Цеце, добър избор и офертата е трепач! Другият обектив какъв ще е - теле или портретен? Предполагам, че главен модел ще е Василия, а с портретния обектив стават чудни снимки.

Дита, дискусията за фотоапаратите я прехвърлихме на лични с Арабела, за да не ви досаждаме, но щом има още заинтересовани може и тук значи.

Дес, процедурата ми прилича на пречистване на маслото, ако правилно съм разбрала:
Пречистване:
- Загрява се, за по-сигурно на водна баня
- Обира се пяната по повърхността (в нея се концентрират белтъците)
- Оставя се да се втвърди
Скреч, много гадно, че са искали да платите и лихвите, все пак грешката не е ваша. Не оспорвахте ли? При нас поне няма опасност от лихви, защото парите са на работодателя. Обаче като свикнеш с тях, не е приятно после да ги връщаш.

Роси, благодаря за вниманието - да, минаха пъпчиците и днес ще му дам риба спокойно.
Случайно някой да има вътрешно инфо или пък ако има разлика в надписите на етикетите на български - каква е т.нар. "морска риба" в пюретата на Хип? Сега няма да знам с какъв вид съм захранила и ако случайно се опъпчи от коя морска риба е.

Галакси, мерси! Аз си го снимах диването. Трябваше да направя 50 снимки долу-горе, за да има поне някои, на които шапката да седи на главата му. Втората е ужасно смешна, наистина.

Приятно прекарване на Пампорово ви желая!