АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 332
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
здравейте момичета,
искам да ви попитам,знаете ли цените на инсеминациите в момента newsm78
и ако да моля да ги споделите Praynig

# 196
Хихихи и аз бях в изолатора стая номер 16 и ми беше супер-сама,гледках си тв.Наистина е хубаво че те насърчават да кърмиш и имат добро отношение към теб

# 197
Това че нощно време няма лекар, абсолютно не е вярно. Всяка вечер дежурния лекар минава на визитация.  Peace

# 198
Здравейте момичета  Hug
Може ли да ми кажете, ако искам да отида на профилактичен преглед в Селена, просто се обаждам и си запазвам час и при когото се случа или предварително трябва да съм на ясно при кой лекар искам да отида и проверявам кога е той на смяна? Вие кой ще ми препоръчате?

# 199
при който и от Селена да те запишат, все избора ще е хубав  Peace

Аз умишлено преди 8 месеца, като се обадих за час не посочих име на доктор....доволна съм от този който ми води консултациите: д-р Матев, доволна съм и от д-р Кръшков, както и от д-р Ненев...от тях имам лични впечатления...

# 200
Искам да кажа на бъдещата мама която се интересува от отрицателния резус фактор,че има значение и кръвната група на таткото.На 16.07. родих прекрасното си слънчице в "Селена"и аз и таткото сме с отрицателен резос фактор и не се наложи нищо допълнително,дори в този случай не се поставя на майката и ваксина от гамаглобулин.В моя случай никой нищо не е казвал за даряване на кръв.

# 201
Искам да кажа на бъдещата мама която се интересува от отрицателния резус фактор,че има значение и кръвната група на таткото.На 16.07. родих прекрасното си слънчице в "Селена"и аз и таткото сме с отрицателен резос фактор и не се наложи нищо допълнително,дори в този случай не се поставя на майката и ваксина от гамаглобулин.В моя случай никой нищо не е казвал за даряване на кръв.

Аз съм с отрицателен резус фактор (А - ) , а и съпругът ми и дъщеря ми са с положителен (А+) ...
При мен, шанса бебето да е с положителен резус е повече от 70%  - въпреки че и аз не го разбирам това с кръвопреливането  newsm78

# 202
  • Пловдив
Здравейте,момичета!
Искам да се запиша в темата,за да мога да ви следя,защото съвсем скоро разбрах,че пак ще ставам мама Flutter
Първото си детенце също родих в Селена преди една година,но както разбирам попроменили са се нещата оттогава.Но имам много време до раждането да реша.

Пожелавам на всички леко раждане и пухкави ,здрави бебенца Hug

п.с-между другото ,при раждането на мойто детенце,дежурен беше д-р Матев и останах с изключително добри впечатления.

# 203
  • Plovdiv
murvet77, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава!
Аз също ще раждам секцио, защото и първото раждане преди пет години и половина беше секцио.
Тъй като си раждала скоро в Селена искам да те попитам:
- Колко дни преди термина ти назначиха плановото секцио?
- Как така ти дадоха да кърмиш бебето веднага след операцията, не трябва ли да минат един два дни, за да се изчисти организма от упойката?
- Преди операцията сложиха ли ти катетър? Извинявай за въпроса, но много ме притеснява това, защото имах щастието при първото си раждане /което беше в Окръжна/ да не изпитам това неоудобство.

# 204
raial , мерси за пожеланията.   bouquet
-родих 2 седмици преди термина, по мое желание, исках бебето да е Козирог. разбира се след одобрение на лекаря ми.
-дадоха ми я веднага пак по мое желание което бях казала преди операцията. бебето се роди 08.38ч, аз я закърмих в 10,30ч.
-сложиха ми катетер, не е много неприятно да ти кажа, почти не усетих процедурата.
успешно раждане и най-пухкавото и здраво бебе.  Praynig

# 205
Някой може ли да ми каже нещо за д-р Котева?
Запазих си час, без да посочвам конкретно име и ми казаха, че ми записват час при д-р Котева. Винаги съм ходила при мъже гинеколози и сега ми е странно, дори притеснено, че ще съм при жена. И ако следващия път реша да отида при конкретен лекар трябва да проверя кога има приемен ден ли?

# 206
млада и симпатична мацка е докторката
беше на смяна, когато аз раждах, но аз бях с уговорка с д-р Даскалов и тя не се месеше

# 207
И аз когато отидох да раждам в Селена (в 01.30 часа) д-р Котева беше на смята. Изключително мила и любезна. Много внимателно ме прегледа, установи 7 см. разкритие и се обади на д-р Минев, защото имах уговорка с него.

# 208
  • до Пловдив
Някой може ли да ми каже нещо за д-р Котева?
Запазих си час, без да посочвам конкретно име и ми казаха, че ми записват час при д-р Котева. Винаги съм ходила при мъже гинеколози и сега ми е странно, дори притеснено, че ще съм при жена. И ако следващия път реша да отида при конкретен лекар трябва да проверя кога има приемен ден ли?
аз раждах при д-р Котева понеже беше на смяна и нямах уговорка с никои и съм страхно много доволна от нея. много мил млад човек

# 209
Някой да има впечатления от доктор Ненев?Аз също се обадих и той беше на смяна и сега при него ходя на консултация.

Общи условия

Активация на акаунт