Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 112
  • 639
  •   1
Отговори
# 555
за тортите да кажа:

втората торта се прави точно както е писала аномалия: правоъгълен блат се реже на ленти и се навива. в тази, която аз съм правила, блатовете се мажат с шипков мармалад и сметана. много е вкусна комбинацията.

На времето с майак ми правехме такава торта, но тестото за блатовете се разделяше да две, като в едната част се слагаше какао. Така се получаваха два блата - бял и кафяв. При навъртането на лентичките се редуваха бяла и какаова, така че след като се нареже тортата да се получи шахматен ефект.
И наистина тортата е много ефектна Simple Smile

# 556
  • sofia
Снощи панирана риба с картофената салата с праз от вчерашното "Бон Апети"
 Днес - проста, но любима пилешка супичка.

# 557
  • София
Снощи направих някаква измишльотина в йенска тенджера от продуктите , които имах: на дъното сложих парчета свинско месо, отгоре нарязах стрък праз лук, кръгчета морков, 5-6 картофа, 3 кисели краставички, 10-ина гъби печурки. Всичко това залях с малка кофичка сметана, разредена с вода. Стана много вкусно! Облизахме си пръстите! Тази вечер ще приготвя нещо по-просто - картофи с ориз.

# 558
Снощи: пилешки бутчета с ориз и гъби
Днес: Макарони Аморе Мио (няма да има време да сготвя)  Embarassed

# 559
Снощи задушено пилешко с гъбки и морковчета, а тази вечер лозови сармички!  chef

# 560
днес риба в доматен сос и кисели краставички,също и изпържих малко картофки

# 561
Вчера: тортелини. На промоция са в Била - със сметанов сос и пармезан. Ухааа, ода на радостта

# 562
Снощи след много чуденки забърках в една йенска тенджера картофи,грах,моркови,царевица,лук,кремвирши,дом.пюре и го метнах във фурната,като се сготви настъргах кашкавал.Стана  Yum  chef.
Днес сме на италианска кухня-за обяд спагети ,а за вечеря пица eat beer

# 563
а аз вчера печена риба ципура и лютеница
днес ще имаме варена леща
вече в къщи се яде само риба и различните варива - другите гадости вън #Cussing out

# 564
Зелен боб на фурна с кайма

# 565
супа леща  и мусака Laughing

# 566
  • все тук
Снощи-кюфтета на скара с руска салата и салата зеле с моркови.
Довечера-боб плакия с останалите кюфтета на скара. Салата - не знам, може таратор newsm78

# 567
  • София
за тортите да кажа:

втората торта се прави точно както е писала аномалия: правоъгълен блат се реже на ленти и се навива. в тази, която аз съм правила, блатовете се мажат с шипков мармалад и сметана. много е вкусна комбинацията.

На времето с майак ми правехме такава торта, но тестото за блатовете се разделяше да две, като в едната част се слагаше какао. Така се получаваха два блата - бял и кафяв. При навъртането на лентичките се редуваха бяла и какаова, така че след като се нареже тодлртата да се получи шахматен ефект.
И наистина тортата е много ефектна Simple Smile
Тази торта ми звучи интересно, но обяснете ми моля по-подробно как се подреждат тези блатове.

# 568
  • София
Снощи хапнахме пържена мерлузка, а за днес мисля пържолки с картофено пюре- все пак е празник на християнското семейство  Grinning

# 569
Снощи панирана акула със зелева салата,
днес тортелини със сметана.

Общи условия

Активация на акаунт