Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 289
  • 654
  •   1
Отговори
# 210
И аз това се надявам, да няма изцепки в събота, защото от тия гаменчета всичко може да се очаква, а всички знаем че нашите мъже, дори и да не са на работа в момента пак нямат право да се замесват в ексцесии, защото после ще има "уронване престижа на мвр" и....пак те виновни. Мислехме в събота да вземеме и детето с нас, но май не е добра идея.

# 211
Според мен в събота може и да няма полицейски протест, защото всички полицай са мобилизирани по общонационалния протест.
А що се отнася за часът на Милен Цветков- нямам думи оплюха всички униформени, а дори за момент не помислиха за семействата на полицаите.Моят съпруг от 12.01 е застапил нощна смяна и така ще е до 22.01. Това са 10 дена без почивка.Чудя се кога тези хора ще имат време за жените си и децата( които имат). Пък после полицията им била виновна.

# 212
да,ако има национален протест,едва ли ще има на нашите мом4ета

# 213
Здравейте момичета! Много съжалявам , че няма да можем да дойдем в София пред министерството, но просто финансите са силно ограничени да не кажа , че липсват  Confused   
За сметка на това пък отново ще сме пред дирекцията във Варна така , че призовавам , който няма възможност да  отиде в София да дойде пред дирекцията!!!! И  друго,  вижте на какво попаднах днес в новинарските сайтове - http://www.focus-news.net/?id=n1113320
Само се чудя да се радвам ли или да се притеснявам за момчетата , които ще са там. Дано всичко мине както трябва без подстрекации и насилие .   

# 214
  • София
Здравейте и от мен,след три дни мръзнене на паветата,днес на обяд пуснаха една част от момчета да се приберат ,но не да почиват ,а за да се подготвят за нощна смяна и един от тях е моят мъж.Сега е пак на работа и пак се "грижи" за изметта по улиците,за да могат да спят спокоино боклуците ,които ги плюят ,че са свършили добре работата.Не се знае до кога ще дава нощни смени сега,но утре като се прибере ще дремне малко и отиваме на протеста.

# 215
sugar77 незнам какво да мисля и аз останах изумена.Да се надяваме 4е хората мислят реално и виждат 4е зад униформите на нашите мъже стоят хора,които имат жени и деца и които искат да живеят в по-добра държава и не са съгласни с нашите управляващи.Дано да разбират 4е са там за да си вършат работата.Жалкото е,4е има и такива дето искат да ги злепоставят.Е моми4ета да се надяваме,4е утре вси4ко ще бъде наред

# 216
 PeaceИ моят "гладиатор" ooooh!това е последия епитет на който попаднах за тях  вече е удома,след като по обяд ми се обади от Сф и каза че има верочтност да останат още 5 дена TiredНо явно после са преразгледали организацията и утре за там заминава нова група пловдивчани.
Иначе лично аз поукротих страстите,които споделих с вас и смятам успях да защитя в съседната  bowuuНе отстъпвам и сантиметър от позицията си-не само защото съм пристрастна Naughty
Лека вечер на всички и стискаме мноооого палци на смелчаците които ще отидат утре-страх ме е че няма да мине без провокации,въпреки демонстрираната подкрепа.Тази вечер обаче Милен Цветков ми хареса-не съм гледала вчера,че бах на работа,но ще търся някъде из нета предаването да чуя големите"плюнки" по нашите момчета Close

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 23:54 от teo_71

# 217
  • у дома...
http://news.ibox.bg/news/id_1999962607 - вижте това! Направо съм потресена.

Иначе днес бях заедно със съпруга си на протеста. Този път наистина бяхме повече и се надявам да се слушат в думите на полицаите. Макар ММ да беше извън София - просто няма да говоря за него, че ще имам бан. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 218
  • София
Днес бяхме на протеста умряхме от студ,но имаше доста хора въпреки ,че много от момчетата са на работа за не знам кой ден поред,и моят отиде пак .Радвам се ,че мина всичко мирно и тихо днес,дошлата група студенти беше в подкрепа на момчетата,дори подканиха да се прехвърлят на другия протест.

# 219
В момента гледам по канал 3 повторението. Това е подигравка, не спират да ги удрят, обиждат и замерват с какво ли не, а после говорят за полицейско насилие. . .

# 220
И не само това, ами децата на полицаите като гледат "подбраните" моменти от скандалния митинг, които дадоха в новините ???
В чудо се видях какво да обяснявам на сина ми, който е в първи клас,че това което вижда, всъщност не е така:dontknow:
А именно, че не полицаите нападат хората от митинга, а обратно,че те само се опитват да се предпазят #Crazy, защото въпроса му беше:мамо, нали полицаите трябваше да защитават хората, а не да ги нападат?  newsm78
Така,че БРАВО на медиите, на управляващите и т.н. и тн. smile3501
И пак, и отново,  много успешна манипулация на случващото се.......

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 16:15 от D.M.A.

# 221

В момента гледам по канал 3 повторението. Това е подигравка, не спират да ги удрят, обиждат и замерват с какво ли не, а после говорят за полицейско насилие. . .

[/quote]

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 16:16 от D.M.A.

# 222
# 223
  • Ботевград
Вдигат заплатите на полицаите с 5%
Съветът за социално партньорство е взел решение да бъде предложено на министъра на вътрешните работи увеличение на заплатите на служителите в МВР с 5%, считано от 01.01.2009 г., вместо с 10% от 01.07.2009 г.
Следващото заседание на Съвета за социално партньорство е насрочено за края на февруари.
До неотдавна вътрешният министър Михаил Миков твърдеше, че няма как да се увеличат заплатите на служителите му, нито да получат коледни добавки. След протестите обаче, полицаите си извоюваха по 400 лева допълнително по Коледа.

Честито Ви увеличение  Rolling Eyes

# 224
оставам без думи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт