Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 212
  • 654
  •   1
Отговори
# 480
Да бе ще плащаш, от това ли ще печелим Simple Smile Ако го намеря ще го пратя по пощата Peace

# 481
Немога да помогна с колан.
Съпругът ми обаче каза ,че в ТИЛ Варна се продават по 10-12 лева.
Той лично ползва кожен от години.

# 482
Ще проверим и в ТИЛ-а Варна. Но вчера не са му дали.

# 483
Как сте,дами?
Рени,намерихте ли колан за мъжО?
Моят мъж каза,че до края на месеца ще получат бележките си за дрехи и обувки,но ако няма в Тил-а, това което са заявили,може и да се върне с чорапи за 60лв.Направо  #Crazy Цялата работа в полицията е такава, нямам думи вече!  ooooh!
Другата седмица дано има поне заплати,че да видим колко ще забогатеем с парите за изборите.  Joy

# 484
Рени, питах вкъщи. Занесъл си човека униформата на село в къщата, ак оси хиодим скоро ще ти пиша Rolling Eyes

# 485
Здравейте дами и от мен!  bouquet
Не, не сме намерили и нямам идея откъде.
Наистина е плачевно положението с дрехите. Моят си дойде за 340 лв с: 2 летни / само!! / униформи, 2 шапки, 1 риза, тесте чорапи, летни кубинки и обувки. Това са новите неща. Представяте ли си?? Зимата по гащи! Mr. Green

Ще съм ви благодарна ако изровите колан!!

# 486
  • Варна.
Ами като няма в Тила да ходи с каквото има - ааааааааа!
загубена работа!
аз всичко раздадох, колани имах няколко чешита. да съм знаела да ти оставя Simple Smile
униформата ми беше много удобна, не се чудиш всеки ден какво да обличаш, със зор я облякох а после ми беше мъчно. като си разхождах кучето след работа съседите ми казваха - ей, това колко е специално, с въоръжена охрана го водят Grinning

# 487
  • у дома...
Рени, довечера ще проверя нашия колан и ще ти кажа!

# 488
Здравейте извинявам се че се намесвам в темата, но и аз да кажа, мъжлето е в КАТ и преди месец взе една ЗИМНА униформа и то от бележките за 2008 г. а онзи ден най-накрая му дадоха една риза и едни обувки.  #2gunfire Има и още талони останали, а за дрехите за 2009  да не говорим кога ще ги дадат
Как може със скъсаните дрехи ли да ходят?

# 489
Рени, довечера ще проверя нашия колан и ще ти кажа!

Намери ли някой колан? Embarassed

# 490
Брей, тази темичка откакто е в този подфорум, забравям да ви навестявам...
Аз да се оплача, че във вещевата в Красна поляна нямат нищо... даже и чорапи...

# 491
Здравейте.
Пиша тези редове с голяма мъка.
Става въпрос за едно пет годишно  дете от град Варна,което се нуждае от спешна операция ,която може да бъде извършена и в България.
Сумата не е голяма ,но е непосилна за многодетното семейство/имат 3 деца/.Става въпрос за около 5000 лева.
Трагедията е голяма и поради факта ,че става въпрос за генетично заболяване предавано по наследство.
В същото семейство само преди година и дъщеричката е претърпяла оперативна намеса.Семейството е затруднено вече финансово и  моли за помощ всеки.
С две думи ще ви обясня за какво става въпрос.Мозъкът на детето ръсте ,но не и черепа.От там се получава деформация на лицето,забавяне в развитието и др.
При операцията се разрязва черепа и се поставят едни скоби и всичко тръгва както си му е реда.
Имам епикриза при мен.Ще я сканирам ,но сега нямам възможност ,че съм с бебе.

Ако някой иска да помогне сметката е в банка ДСК Варна-  на името на Деан Людмилов Иванов.

Сметка в лева IBAN  -  BG31STSA93000017253601

BIC   STSABGSF

И така става въпрос за дете на бивш вече колега от системата.Казвам бивш,защото напусна  за да вземе парите ,които се дават накуп за да плати операцията на първото си дете.Сега търси помощ от всеки и иска пак да се върне в системата.Варненските съпруги ,ако питат съпрузите си  ще се запознаят.Миналата година имаше и каси по районите за помощ.
Моля помогнете с каквото можете!

# 492
  • Варна
Има ли места в районните където се събират пари?

# 493
Ще питам и моят мъж дали в тяхното районно има касичка за събиране на средства!Дано се събере сумата и да се помогне на детенцето!
Бащата къде е работил преди и има ли шанс да се върне в системата?Всъщност пожелавам успех на цялото семейство!!!  Praynig  Peace  Heart Eyes

# 494
Ще преведа колкото мога парички, дано се оправи детенцето  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт