Мда
От това, което прочетох за Козирозите, наистина ми направи впечатление, че държат на работата си, но не и моят колега. Работим като учители, той е възпитател и понякога ми се струва, че е на един акъл с децата, а всъщност ми е показвал, че може и повече. Просто той е със специалност учител по физкултура и следобед набляга точно на това, а не на подготовката на домашните. Позволява прекалено много неща на учениците. Това имах предвид, като казах, че не е старателен в работата. Наистина може би прекаляването му с алкохола има връзка със стара травма поне според мен. Докато излизахме, ми повтаряше, че не чувства нищо към приятелката си, въпреки че тя все още го обича. Един вид отива да поговори с нея върху връзката им. Аз и затова не съм опитвала да има нещо по-сериозно между нас, просто се забавлявах с него като приятели. Преди да тръгне, се видяхме, защото не можел да тръгне, без да ме види. Също така ми каза, че докато е в Гърция ще си пишем във фейсбук, а като се върне, ще видим какво ще стане между нас. Но дори не ми писа, че е пристигнал, почти не влиза във фейсбук, само веднъж ми прати съобщение да ме пита за пощата на общ познат. А приятелката му усеща, че се стига до раздяла, знае за мен от обща позната, дори момичето смята, че съм подходяща за него. Но определено вече смятам като инатлив стрелец да отстрелям козирога и да му скъсам квитанциите, ако се обади, като се върне. А ако не се обади, може би е още по-добре. Ще останат хубавите спомени като приятели, а и тази година също ще работим заедно.
Дори като съм се разделял с приятелките си по-рано винаги ми е било супер тъжно за тях,а не за мен.Е,вече съм минал 30-те години и мисля,че твърденията са актуални а и по принцип козирогът е праволинеен и наистина какъвто се роди,такъв си остава. Общо взето не познавам друг мъж от обкръжението ми,който толкова много да държи на половинката си,но нали знаете-разни хора-разни идеали... Smile Ако имате въпроси съм насреща (и много обичаме да помагаме). Препоръчани теми