Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 213
  • 654
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моя мъж днес пък пази изборите(аз така му казвам)  Joy И както е винаги в полицията не се знае до колко часа

# 451
Явно до среднощ ще ги държат.Сутринта излезе в  5.45 Shocked, а кога ще се прибере....

# 452
  • Ботевград
 Laughing Гласувате ли  Laughing Laughing Laughing

# 453
  • София
Явно до среднощ ще ги държат.Сутринта излезе в  5.45 Shocked, а кога ще се прибере....

И моя излезе тогава, каза че сигурно към 21-22 ще се прибере

# 454
Гласувахме и двамата,моичкият се прибра в 9.30 сутринта,ама пазеше от вчера от 16.00ч.Сега пък е нощна,аман от тия техните смени.  #Crazy

# 455
Хихих аз излязох в 5.30 и се прибирам току що  Shocked ooooh!

# 456
Явно до среднощ ще ги държат.Сутринта излезе в  5.45 Shocked, а кога ще се прибере....
Хихих аз излязох в 5.30 и се прибирам току що  Shocked ooooh!
Вили, какво е това чудо Rolling Eyes Нали ще почиваш поне днес Hug

# 457
Аз не съм служител, ама имаше полицайчета, които си ни пазеха и беше наистина чудо.
Аз бях комисия и после трябваше да носим бюлетините в изчислителния център, който при нас беше в Спортна зала, цяла Варна и околността се беше изсипала там. Всичко беше отцепено, влизахме по номера, абе лудница голяма. Момчетата и те се измъчиха доста ooooh! А ние бяхме що годе от средните номера, имало е хора , които са влезли и към 4 часа, което си значи , че полицаите са си стояли и те до тогава да ги пазят.

# 458
  • Ботевград
Нищо им няма  Laughing те са свикнали на чандж ...

# 459
Момичета здравейте отново Simple Smile
искам да ви питам нещо : Става дума за това можете ли да попитате мъжете ви (ако има такива които се занимават с вещевото обс;лужване или са наясно)  дали наистина на тези които са бременни или майчинство НЯМА да им  се дават парите за дрехи а ще ги карат да си взимат дрехи , питам защото много мой приятелки са в ужас вече че и това ще им спрат . Дано някоя от вас има инфо Simple Smile

Значи заповед няма как да цитирам, защото колежката, която беше във вещевото вече не е там и няма достъп до документите! Но ми каза следното: Пишеш заявление до Началника си, свободен текст без да цитираш заповеди, че поради бременност и/или предстоящо раждане през текущата 2009 година няма да имаш нужда от вещево продоволствие и молиш да ти бъде изплатена левовата му равностойност - или нещо подобно. Това нещо трябвало да мине и през главен счетоводител и заминава при началника ви. До миналата година човешките ресурси са издавали бележка, но сега май не е така. Каза ми, че ако има зявление, нямат основание да откажат.

# 460
  • у дома...
За изборите моя пък пази бюлетините в една от секциите от 15,30 в събота, та се прибра чак в 20,30 в неделя. Ама аз вече свикнах в изборно време да липсва от домакинската книжка  Laughing Пък и цели 10 лева са му дали за бензин и ободряващи напитки.

Мойто полицай е решил от понеделник да ходи по анцуг на работа Simple Smile. Щото лятната му униформа е пред разпадане. Иначе вчера бил по черна фанелка и летния униформен панталон. Обаче за беда го мернал от някъде шефа на голямото районно и питал прекия му началник Иво на работа ли е. Еми на работа е, ама от понеделник най-вероятно ще е с цивилни дрехи. Че лятната му униформа кара четвърта година вече и заплахата от разпадане при следващото пране е повече от реална.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 10:21 от Просто_майка

# 461
Здравейте момичета, приемате ли във вашата компания още една полицейска жена.
  bouquet

# 462
  • Варна
Добре дошла, *Поли    bouquet

# 463
Добре дошла и от мен, Поли  Hug  bouquet

# 464
Благодаря Ви момичета Hug
да се представя: казвам се Поли, с мъжо живееме заедно от осем години имаме малък маймун който скоро ще стане на три годинки. От София сме.
Какво друго  newsm78 не се сещам
много ще ми е приятно да си пиша с вас  bouquet
ще прочета няколко страници назад за да вляза в час.
поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт