Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 101
  • 639
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За днес - национална кухня. Демек бобец, кюфтенца на скара, туршийка, печена тиква, мляко с ориз и пресен сок от ябълки.

# 616
Снощи пилешка супа
Днес мисля да направя в йената задушени картофи с гъби,бекон и майонеза.Импровизирам,пък дано стане Grinning

# 617
  • София/Овча купел 2
току що приключих с приготвянето на вечерята-грах яхния.Снощи бяхме на кренвирши с кашкавал в микровелето.

# 618
Снощи пица,а днес супа топчета и лозови сармички! bowuu  chef

# 619
  • Балчик
MiRa 55,салатата с ананас е много лесна.Нарязват се шунка,кашкавал, ананас,варени яйца. Всичко се обърква с майонеза.Това е.

# 620
Днес пастирски пай с гъбен сос и салата от зеле, моркови и цвекло, утре зеле със салата от алабаш и моркови.

# 621
Момичета бях чела някъде из темите за 'Мързелива баница',но незнам защо  newsm12 сега не мога нищо да открия Embarassed моля за вашата помощ newsm51 newsm51 newsm51
За отчета,днес с половинката хапнахме пилешки сърчица с пържени картофки и салатка

# 622
Момичета бях чела някъде из темите за 'Мързелива баница',но незнам защо  newsm12 сега не мога нищо да открия Embarassed моля за вашата помощ newsm51 newsm51 newsm51
За отчета,днес с половинката хапнахме пилешки сърчица с пържени картофки и салатка

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_246

# 623
Кюфтенца с доматен сос и картофено пюре Wink

# 624
  • Вече в моята си приказка...
Вчера за обяд правих ориз със спанак на фурна.
Днес - пилешки дробчета с лук пържен и спаначена супа

# 625
Ами снощи бяхме на гости на пълнен заек с ориз, дробчета и гъбки! Супер беше, но не съм аз майсторицата!

А днес аз се отдадох на пържене...случва ми се веднъж-дваж в годината Crazy- не че не обичам да ям- охооооооо, особено топло и хрупкавко, но мразя да пържа!

Та днес на обяд- пържена пъстърва с пържени картофки, лютеничка и зелена салата. За десерт-нещо, което си измислих и, с което ще се похваля заслужено (пустата му скромност Wink)- шайби ананас от консерва, залети с мед, лимон, ванилия, малко от сока на компота и така запечени. Стават с невероятен вкус!!!! Поднесех с малко сос карамел (колкото да нашаря чинийките) и топка ванилов сладолед.

# 626
  • Някъде в Европа...

Та днес на обяд- пържена пъстърва с пържени картофки, лютеничка и зелена салата. .

А как я правиш пържената пъстърва? Досега съм я приготвяла само на скара, но нещо ми поомръзна, а имаме доста такава рибка във фризера. Така че помагайте с идейки за приготвянето й!

# 627
  • София
Снощи - агнешко с моркови, гъби и картофки на фурна (мнооого обичам агнешко, ммм), направих го с подправки в пликче за печене, стана чудесно!

А днес - чакам майка ми и нейна приятелка на гости и от 4 дни се чудя какво да измисля - помагайте!

# 628
Понеже имам рожденик днес менюто е малко по така
Тиквена супа по китайски ( ще пусна рецептата в тиквената тема)
Пиле на шише с моя вариант на селски картофи (темата на Мамица)
и за десерт към шампанското Шоколадената торта сърце

# 629
снощи готвих по една рецепта, която научих четейки вестни "всичко за жената" по път за вкъщи: пържолки с гъби и кашкава и сос "по-така", червено вино и няколко бисквитки, намазани с течен шоколад за десерт. доялал ми се е дроб сърма - така че сигурно ще сготвя за уикенда, както и салата от прясно червено цвекло и моркови и праз.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт