Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 660
  • 634
  •   1
Отговори
# 390
Скоро видях рецептата и днес реших да го пробвам. Още с ваденето от фурната се омете повече от половината. Наистина е стархотен!
 Peace

# 391
Здравейте, току що и моя тиквеник започна да се пече... мерси за хубавата рецепта. Сигурна съм че ще е много вкусен!!!Весели празници

# 392
Здравейте на всички ,за първи път пиша тук ,но много обичам да чета за вашите творения.Прочетох рецептата на Селма и реших да я направя.После ще кача и снимки.Весело приготвяне на празничната вечеря.

# 393
Скоро видях рецептата и днес реших да го пробвам. Още с ваденето от фурната се омете повече от половината. Наистина е стархотен!
 Peace
  Това е чудесно!  Hug

gerenceee ,надявам се да ви хареса тиквеникът!Весели празници!   bouquet

Plamii,ще чакаме снимки! Hug

# 394
Това е най-най-най любимия ми тиквен десерт!
Обаче днес реших да го правя постен Confused Някой правил ли го е примерно не с масло, а с олио и ли маргарин, без заливка и как се е получил?

# 395
Здравейте!
За втора година правя тиквеника,и мога да кажа че е страхотен,миналата година хич не ми беше сладък,но въпреки това се изяде,и тази година увеличих двойно захарта,слагах по 4,5с.л на руло и две лъжици в заливката,ш си получи просто приказка,преди малко реших да си отрежа едно парченце и да го опитам,толкова ми хареса че ометох 3 парчета

Препоръчвам на всички които не са го правили да го пробват няма да съжаляват!

Селма,хиляди благодарности за хубавата рецепта  bouquet  bouquet  bouquet

# 396
mama galka23 ,бая захарчица му слагаш!  Crazy Hug
А досега мислех себе си за прекаляваща със захарта,но тази тема ми обърна представите!  Laughing
Много се радвам,че ти харесва рецептата!
Весела Коледа!  Heart Eyes Hug

Greene,правила съм и с олио,и с маргарин.Малко е по-различно отколкото с масло,но пак бива.
Без заливка обаче не знам какво ще се получи....Предвиждам нещо бая по-сухичко....
ДАли да не се сиропира след изпичането,както баклава,например?  newsm78
Дано му измислиш нещо!
Весела Коледа!  Heart Eyes Hug

# 397
Селма, направих го с олио. Стана страхотен отново!
Отгоре не му сложих заливката, но за сметка на това пък го направих директно с лимоновата глазура. Стана разкошен!!!  Peace

# 398
Селма,направих тиквеника и стана повече от божествен.Само индийско орехче не сложих.Благодаря за прекрасната рецепта.Весела Коледа!
По-късно ще кача снимки!

# 399
Селма, направих го с олио. Стана страхотен отново!
Отгоре не му сложих заливката, но за сметка на това пък го направих директно с лимоновата глазура. Стана разкошен!!!  Peace
  Страхотно!  Party
  Благодаря за споделеното!Сигурна съм ,твоя опит ще е полезен и за другите.  Hug

# 400
За първи път ми е, но реших да направя тиквеник за празника. Попаднах на тази рецепта - доста е нестандартна спрямо тази на прабаба ми и веднага ми хареса.  Grinning  Wink.
Май попрекалих с тиквата обаче  Sad. Сега се пече. Сложих и орехи. Дано да ми се е получило.
Благодаря Ви!

# 401
  • в колонките
За първи път правя тиквеник по тази рецепта.Направих два-единият за нас с подсладител/диабетик съм/ и другият ще го носим утре след полунощ,че сме поканени.Направих ги точно по рецептата,но сложих и смляни орехи и карамфил с другите подправки.Момичета,истината ви казвам-чудесен е тиквеника.Ще правя и друг път,но ще пробам с портокалов сок и пудра и ще докладвам.Селма,сърдечно ти благодаря за споделената рецепта.Желая здраве,късмет и много щастие на теб и твоето семейство. newsm51 newsm51

# 402

Май попрекалих с тиквата обаче  Sad. Сега се пече.

Не се притеснявай!Даже по-хубаво ще стане!  Wink

sivila, весело посрещане на 2011!Да ти се връщат хубавите пожелания!  Heart Eyes Hug

# 403
Селма туквеника е наистина "бижествен". Благодаря за споделената рецепта   bouquet.
Имам и снимка, но незная как да я качаnewsm78

# 404

Имам и снимка, но незная как да я качаnewsm78
  Виж тукWink Hug

Общи условия

Активация на акаунт