Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 9

• 26 152
  • 342
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там...
Моите моми ги видяха в 14 г.с. Обикновено момченцата се "показват" по-рано, с добра техника един добър лекар би могъл да ги види още в 12 г.с.

# 151
Луне Hug
Стрелче, моите преди дни ги видя доктора. Хайде щом искаш, пожелавам ти моята орисия...бъдеща тъща и свекървище Mr. Green

# 152
Стрелче, моите преди дни ги видя доктора. Хайде щом искаш, пожелавам ти моята орисия...бъдеща тъща и свекървище Mr. Green

А, дано! Mr. Green

Жабче, искрено се надявам, ако ли пък не - ще почакам. Grinning

# 153
  • София
strelche® можеби ще е рано да се види пола, защото знам, че при добра апаратура и специалист се вижда след 12 г.с. Така, че по-добре се насторой, че няма да се видят. Важното е да са живи и здрави.

# 154
strelche® можеби ще е рано да се види пола, защото знам, че при добра апаратура и специалист се вижда след 12 г.с. Така, че по-добре се насторой, че няма да се видят. Важното е да са живи и здрави.

още повече, като са две, то си е цяла тълпа Grinning

# 155
  • Някъде там...
Момичета, научих че Бисана е родила вчера своите тризнаци в Токуда. Имат си две момченца и едно момиченце. Родили са се малко раничко - в 28ма седмица, да им стискаме палци.

Честито на цялото семейство, да са живи и здрави трите рожби и да наваксват бързо за да се гушкат вкъщи!

# 156
О,душички,ще се моля за тях!
Нека всичко е наред и скоро да се приберат у дома с трите малки мишлета Heart Eyes

# 157
СТРАХОТНО да са живи и здрави!!!!  bouquet

# 158

още повече, като са две, то си е цяла тълпа Grinning

Ето това е най-важното. Praynig Иначе и аз така смятам, че ще е много рано. Simple Smile

Честито на майката-героиня с тризначета!  bouquet Grinning Стискам палци всичко да е наред и с четиримата. Praynig

# 159
  • София
Браво на майката героиня с тризнаците, да са и живи и здрави.
Момичета аз имам някаква болка от 2-3 дни, която се засилва в дясно ту отпред в областта на черния дроб, ту отзад в областта на бъбрека. Понякога и корема се втвърдява.Възможно ли е толкова високо да ме боли ако са контракции (всъщност незнам как боли и при контракции) или е нещо друго?

# 160
Стискаме силно палци на тризначетата и тяхната страхотна мама!  Praynig Praynig Praynig Мъничетата бързо да наддават и тати скоро да си ги прибере всички удома!!!

# 161
Милата Бисана... Браво на нея  Peace Praynig Hug

Докато а3 бях в местната детска болница с моите мъничета (45 дни и3караха там, почти до термина им 3а раждане) имаше мама на три3начки (еднояйчни). Беше си събитие... По една случайност те се ока3аха приятели на мои бли3ки приятели. Сега та3и мама, която има и син, има две детегледачки от Африка.

Санита, това с втърдяването е нормално. Не вярвам обаче болките, които описваш да са директно контракции. По скоро иди да ти прегледат бъбреците. А3 направих бъбречна кри3а ден преди да родя. Двойната бременност е голямо натоварване 3а определени органи. 

# 162
  • Някъде там...
Санитам, да не са черва? Моите се разстроиха сериозно от повръщането и лекарствата, които пия с шепи и ме болят почти постоянно, понякога вечер едва заспивам. И понеже матката е разместила органите, ме боли на какви ли не места.  Confused
Втвърдяване на корема се получава и от газове, не само от контракции.

# 163
Честито на тризнашката мама! Да наддават бързо бебчетата и скоро да са у дома bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на новите мами, лека и неусетна бременност ви пожелавам.
 Напоследък бях доста заета и съм ви чела по диагонала, затова моля ако някой иска да го добавя с списъка на очакващите на първа страница да си напише термина в темата или да ми драсне на лични Peace

# 164
Здравейте! Реших да ви пиша! Радвам се да видя толкова мами на близнаци! Аз съм в 18-та седмица и чакаме две момиченца Simple SmileДо тук всичко върви нормално,дано и за напред да е така.Като всяка от вас обаче, имам нужда да споделям и обменям опит с мами в моето положение.Многоплодната бременност си има особености все пак.
Още не съм прочела всички темички и коментари,но ще наваксам!

Общи условия

Активация на акаунт