 436
Благодаря Ви момичета.
Май от сега да стягам фъстъка за министър,а?
 Joy
Няма такъв смешник  като ММ  Crazy.
Не остана .Още малко  ще го изтърпим.

Ще гласувам с две ръце и два крака за синчето ти да е министър на МВР!!!Надявам се,че сте добре и ти се възстановяваш.   bouquet

# 437
Момичета здравейте отново Simple Smile
искам да ви питам нещо : Става дума за това можете ли да попитате мъжете ви (ако има такива които се занимават с вещевото обс;лужване или са наясно)  дали наистина на тези които са бременни или майчинство НЯМА да им  се дават парите за дрехи а ще ги карат да си взимат дрехи , питам защото много мой приятелки са в ужас вече че и това ще им спрат . Дано някоя от вас има инфо Simple Smile

# 438
Има заповед, не мога да цитирам коя, но мога да попитам колежката от вещево, на бременните се полагат пари - не дрехи. 100 % съм сигурна  Peace Peace Peace

# 439
  • Сливен
На майките се дават пари - 100% съм сигурна.

# 440
И ние така знаем ама онзи ден ходих до вещевия и там питах дали е излязла заповедта и те казаха че е готова ама нямало да им дават парички ( това ми го каза някаква която се занимава точно с това) , после чух и други мнения , но дано да не е така и да има ги дадат че и без това е ужасно състоянието .

# 441
Понеделник ще се обадя на колежката да я питам коя заповед да търсят, не може така, това не е от скоро!  Naughty

# 442
Ще съм много благодарна Simple Smile

# 443
Здравейте,мацки!Мъжлето пази днес предизборните стаи и бюлетините,ама се чува,че нищо няма да се плаща!Някой запознат с въпроса има ли?   bouquet

# 444
  • Ботевград
При нас платиха Mr. Green
Дадоха им по 6 лева за храна и бензин на калпак, какво повече да се очаква  Mr. Green Laughing

# 445
ехееее, те ще преядат с 6 лва цял ден...  Joy

# 446
При нас платиха Mr. Green
Дадоха им по 6 лева за храна и бензин на калпак, какво повече да се очаква  Mr. Green Laughing
   Блазе Ви,Златна!При нас нищо,храна си носят и с коли ходят,нито пари за бензин,нито за храна!Ама здраве да е!!!

# 447
  • Ботевград
МОмичета, не ги мислете - току що говорих с мъжът ми  Laughing каза:
1. Гледат мач  Laughing
2. Дали са им храна - хамбургери, пици, кюфтета  Laughing
3. Дали са им кола, фанта, мин. вода  Laughing
Направо са си екстра, отделно по 6 лева ще вземат за бензин, ще видите, и на Вашите ще дадат сега  Grinning

Редактирам се, имало е още кафе, чай, колети, вафли, минерална вода и вестници  Grinning

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 10:44 от ZLATNA

# 448
Моят е сам-самин и му е скучно.Взе си храна от вкъщи,събраха пари за бензин за колата,с която са отишли.Щурава работа!Ще видим после какво ще им дадат!  Stop

# 449
А и много дълги смените. Аз понеже ще съм в комисия на изборите и днес чакахме полицая да дойде и да заключи. Дойде в 16.00 часа , а каза, че ще предаде смяната в 7.00 сутринта.  #Crazy Цяла нощ ще обикалят там. Дойде един не знам дали ще е само той. Моя приятел е в жандармерията и каза, че и негови колеги ще пазят на изборите, но на него специално му се размина.

Общи условия

Активация на акаунт