Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 105
  • 639
  •   1
Отговори
# 570
Аз също риба с доматен сос, а за утре ще правя пиле с ориз.

# 571
Днес за обяд зеленчукова крем супа със сиренце, за вечеря - печено пило с гарнитура от задушен спанак с масло, настъргани моркови и орехи, мешана салата. За десерт мандарини.
Вчера за мъжа ми за закуска, обед и вечеря - шкембе чорба, много я обича, а за децата имаше кафяв ориз със зеленчуци. Десерта беше ананас.

# 572
Снощи - дробчета с лук.

Днес -  Shocked Shocked Shocked

Нямам идея.

# 573
Снощи задушено брюкселско зеле с масло, боб , кисели краставички, шоколадов кейк и мното различни сокове, плодове и ядки .
Днес най-вероятно борш, ако ми остане време.  chef
За Реа и Белла вчера шийки с ориз, днес пилешка кайма със соеви кълнове , ориз, царевично брашно и разбира се мляко !  Hug

# 574
Вчера за вечеря - пица. На мъжът ми и на Лили с бекон, а на мен - вегетарианска (постя). А за днес ...  newsm78 ... нямам още идея, ще си открадна нещо от вашите.

# 575
  • все тук
снощидояждахме огретен и лучник с яйца и бекон в бутер тесто. За днес извадих от фризера пъстърва и ще правя салатата със сирене "Дунавия", че много добре звучи.

# 576
  • Според сезона
Снощи - панирани пилешки дробчета с картофено пюре , салата от извара с чесън и шоколадова торта. Има и за днес .

# 577
Снощи - пилешка кавърма и картофи на фурна.
Днес ми се яде риба - не съм измислила още каква?!

# 578
Снощи дояждахме едно пиле с ориз. За довечера майка ми ще готви, ама не съм измислила какво да й поръчам.

# 579
Снощи руло стефани(май така се казва)със сос и ориз за гарнитура ,днес нямам идея newsm78

# 580
Вчера боб, днес ще дояждаме Mr. Green

# 581
И ние вчера боб, а днес не зъм измислила още  newsm78
Сега ще се поровя да си харесам някоя рецепта.

# 582
Вчера милия готви- любимата италиянска кухня- Пенне с леко лют доматен сос с босилек и салата рукула и чери доматчета подправена със зехтин, чесън и лимон.
Вечерта- ни готвиха в кръчмата Joy

А днес аз майсторих - свинско с пресен лук, ананас и сметанов сос, за десерт т.н. тук "разтичащи се горещи шоколадови" сладкищета с топка сладолед.

Бая се въртях из кухнята и късничко обядвахме. Сега хапнахме лютеничка с някакви изостанали кюфтенца...чоплим там нещо пред телевизора Joy

# 583
Вчера - бобец с наденичка и шопска салатка

днес мъжотО направи шкембенце, а аз ще пробвам кюфтенцата с картофи и пържени картофки

# 584
За обед сложих да се готви телешка супа, а за довечера съм намислила пица да правя.

Общи условия

Активация на акаунт