Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 104
  • 639
  •   1
Отговори
# 585
  • Вече в моята си приказка...
Снощи мъжът ми ме изненада с печени бутчета от пиле с гъби и сос - много вкусен, както и тригунки /той е майстор на тригуните!/ Облизах си пръстите, а мислех да постя! Embarassed

# 586
Снощи телешко варено и пудинг-карамел Flutter
Днес пиле със зеле,десерт -незнам още Thinking

# 587
  • все тук
Вчера - ориз с пилешки дробчета на фурна, десерт - чийз кейк /домашен, импровизирах/
Днес - само салата ще спретна, че остана ядене - мисля да сваря картофи, да прибавя царевица, кисели краставикчки и майонеза, без колбас

# 588
Вчера - ориз с пилешки дробчета на фурна

Доран, как правиш ориза с пилешките дробчета? Аз, когато ги правя, нещо не ми излизат добре - много сухи стават, не са вкусни, раздробват се в тавата, абе, изобщо много... Sick

# 589
Снощи мъжът ми ме изненада с печени бутчета от пиле с гъби и сос - много вкусен, както и тригунки /той е майстор на тригуните!/ Облизах си пръстите, а мислех да постя! Embarassed

Я дай рецептичката за тригунките Wink

# 590
  • София
Снощи моят съпруг ни прави вратни пържолки на скара със зелена салата, а днес - постен грах. Ех, ще вземе да ми хареса да ми готви така   chef

# 591
Днес сготвих един постен гювеч, надявам се и утре да има от него!

# 592
  • София/Овча купел 2
Снощи правих пица.Мъжът ми го боли язвата и готвя диетично,само печено или варено и е голям проблем.Сега ще правя печена скумрия на фурна,а за утре нямам никаква идея.Приемам идеи всякакви.

# 593
Аз тези дни съм на тема Звездев:)Правих страхотна ябълкова пита,спагетитете му със шунка и кашкавал и невероятните кюфтета по чирпански:)

# 594
  • все тук
Вчера - ориз с пилешки дробчета на фурна

Доран, как правиш ориза с пилешките дробчета? Аз, когато ги правя, нещо не ми излизат добре - много сухи стават, не са вкусни, раздробват се в тавата, абе, изобщо много... Sick
Пиша ти подробно, дано помогна:
в тавата за готвене на котлона запържвам предварително измитите и почистени пилешки дробчета. Като побелеята, прибавям нарязаните на ситно лук и моркови. Слагам и 1 чаена чаша ориз и запържвам. Добавям чаша нода - да се задуши, слагам сол, джоджен и сминдух. Може да сложиш и чер пипер. След това доливач още 4 чаши вода и мятам във фурната.
Става доста сочен /изключвам фурната преди водата да изври напълно, защото оризът попива течността/.

# 595
Аз днес ще готвя домати с ориз и зеленчуци- на фурна. А за месоядните в къщи ще сваря няколко кренвиршчета, колкото да не е без хич... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Снощи сервирах вегетарианска лазаня.
Абе изобщо тая седмица съм го подкарала на веги..хихихи

# 596
Днес си направихме /пак моето добро мъжленце!/ зеле със свинско.
Утре сигурно ще дояждаме, но иначе ми се е яде зелена салата... newsm78

# 597
Днес правихме супа топчета и  зелен боб със сос от кисело мляко и копър

# 598
  • Балчик
Днес имаме салата с ананас, пържен калкан,пълнени пиперки и шоколадова торта. Със сигурност ще има и за утре.

# 599
Ще спасявам положението с добрите стари спагети "Карбонара". Сама съм с дзвера и не мога да се занимавам с нещо връткаво и сръткаво Crazy

Общи условия

Активация на акаунт