Мъжът Козирог

• 135 606
  • 880
  •   1
Отговори
# 270
 smile3521 Апропо не упоменах, че  "Блъскай рогата в стената" е негов израз за съгласие,  с мен , че понякога хаби ненужна енергия.
И второ къде прочете, че не можем да ги траем? Цитирай!  И трето в нищо не съм се припознала, но ти възвишен и много  опитен и много, много... от всичко много се опитваш да даваш квалификации.

Stop

# 271
Най-ценно за Козирога е времето. И времето работи за него – това е единственият знак в зодиака, който с напредването на възрастта започва да изглежда все по-добре.
За времето е вярно. Моят не можеше да се излежава, особено когато знаеше, че има работа за вършене. За разлика от мен-аз си почивах за двамата. Мисля, че и Стрелците изглеждат много добре на старини. Не защото съм Стрелец, просто лични впечатления. Въпреки, че не понасям мъжете Риби-те също изглеждат страхотно! Peace
Аз щях само допълня , относно ориентацията в пространството, че благодарение на липсата му едва не родих в колата. И като викам "обърка пътя" , той - "не съм , ей сега стигнахме" Mr. Green Е , стигнах само до манипулационната Joy
Joy Извинявай, но доста се посмях за ваша сметка! Hug

# 272
  • София
smile3521 Апропо не упоменах, че  "Блъскай рогата в стената" е негов израз за съгласие,  с мен , че понякога хаби ненужна енергия.
И второ къде прочете, че не можем да ги траем? Цитирай!  И трето в нищо не съм се припознала, но ти възвишен и много  опитен и много, много... от всичко много се опитваш да даваш квалификации.

Stop

"понякога ми идва да го удуша в съня му" и други подобни, и да - хубаво е да се уточнявате като пишете: никой не живее с вас, много хора и странични четат, като се пляскат думи наляво и надясно отстрани изглежда различно; не съм възвишена, моля прости ми, ако отстрани ти изглеждам така Simple Smile квалификации не давам, опитвам се да погледна обективно на нещата, понякога истината е неприятна

# 273
  • София
Мисля, че и Стрелците изглеждат много добре на старини.

Миризливке, най-добрите ми приятели мъже и жени са стрелци, познавам и още много други - така е. Мисля, че това е и до дух и воля. Стрелецът никога би бил "лелка" или "чичко" (това пак казвам е състояние на духа:), което неизменно се отразява и на външния вид, излъчване и т.н.

# 274
Мисля, че и Стрелците изглеждат много добре на старини.

Миризливке, най-добрите ми приятели мъже и жени са стрелци, познавам и още много други - така е. Мисля, че това е и до дух и воля. Стрелецът никога би бил "лелка" или "чичко" (това пак казвам е състояние на духа:), което неизменно се отразява и на външния вид, излъчване и т.н.
Благодарим ти, Дао! Hug

# 275
  • София
няма за какво наистина, просто споделям наблюдения, иначе това, което най-много харесвам у стрелеца е откровеността - няма скрито-покрито, тайни помисли и 'аз исках друго да кажа' Simple Smile ама изместих темата нещо... мъжете козирози са добри същества, обичайте ги и те ще ви отвърнат със същото Simple Smile

# 276
Това,че ти идва нещо да направиш,че те нервират до някаква степен съвсем не означава,че не обичаш този човек. На сестра ми често и идва да остави количката с малката на някоя улица да си я вземе някой  LaughingНо обича детето си повече от всичко.
Аз добре съзнавам,че вероятно иа з се изявявам като харпия чат пат,но и той си има моменти , когато просто желая да му помогна да излети през прозореца.Което съвсем не означава,че не му мигам влюбено и не бих дала всичко за него.

Сестра ми е стрелец  Laughing Винаги съм харесвала в нея упоритостта,амбицията.Като си реши нещо и последователно и упорито си действа,за да го постигне. Баща ми все казваше,докато учехме,че на мен не ми е нужно да чета...и малко да чуя и погледна вече съм готова за 6-ци.На сестра ми повече четене и било нужно,за да научи нещо,но пък седи и яко учи и е трудолюбива и амбициозна.За разлика от мен  Laughing
Вуйчо ми също е стрелец.Много за обидчиви..нещо им кажеш,ей така шега ис е надуват веднага  Laughing

# 277
 Не сме обидчиви-правим се, за да ни поглезите. Sunglasses Уж дават Стрелец с най-развитото чувство за хумор и барабар с Девите-за любителите на живота. Ама е вярно, че не може да се обобщава. Всяка зодия си има от двете крайности, така че... Аз пък помня много лесно. Само да прочета нещо и всичко е запаметено. Вероятно и това допримага за злопаметността ми, не знам.
 Ееех... мъж Козирог. Понякога ми липсва, ама добре че го няма! Stop Mr. Green Моят, обратно на мен, се засягаше от нищо. И не искаше да му се противоречи. Сега се чудя как се оправя с детето ни Лъв? newsm78 Тя е малка глезла, а той е сериозен като смъртта... Ама със сериозността си на моменти така ме е разсмивал, че... Crazy

# 278
Е да..то си е до човек,но и по-назад казах,че човека според астрологията е съвкупност от фази,луни,планети,зодии...та в духа на темата разсъждаваме за човека според зодията.
Всеки може да е обидчив.Моят козиорг също много се засяга...в моето семейство(баща,майка,сестра) не сме много мили един към друг..в смисъл,че много с еобичаме,но милите ни думи са закачливи обиди-порче,гнидо,мърло..баща ми обича нещастие  LaughingОбщо взето изглежда така-баща ми дундурка племенницата ми с думите"Ой на дядо нещастийцето малко сладинко"  Sunglasses
Но мъжът ми не е свикнал и като му изцепя нещо от рода "Тъпчо тъпанарски с големия нос" и се почват енди драми,едни сръдни..за толкова време все трябва да ме е научил,че аз ако ще го обиждам няма да позлвам тези думи,този тон и жестове.Но го разбирам де...не е свикнал на нашата семейна любов.
Казах,че са обидчиви,защото сестра ми беше голямо чудовище като малка..все се сърдеше,искаше,тръшкаше.Още помня случай,когато я избъзиках,че нейните кукли са мои.Още нося белега на ръката си от ухапването и  Laughing
А вуйчо ми...спомням си бях малка и гледах телевизия.Той влезе и за секунди картината изчезна из апочна да пръщи.Той вика"Какво стана" и аз се избъзиках"Ми не му харесва,че влезе сигурно".Излезе с думите"Ми да си изляза тогава" и не ми говори 2 седмици.
Все таквиа случки имам с тях двамата,та съм останала с впечатление,че са много обидчиви.Иначе и аз леснос е засягам,но по-скоро го изживявам като вътрешна драма и си страдам мълчаливо и вътрешно,а на конкретния човек не се сърдя видимо.

# 279
"Тъпчо тъпанарски с големия нос"
Много ме разсмя, душичке.  bouquet hahaha Как няма да се обиди човека... Ти защо не спиш по това време. Как те е оставил мъжа ти? Бившият ми мъж 2мин. да ме няма и започваше да ме търси. Все си мислеше, че ще избягам, ще взема детето и прочие. Откачалка. И беше мнооооого ревнив. Но определено гледаше да не го показва. Да, ама гледа, не гледа, всичко си му беше написано на чело. Видеше ли че някой мъж ме търси и ми изключваше телефона.  Laughing И никога не си признаваше, ама веднъж го сгащих. hahaha

# 280
В командировка е извън страната  Laughing  иначе много мрънка.
Аа ревността е голям въпрос при нас.Много го тормози това зелено чудовище и мен покрай него  Rolling EyesОбщо взето ревем за нероден Петко-че ще го оставя,но преди това ще го лъжа достатъчно дълго и ще му изневерявам.Че може да стане..ок..не съм врачка,но може и той да го направи...дай да седна да рева  Laughing  Аз ревнувам само ако видя нещо конкретно.Даже тогава ми е леко забавно в началото  Laughing Той не е женкар,въобще със жени не се занимава.Имаше една съвсем в началото,която му се обиди като разбра,че е смен.И една тук малка..преди няколко месеца.Тя му беше хвърлила око,но набързо я разкарах  Laughing Той обаче все подозира този и онзи..само акто погледна някой и се почва"ми като е хубав що не ходиш при него"  Crossing Arms

А иначе аз обичам да си му говоря такива неща..свикнала съм така да показвам умиление.Сестра ми едно време влизаше и от вратата поздравяваше"Ко стаа порове и мърли"  Laughing .Баща ми пък като идва у нас започва да се радва на котката"Ау боклучето ми,взеха те от стария ти клет баща"  Laughing
Тя,котката ми е отгледана по начало в бащиния ми дом.Официалното и име е Буба,но то е за пред хората.Иначе е Пор Мърша Говедо Боклук Нещастие Изрод Дзвер Жужи  Laughing   
Сестра ми си намери един Скорпион,който обаче все едно е расъл в нащо семейство...правят си номера,викат си вместо "мило" буза и изрод  Laughing  Но моя някак не възприема семейните традиции.

# 281
Мъж Козирог не ми се вярва и да ги приеме. Всички, които познавам са много начетени и компетентни и никога не биха си позволили такова поведение. Мен пък това ме изкарва извън нерви. Аз обичам да се лигавя и общо взето с дъщеря ми, която е на 6г. сме на един акъл. Когато баща и чуе как си говорим по телефона, когато е при него, направо си представям гледката... За ревността-аз съм абсолютно неревнива. Май имам някакъв дефект. Преди да се разведем аз знаех, че има любовница /той ясно ми го показа и дори си позволи да я доведе вкъщи с провокатиращи цели hahaha/, ама аз напук го траех. Не за друго, ами детето беше малко и си казах: е, мога да търпя; пък и все пак го обичах. Ама в един период от време си позволи много и набързо взех решение. Още с началото на развода остави всякакви забежки и дойде да ми се ''моли'' /нямам да обяснявам за какво молене говоря Mr. Green/, ама аз бях твърдо решена и в това отношение съм непоколебима. Та, вече 2 години и нещо няма приятелка, за жена да не говорим. Laughing Има някакви еднодневки и по думи на общи приятели разбирам, че не ме е преживял. Е, признавам си, че и на мен понякога ми липсва, но това не е достатъчно. Naughty

# 282
Да..тяхното семейство,като оставим настрана някои"проблеми,са по принцип друг тип хора..едни възпитани..майка ми вика"къде ще се бутаме ние простаците при голямото добрутро"  Laughing Едно време той чукаше на вратата на сетсра си с думите  "Извинявай,нали не те безпокоя"..докато моята влиза със замах докато се преобличам с"Ко стаа"  Laughing И нашето държание з анего е липса на възпитани..е вероятно е така,но е забавно  Laughing
Не знам как си го търпяла..разбирам от една страна,то лесано да се каже"тръгни си",но да се изпълни.
В по-предишната ми връзка..4 години,с годеж и пак живеене заедно(цял месец и половина  Laughing) беше нещо подобно.Той беше теле.В началото голяма любов,аз на шега тръгнах с него,той много ме обичаше.Постепенно какво му стана...поотрака сепочна едни жени,купони,чудеса.С друга не е спал и досега съм сигурна,но целувки,натискания.100 пъти съм го хващала в разни свалки,разни лъжи.Постепенно ми стана безразлично,а той сякаш нарочно ме провокираше.Накрая приех предложение,заживях с него с пълното съзнание,че той на следващото излизане на дискотека ще забие някоя.Но някак...безразлично го приемах,не мис е занимаваше да го оставям.на втората седмица след заживяването заеднос е запознах със следващия ми приятел(водолей)...1 месец търпях да живея с онзи,а същевременно постоянно поддържах контакт с новия и накрая ей така се събудих една сутрин и си събрах багажа  Laughing и се нанесох при следващия  Laughing
Чак и досега не мога да повярвам как ми щукна,но беше невероятно правилно решение. И до днес телеца си няма постоянна приятелка и периодично ме моли да се съберем..че пак ще живеем заедно.Хваща се и за това,че годежния пръстен е  още в мен..как годежа ни не бил приключил,бил ми дал просто почивка..простотии  Laughing

# 283
И моя мъж е козирог, но смятам, че мъжете от тази зодия са добри хора. Вярно, че избухва лесно, по-мълчалив е, но е прекалено всеотдаен към мен и децата. Раним е, чувствителен, страхотен любовник Wink, чистник до крайност, абе кво да ви кажа, аз съм дева и се разбираме засега идеално. Но казват, че комбинацията дева-козирог била желязна Wink Laughing, дано да е така  bouquet
Все едно моя си описала 1 към 1. И аз съм дева...
Иначе когато съм много добра с него всеки път, ми се качва на главата, затова понякога скръцвам със зъби, особено когато прояви деспотичния си нрав. Веднага след това следват целувки и милувки от негова страна... и обикновено патакламата завършва с хубав секс. Обичам си моя Козирог и съм си щастлива с него, макар че ме ядосва. По мои наблюдения си падат по властни жени, хубаво е от време не време да им натриваш носа. Хрисими и кротки жени им доскучават. Поне това съм чувала от шестима типчини представители на зодията, включая моя.

# 284
  • София близо до Витоша
Преди да срещна съпруга ми , бях лудо влюбена в мъж Козирог, красив, строен , мъж мечта , с маслинени очи , леко мургав , ох ...малееее. Но инатлив , искаше нещата да стават бързо , пред мен се правеше на голям мъжкар , на които не му пука от нищо и за никой. А след време , когато вече не бяхме заедно се оказа , че е много раним , и зад ледено студеното му изражение се крие една романтична душа , която иска да бъде обичана. Но късно се издаде .

Сега съм омъжена за мъж Телец , моя съпруг , мъж мечта , идеален татко , обгрижва ни с любов , грижи се за нас . Но той отвори сърцето си и избра мен

Общи условия

Активация на акаунт