Мъжът Козирог

• 135 628
  • 880
  •   1
Отговори
# 255
Ооо това за чехъла му е болна тема на моя  Shocked  Нито съм се опитвала да се налагам,нито го ограничавам...аз не съм такава.Обичам си.личната свобода и затова и на него му давам такава.
Но той си е втълпил,че искам да му се кача на главата и да ми ходи по гайдата.Понякога елементарни неща не се съгласява да направи само и само да не му потъпча мъжката гордост.Чак до абсурди стигаме понякога  Laughing 
Много се надявам просветлението да не си отиде,защото се отнася за нещо много важно.Но нещо съм песимистично настроена.Не смея да се надявам нещо....

# 256
Независимо от зодията всички мъже , не знам защо много ги страх от това. А какво толкова страшно има? Не разбирам. Един наш познат казва: "Аз съм мъж под чехъл и това ме 'освобождава' от грешки. В смисъл ако някъде сбъркам винаги мога да се оправдая - "Ти ми каза така да направя"
Тази реплика много често му я припомням. И има ефект понякога...

# 257

ПП Иреченияата "Обади ми се? Кога ще ми се обадиш? Могат да го накарат никога да не те потърси - това са първите сигнали при , които му светва лампичката, че се опитваш да му планираш вече живота.

аз това не мога да го разбера , някой да ми го дефинира, верно ли са толкова .... да си мислят че му се бъркаш в живота , това си е чисто на просто договаряне , нормални човешки отношения , аз пък не обичам да седя в неведение и да тълкувам интереса  към мен с това ще се обади , няма да се обади, да не съм на 18г,само мисълта че мога да се вържа да чакам мъж който харесвам да ме потърси може да ме подлуди , стара травма от годините в които имахме само по един домашен телефон с жица:)Simple Smile

# 258
Ооо мойта коза е осбен вид чешит,не казвам,че всички козирози са такива,но моя са го извадили от някоя книга за зодии..пък и допълнително му влияе гадния му асцендент овен...такова добиче няма.Била съм със скорпиони,овни,телци...и някои по-мекушави като рак,водолей.
Ама като козо-овен няма.
Най-невинното нещо се приема като обида,като подигравка,като начин да го.стъпчеш,да му се наложиш.Кажеш ли нещо,което противоречи на убеждението му се започват вадения на доказателсва,научни книги,записи на телефонни разговори.
Ти хем искаш да го.смениш.с по-добър и същевременно да го превърнеш в чехъл,хем той е твърде прекрасен и горд за обвързване,за общо живеене,за общ бюджет...ама ако му го кажеш като твое мнение-" нещо ми е рано за обвързване и деца" веднага се изпада в драми как ти не го искаш и нямаш намерение да си с него до края 0.о  Общо взето всяко нещо казано като твое мнение е грешно,след 5 минути той ще каже същото,но ще е правишно,защото той го е казал.
Както по-горе казах..често заради това изпадаме в абсурдни или комични ситуации.Понякога не знаеш да се ядосваш ли,да се смееш ли.Затова постепенно се уча на подмолната тактика нищо направо да не иазвам,а просто дискретно да го насочвам в посоката,която аз искам.Така си го свалих(набелязах го и го преследвах 2 месеца...така извъртях нещата,че той да ме свали)  така си го и отглеждам.
Надявам се някой ден детето ти да не е козЪ като него,че не знам..нещо като мен -рибка,раче...малко да ми е мирна главата.

# 259
  • Варна/Лондон
Belle-Etoile  все едно моят козел си описала. Същият докачлив надут пуяк. Виждам на паркинга пред магазина по-хубаво място за паркиране, но понеже съм го видяла аз и му го показвам, се принуждава да спре възможно най-далеч от входа само за да не е на моята. И все други подобни дребни доказателства какъв голям пич е и не се дава. Ама аз вече му свикнах и го обръщам срещу него- ако искам нещо, му го внушавам като негова идея и готово, доволен.
А колко е докачлиииив! ooooh!

Цитат
Най-невинното нещо се приема като обида,като подигравка,като начин да го.стъпчеш,да му се наложиш.Кажеш ли нещо,което противоречи на убеждението му се започват вадения на доказателсва,научни книги,записи на телефонни разговори.
Peace
Видях, че и ти си рибка като мен, и хубаво се надяваш детето да не е, че моето е, и е ужас, признавам си наистина е голяма гад. Laughing
Казвала съм по-напред, че свеки и брат ми и те са кози, та съм отворена за приятелско съчувствие и успокоителна прегръдка. Laughing

# 260
Искрено ти съчувствам.Аз до мъжа ми не се бях сблъсквала с козирог.Наистина не знам да имам близка роднина..пък даже и приятелки,съученички.И изведнъж съдбата ме наказа  Laughing
Ние много често спорим и то за разни такива уж важни теми-хомосексуализъм,гени,закони,световни конспирации,морал...почваме да се караме като кравари..после по 2 седмици не си говорим.Сестра ми каза,че те с нейния като са прости и се карат за прости работи по-добре се разбират от нас  Laughing
Да не говорим какво става за посоки,ориентиране,местоположение.Не се хваля,но досега сигурно сме имали 5-6 големи скандала като сме ходили някъде..от къде да минем,на къде да ходим.И всичките пъти съм била права,но след като се навикаме на улицата склонявам в неговата посока..след 15 минути ходене той почва да се върти на едно място,гледа картите на телефона и в един момент смотолевя"ъъъ....мммм...май сме били натам дето ти каза"..и гледа настрани  Laughing
Ааа имаше един особено смешен момент.Много се скарахме,той тръгна да спи у майка си и аз му скрих ключовете..и той се изтъпанчва човека и казва"Нямаш юридическото право да ме задържаш тук против волята ми". Така съм се смяла... Laughingнаправо си му връчих ключовете и викам"Върви където искаш".Редовно изцепва някакви такива фрази  Laughing

# 261
  • Варна/Лондон
 Joy JoyХах, ще се пукана от смях! Не съм била само аз, ей! Посоките и на моя му е болната тема!   Не отричам, че един път свикне ли му се може да е много забавно.  Laughing

# 262
Малииии лелеле , така като ви чета то по зле от Близнаци било, дето все се оплаквам че живея с двама и сутрин се чудя кой ще се събуди, същите караници имаме и ние , май си е до човека , не само от зодията .
А на козирога най се дразня за следното;
аз като дева когато кажа нещо го правя ,никога не бих подвела никой, примерно казвам в сряда ще се обадя и ще ти свърша работа , дори човека срещу мен да не ми е важен , не бих си позволила да го подведа да чака напразно и си спомням много случай , оговорки за дни и часове в които просто нищо не се случва и обяснененията бяха  излезна по важна работа,е дори да не се обадиш да кажеш от това по- голямо неуважение няма
това какво е от зодията ли или от човека ?

# 263
Ами то си е от човека,но пък "човека" според астрологията зависи от зодии,асценденти,фази,планети  LaughingТъй,че..смесена работа.
Аз близнаците хич не ги обичам...всички хора,с които се "мразя" са ми от тази зодия..това са 4-5 човека и всичките са близнаци.Как съм ги уцелила всичките не знам  Laughing
Моят козирог също не е много по точността и го помръзва.За него е от изключителна важност съня му.Тов апо принцип е много хубаво нещо,но понякога наистина наложителни и сериозни неща се пропускат,защото той не може да спи по-малко от 8 часа.като кажа"Утре сутринта трябва да отидем да извадим еди какви си документи" човека започва с пръсти да брои"значи сега сме 10..минимум 8 часа сън..после да се изкъпя,да се оправя,после да ядем..ми значи чак следобяда ще може" И аз =>  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Единственото нещо,заради което жертва сън е работа и служебни въпроси.Но и там го помръзва и често си работи от вкъщи  Laughing   А за закъснението..аз много закъснявам,но от както сме заедно казвам,че колкото и да закъснея пак ще съм там преди него.Ако ще час и половина да е..той пак след мен ще дойде.
Уникален случай е моя,мога да издам книга..или някакъв сериал да направят за него  Laughing

# 264
 Боже опази-бившият ми мъж! Mr. Green Аз съм Стрелец. Впечатли ме със студеното си поведение и красота-обичам такива хора и си падам по тях! Отне ми време, обаче, да разбера, че е влюбен в мен. Важното е, че аз се влюбих след него!... Шегица! Ама е вярно! Mr. Green Още ме впечатли с поведението си към мен. Като се появих и всички други жени изчезнаха от живота му и по някакъв начин се държеше пренебрежително с тях, което не може да се каже, че ми хареса, но по странен начин ме  впечатли. Не е много по романтиката и подаръците, но с мен... нямаше как-иначе внимание едва ли щях да му обърна. Домошар и купонджия-по това си приличаме адски много. И до ден днешен, въпреки, че сме разведени му обожавам чувство за хумор. Към детето се отнася много добре, в момента това за мен е най-важно. Чудя се да започвам ли с лошите черти, че доста ще има да попиша...?! Праволинеен-кон с капаци определено важи за него, ревнивец, от което се породи и интереса му към флирта и изневярата с цел да ме накара да ревнувам. Mr. Green Всички трябва да му играят по свирка, иначе не е на добре. Студени са-и вътрешно и външно, въпреки, че ако ги накараш да се влюбят в теб до известна степен могат да си позволят да си излеят душата. Изключително късно си осъзнават грешките-когато му поисках развод, тогава усети, че има жена, ама аз пък съм много категорична и втори шансове не давам. Изпадат в депресии, които малко хора могат да видят. Дървени философи от класа-по-прави от тях няма! Много са спокойни, бавнички и все се измъкват от ситуациите, като обръщат нещата в тяхна полза. Mr. Green Гордостта му е в повече, ама и моята също. Може би затова не се и разбрахме. В началото го оставях да печели, та да се почувства, като диктатор, щото тва му харесва, ама към края това адски започна да ме дразни и проблемът за доминирането стана един от главните. Още мога да пиша, но ще допълвам по-нататък.

# 265
Чела съм,че са доста консервативни.За тях мъжът бил глава на семейството,а жената домакиня.При нас като започна да говоря на тази тема,обаче,така с предизвикателен тон ми се казва" А защо ти да не ходиш да работиш,а аз да си седя вкъщи да гледам децата"...та не знам кое е вярно,кое не.
Иначе да..ревност и депресии много.Те имат големи мераци да са велики,богати,забележителни,но си ги помръзва и имат много притеснения,несигурност,комплекси.Та депресии по една седмица от рода "защо еди кой си е толкова богат,а аз на същите години не съм" .
Аз пък като една рибка не се впечатлявам от това дали съм велика и богата.Правя си комфортно ежедневието...и си живея щастливо в моя си свят.Това го побърква  Laughing  Че не искам да съм велика,че не ме впечатляват милиони...така според неговите думи не го стимулирам да се развива и забогатява.
Иначе моя е много.щедър и романтичен.Още от началото се.почнаха вечери,подаръци,пътешествия.Аз съм по-големия темерут за тези неща и развалям.романтичните вечери.На него му дай само свещи,розови листенца и ароматни вани.

# 266
  • София
аз съм жена козирог, познавам доста други жени и мъже от тази зодия и като ви чета си давам сметка, че нещата, които описвате са си черти на характера и "от човека", което най-малко се определя от зодията; меркантилност и благороство, завистливост и добрина, мързел и трудолюбие.. всички качества ходят по всички зодии...

да не започвам точка по точка да ви оборвам колко козирози познавам, които спят едва по 6 и по-малко часа на ден, колко са скромни, работливи, как не им пука какво мислят другите и т.н. - ще отиде темата излишно далеч...

но всички тези нагаждания, интрижки, стратегийки и неща ще работят до момент, момент, в който всеки ще лъсне такъв, какъвто е, както Миризливка е писала... и тогава ще трябва да решите искате ли се такива каквито сте, а не такива, каквито може да станете

най-добре е да се държите естествено, да провокирате естестени реакции у хората и така нещата ще се случват по възможно най-добрия начин, нагаждането никога не е довело до добри дългосрочни резултати, в случая - до изграждането на връзка с искрени взаимоотношения, в която липсва подмолно насочване на партньора за постигане на определени цели, колкото и добри да са те

та така - зодиите имат най-малко отношение към това какъв е човека, първо погледнете човека, ама се отърсете от предразсъдъците си и го опознайте добре, тогава няма да има нужда да гледате зодиите

# 267
Цитат
та така - зодиите имат най-малко отношение към това какъв е човека, първо погледнете човека, ама се отърсете от предразсъдъците си и го опознайте добре, тогава няма да има нужда да гледате зодиите

А защо реши, че страдаме от предразсъдъци? Пишем си, намираме общи черти , за всяка зодия ги има, по мои наблюдения. А ти като не гледаш зодии не чети теми за зодии! И щом сме се свързали с даден човек предполага се, че сме го опознали и най вече обикнали!!!!

Аз щях само допълня , относно ориентацията в пространството, че благодарение на липсата му едва не родих в колата. И като викам "обърка пътя" , той - "не съм , ей сега стигнахме" Mr. Green Е , стигнах само до манипулационната Joy

# 268
  • София
Росна китка, аз говорех възможно най-общо, съжалявам, че си се припознала относно предразсъдъците - но не се тревожи - всички ги имаме по отношение на едно или друго, по-важното е друго - за човек без опит като чете тук, не мислиш ли, че точно предразсъдъци ще се създадат? за младо момиче, което се интересува живо, не мислиш ли, че като прочете нещо за "мъжа козирог" в случая и след време се зпознае с такъв, неименуемо отношението й ще бъде повлияно от информацията за зодията, а не от това какъв човек е реално?; както и да е... най-много ме подразни идеята, че с партньора си трябва да имаме стратегия на поведение, за да се случват нещата както ние ги виждаме; подразни ме и това, че хем ги обичате, хем не можете да ги траете защото 1001 у тях ви дразнят и особено цитирам "блъскай рогата в стената" не знам кой го каза, но не е хубаво - убедена съм, че на живо пред партньора си никой не смее да каже подобно нещо

иначе от наблюденията ми слабата ориентация е характерна за мъже от всякакви зодии, конкретни впечатления имам от стрелци, водолеи, близнаци, овни, везни:)

# 269
Мъжът Козирог
Целеустремен, настойчив, отговорен, дисциплиниран, консервативен, със силна воля и чувство за дълг. Всички новости приема с недоверие и скептицизъм. Вярва на провереното и доказаното. Не обича да се мести от място на място, даже не обича да си сменя мебелите. Ако все пак се случи да се премести, то ще мине доста време докато се запознае и започне да общува с новите си съседи. Козирозите имат по рождение добри обноски и умеят да се владеят. Маниерите им са безупречни, говорят ясно и правилно, много трудно е да се разбере какъв е социалният им произход, което им помага да си намерят място във високите нива на обществения живот.

Най-ценно за Козирога е времето. И времето работи за него – това е единственият знак в зодиака, който с напредването на възрастта започва да изглежда все по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт