Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 295
  • 654
  •   1
Отговори
# 195
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , момичета!  bouquet
Извинявайте , че нахлувам в темиката ви.  Hug
Подкрепям протеста , но подкрепям и полицайте.  Peace
Никой в тая загубена държава няма уважение и малко поне респект към полицията. ooooh!
Това в никоя цивилизована държава неможе да се случи. Кой ще позволи на протестиращите да убиждат и да мятат к'во ли не по охраняващите. Това ако е примерно в Германия , считайте , че жална им майка.  Crazy
Затова неведнъж съм споменавала къде ли не , че искам да стъанем полицейска държава като Германия. Видиш ли полицай да се напикаваш от стрес.  Thinking

Извинете.  Blush Поздрави и лека вечер. Hug

# 196
 #Cussing outМОМИЧЕТА БЯСНА СЪМ #Cussing out #Cussing out #Cussing out-Не стига че до четири часа бях в истерия,докато му чуя глас,че от вчера е командирован в Сф и само ми звънна сутринта да ми каже че поста му бил пред народно събрание Sickаз бях до обяд на работа и нямах понятие какво става ooooh!докато не дойде колежка от другата смяна и беше толкова ужасена и превъзбудена от това което гледала по канал3 че ме хвърли в див ужас.Моментално се изстрелях с такси и не мръднах от компа и телевизора,100 пъти звънях и като прочетох че имало  ранени 3-ма полицаи и 4 жандармеристи се пукнах от притеснение,до към 16-17 часа когато ми вдигна телефона и каза "че е оцелял" Embarassed-Наитина е било ужасно-и са били бити и са били-и двете неща са ги преживели еднакво гадно Embarassed-защото това сега са го правили само в учебен план TiredОбщо взето са стресирани много от цялата ситуация-все едно са удряли собствените си деца и родители Embarassed-било е невъобразимо меле.

Но това което изчетох този следобед по форумите/дир.бг/ Close #Cussing out-направо ме вбеси тотално #2gunfire

И все пакостанах с впечатление че повече от хората ги защитават и подкрепят в действията им с/у тази измет/в по-голямата си част/ днес-Съжалявам за крайното мнение и думи,но изживях такива притеснения ooooh! и ако само ви копирам част от  наглите мнения от там...например някакъв тъпанар пише-приблизително-"Ха познайте дали някой ще пусне повече SMS  за децата на загиналите полицаи...' #Crazy-Абе и....д комплексиран,ами питаш ли се защо са без бащи тия деца  #Cussing out #2gunfire-ох направо не мога да се побера в кожата си днес от притенения и гняв! ooooh! Embarassed

babka_jabka     bouquet -писали сме заедно-взела си ми думите от устата-за полицейската сържава-даже май го писах днес в някой форум-Ох да стане като в щатите Close-ще посягат на полицай и ще го псуват ooooh!

Дори "мирните и невинни' студенти са ги наричали ку....ви,пе....ли и какво ли не-не само лумпените и платени анархисти. ooooh!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 21:44 от teo_71

# 197
Здравейте момичета. Съвсем случайно попаднах на този форум и много се радвам че го има. Направо съм възмутена от случилото се днес на протестите. Отново полицаите излезнаха виновни за всичко. Аз като съпруга на полицай знам в какви условия работят, на какво са подложени и какво виждат всеки ден, а да не говорим за всичките празници на които с детето сме сами и всичките нощи които съм треперила защото е извикан по спешност. Наистина мисля, че на 17.01 всички трябва да отидем и да се борим за правата на нашите мъже.

# 198
 ShockedАз пак съм тука възмутена  Close/меко казано/-един друг мухъл от дир-форума злорадо обяснява"Как добре били обурудвани и облечени днес-какво се оплаквали че нямат дрехи обурудване Twisted Evil"-ами то биваше по потници иджапанки да ги пуснат срещу метални колове,камъни и бутилки-та да е доволен  и "отмъстен"народа ooooh!

# 199
teo_71, просто спирай да ги четеш, че ще си съсипеш нервите. Аз днес гледах, четох, пак гледах и накрая си викам, що ли си хабя нервите. Даже тук в съседна тема в съседен подфорум също отнесоха злобни коментари. Като протестираха полицаите, плюха по тях, като си седят на работното място и си изпълняват задълженията пак плюят, ясно незнаят хората какво искат , дай им само да оплюват.

# 200
  • Варна
Тези дето оплюват полицаите първо да си помислят дали някога са се озовавали срещу разярена тълпа и тогава да анализират кой как реагирал.

# 201
  • Ботевград
Така е, НО накрая ще излезе, че са си превишили правата ... и че те са виновни ...
Не искам изобщо да пиша, защото ще стана много нецензурна.

# 202
  • София
Като протестираха полицаите, плюха по тях, като си седят на работното място и си изпълняват задълженията пак плюят, ясно незнаят хората какво искат , дай им само да оплюват.

абсолютно се убеждавам , че е така  Twisted Evil
винаги са трън в очите на хората

Това, което преживяваме ние - женита на полицаи , хората, които нямат нищо общо с човек от системата , не могат да го разберат.
Това, че мъжа ти след цял ден мръзнене по улиците се прибира вкъщи и поне 1 час около него стъпваме на пръсти, защото той тялом си е в къщи, но реално не - защото  съпреживява проблемите на хората, с които се е сблъскал през деня?
Това, че децата ми са свикнали, че тате е на работа на повечето празници, когато другите семейства празнуват заедно , а ние сме само децата и мама Confused

И като благодарност - получават критики от всички страни

Мога да изреждам още много "привилегии" на професията на нашите мъже, но освен Клуб "полицeйска съпруга" надали някой ще ме разбере

Наистина , ако продължа по темата , ще стана доста нецензурна Twisted Evil

# 203
В момента гледам по канал 3 повторението. Това е подигравка, не спират да ги удрят, обиждат и замерват с какво ли не, а после говорят за полицейско насилие. Направо не мога да повярвам как полицаите успяват да се сдържат, аз откачам само като гледам. В коя нормална държава ще позволят да се случи подобно нещо?!

# 204
  • у дома...
Знаете ли кое ми направи впчатление? На всички полицейски проести до сега нашите мъже заставаха с открити лица. Макар да занеха, че ги снимат и журналисти, и полицейски камери. Никой не се скри с качулка, шал или каквото и да било.
А вчера колко от протестиращите бяха маскирани?

# 205
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362999.30;topicseen
ТУК ИМА МНОГО ЗА ................ #Cussing out
Не им е в къщата затова.

# 206
Всички вие, момичета, прави сте, но в България няма закони. Ако имаше такива, нашите момчета нямаше да се оставят да ги замерят с камъни и прегради, а бой докато тия гамени не разберат, че Полицията е властта и закона. А който не иска да го разбере да си носи последствията, а не да говорят че ги били били и какво ли още не. В България  Полицията трябва да има права. Сега всички говорят, че полицаите били направили това и това. Ами, то се знаеше, че тях ще изкарат виновни; един път не съм чула да ги похвалят..... Но такава ни е държавата.  Close Close Close

# 207
Момичета, вие знаете ли нещо за протеста в събота, защото вече на няколко места в различни форуми чета изказвания от рода на "ние ще дойдем в събота на вашият протест и тогава ще видите какво ще стане"? Направо откачам от яд след всичко което се каза и изписа против полицаите, а никой не коментира че са намерени три самоделни взривни устройства+1 шише амониева силитра и какво щеше да стане ако не бяха арестували този младеж и тези "бомбички" се бяха взривили в тълпата. Тогава нямаше да викат "леле пребиха ни", а щяха да викат "къде бяха полицаите и защо не си вършат работата". Каквото и да направят все те са виновни!

# 208
Гледате ли сега "Часът на милен цветков"(нарочно е с малки букви), направо ги оплюха отвсякъде. Точно това казах по рано, че ако беше станало нещо, щяха да излязат с това, че не си вършат работата, а сега когато си изпълняват задълженията "Що така". Хубаво е казал Петко Славейков " Не народ, а мърша" #Cussing out Я ти в САЩ или Германия посегни на полицай, а недай си Боже го замеряй с камъни, жална ти майка тогава. Едва ли не искат да се бяха надупили по голи з....ци и да им вкарат по един ...Наглост безподобна,  нямам думи. Спирам, че вече наистина ставам цинична.

# 209
Моми4ета и да се ядосваме няма нищо да променим.Такава ни е държавата.Дано да няма изцепки на протеста в събота.

Общи условия

Активация на акаунт