Световна криза се задава, ЛЮЛИНче на пук ще прави маскарада

• 16 230
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МАЛКИ ДАМИ - КАЛИНА И ГАБРИЕЛА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ!!!

А ТОВА Е ЗА ВАС МОМИЧЕТА

Може ли някой да ми каже дали има добър УНГ в Люлин? На Митко заради постоянната хрема му взимаха носен секрет, който се оказа чист, но хремата продължава и се чудя вече дали не е алергична. Затова искам да го погледне УНГ, а не само педиатърката.

# 196
  • София
Наде, тъкмо се замислих днес за теб, че нещо изчезна напоследък.
Мони, тъй като минах по този път, ще ти препоръчам д-р Френгов от Транспортна б-ца. Не си губи времето в Люлин.

# 197
Честит рожден ден на двете принцески - КАЛИНА  на мама Правда_z и ГАБРИЕЛА на мама BgViki, както и на патерица на малкия Христо!Да са здрави, весели, много щастливи!

Мама Мони, не знам и аз дали е наистина добър специалист, особено за деца, но има една докторка УНГ, мисля, че беше Симеонова, приема в един частен кабинет в VІ микрорайон, първият панелен блок след "Бързаков", не си спомням номера, срещу блока в ІV, с банка ДСК е, там е с други лекари - кардиолог имат, мисля, че и педиатър, за съжаление съм изгубила координатите. Приема и с направление по здравна каса. Ходила съм при нея като бременна, оправи ми кризата на синизута само с хомеопатични препарати, че нали не биваше да пия други лекарства. Но като цяло за специалисти Бифана е права, по-добре по някои болници. Дано да се оправя бързо Митко.  Praynig Hug После пиши, че и при Ния имаше съмнения за отит последното разболяване, та се чудех и аз дали да не я водя на УНГ. newsm78

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 14:54 от MianaNia

# 198
Момичета, с две ръце препоръчвам д-р Първанова от 5-та граска. Много е внимателна и обяснява добре. Загрижена и на следващия ден като отидеш пак за твое успокоение, никога няма да те върне. На втория етаж се намира 203 кабинет май беше. Работи всеки ден от сутрин до 13 ч.

# 199
  • София
Наде и тя ли е УНГ?
Бифана при вас какъв е проблема. Обясни ми през какво сте минали.
Мира само съмнение за отит така ли? Няма отит малката иначе.

# 200
Да, УНГ е. Нашия личен ни е препоръча д-р Симов от 26 та п-ка и е невероятна специалистка. Много добри отзиви чувам за нея и има подход към децата.

# 201
  • София
Проблемът ни беше 3-та сливица, но я извадихме.

# 202
  • София
Ще се ходи значи на УНГ. Раде и аз питах за 3-та сливица и за щастие нямаме засега поне.

# 203
Митко,оздравявай бързичко,че идват празници,да не побелее мама  Naughty

# 204
Честит Рожден Ден на Калина и на Габи ! Нека бъдат много здрави и щастливи! А на техните майки Правда и Вики весел празник и много да ги слушат! Grinning   bouquet

# 205
майчинството става 1г.
аз съм на загуба обаче,осигуряват ме на минималната

# 206
Това е голямо, голямо нещо!!! ПОБЕДА в пълния смисъл на думата!!!
Честито на хората с доходи на светло!   bouquet
Съжалявам, Деси.... знам, че често това не е въпрос на личен избор, дали ще се осигуряваш на пълна, или на част от заплатата  Hug

# 207
И аз препоръчвам Първанова, ходих при нея, че на стари години имах ангина- нали и ние сме контингент на д-р Симов. Браво за майчинството, мен ме осигуряват на реалната заплата, само да даде Господ да си имам още едно бебче.

# 208
  • София
Момичета благодаря ви HugЩе проуча кога приема д-р Първанова и ще взема да го заведа дребния, че наистина ще ме поболее. Днес даже от много четене в НЕта даже и диагноза му поставих - АЛЕРГИЯ Mr. GreenДано не е това, че нали знаете приказката "Да не те стига това, което ти" Mr. Green
И честито на всички за страхотната новина - 1 г. високо майчинство. Наистина това е чудесно. Да се почерпим викам аз Laughing

# 209
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи.
Много късмет, здраве, щастие за тях и семействата им.

Общи условия

Активация на акаунт