Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-високо оценените гримьори в България?
Какви са цените на гримьорите в София?
Какво е значението на пробния грим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-високо оценените гримьори в България?
Сред препоръчваните гримьори в дискусията са Милена, Джули, Адлени Цанева и Кирил Чалъков. Милена е известна със своите уникални умения за създаване на впечатляващи прически и грим за специални поводи. Джули е особено популярна заради своя отличителен стил и способност да се адаптира към предпочитанията на клиентите. Adelina Tsaneva е похвалена за своя модерен и дълготраен грим, а Кирил Чалъков е високо оценен за професионалните си умения. Някои потребители обаче съобщават за отрицателен опит с Oliviera Arnaudova.
-
Какви са цените на гримьорите в София?
Цените на гримьорските услуги варират значително в зависимост от опита на гримьора и сложността на грима. Например, за официална визия цените могат да достигнат 180 лв, но има и по-достъпни опции като например 90 лв, както се споменава за Джули. Често цените зависят също от местоположението и вида на услугите, които предлагат гримьорите.
-
Какво е значението на пробния грим?
Пробният грим е важен, защото позволява на клиентите да обсъдят и уточнят желаната визия с гримьора преди събитието. Някои гримьори, като Джули, предлагат пробен грим на същата цена като деня на събитието. Други, като Адленина Цанева, не правят пробен и прилагат грима директно в деня без предварителна репетиция, което може да бъде рисковано за клиентите с конкретни изисквания.
-
Къде мога да намеря курсове по грим?
-
Как оценяват потребителите отношението на гримьорите?

Понеже аз се глася да ходя при нея много ми се иска да видя как работи. След толкова добри отзиви за нея, явно има защо да е толкова хвалена
Ако искте да разберете защо - разгледайте сайта и със снимки преди и след като ги е гримирала...чудя се как не я е срам да си ги показва
Преди няколко дни и се обадих по телефона да я питам може ли да ми направи ежедневен грим(нищо по-специялно) като след като ме гримира да ми каже с какви продукти ме е гримирала, да си взема същите и аз. Ставаше въпрос главно за основата за грим, фон дьо тена и пудрата, защото основно с тези 3 неща имам затруднение като ги купувам от магазините все не си улучвам или цвета или текстурата и искам да си купя професионални ...не ставаше въпрос да си купя абсолютно всички продукти, с които ще ме гримира! Но госпожата веднага реши да се направи на много велика и ми вика: "Аз използвам само професионални продукти, ако имате 2-3000лв да се бръкнете веднага ви казвам откъде се купуват" ..... Първо: нито ме знае коя към и каква съм и дали имам 2-3000лв да се бръкна, за да ми говори така. Второ с това си изказване ме отблъсна окончателно, а можеше да отида тъкмо при нея да ме гримира и да и оставя едно 70, 80 лв