101 DEлматинки

• 17 656
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Четири години съм учила руски и аз. Нищо не знам. Занимавах се да се закачам с учителя, беше едно младо момче, на около 25, първо ни беше по английски, после по руски. И понеже аз английския го знаех, никога не го слушах какво говори, после като стана на руския обаче... Пак се дразнехме един друг, де, например пишех в часовете му с червен химикал. Упорито настоявах, че син нямам. Накрая той ми се ядоса (той доста дълго време ми се ядосваше, де) и ми подари неговия. После се оказа, че няма, а аз му предложих моя. Класа изпокапа от смях. Той обаче не си отмъщаваше, защото единствена от целия клас умеех да чета на руски. На контролни най нагло преписвах с тетрадка на чина, той ме виждаше, никога не ми е казал нищо. Това ми беше ученето на руски, но в гимназията беше задължителен втори език. Английски и руски. Иначе уча реклама в НБУ сега, трета година. До втората имахме безплатен език, аз си акредитирах английския, та учих малко италиански, после обаче прекъснах, защото нямах време да ходя. Сега вече нямаме безплатен, един семестър език е някъде 200 - 250 лева, та смятам да запиша немски. Simple Smile

# 241
Майра и аz съм така zа почивката, мисля и трети вариант да почиваме zаедно с комплект баба и дядо и да ги полzваме zа гледачи на децата, но и тоzи вариант си има недостатъци.
Ходила съм на Stillcafé, събирахме се около 25_ 30 майки с по минимум едно дете. Беше по_добре от очакванията ми, големият се zаиграваше с другите деца, така че ми се е налагало един два пъти да го гоня по цица.

# 242
Моми4ета...... Cry  Cry  Cry ....мъките на Марти свърШиха  Cry  Cry  Cry

# 243

Татяна, какво е станало, най_лошото ли? Cry не успях да се включа в групата, но не съм преставала да се моля zа него Praynig

# 244

Татяна, какво е станало, най_лошото ли? Cry не успях да се включа в групата, но не съм преставала да се моля zа него Praynig

Да, мила, да....zа съжаление  Cry Дано ни прости  Cry

# 245
В такива моменти не се побирам в кожата си.... толкова мъка да има на тоzи свят, zащо децата Господи?

# 246
И аz така, в Шок съм, не мога да си намеря място......Като гръм от ясно небе  Cry

# 247
# 248
 Cry миличкото, нека почива в мир ..

# 249
  • Germany
 Cry Cry  Cry не мога да повярвам.........не  Cry Cry Cry

# 250
Да почива в мир горкото  Cry!
Да даде Господ сили на семейството му да преживеят загубата  Cry!

# 251
Лека му пръст на милото дете. Намъчи се Cry Cry Cry

# 252
Ай сиктир! Аман от лоши новини!
Мир на душичката му! Cry

# 253
Почивай в Мир Марти  Praynig
Горката му майчица и баща. Дано имат сили да преживеят загубата.
 Cry Cry

# 254
  • Германия
Не е честно! Още едно детенце ... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт