Мъжът Козирог

• 135 580
  • 880
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Момичета, какво правят козите  Laughing Моят е във вихъра си  #2gunfire Laughing

# 287
Откъм вирене на рогите,ли?..Щото моят не се трае,тия дни..... Stop

# 288
То да бяха само рогата  Laughing Скоро не е бил такова добиче.
Направо си се чудя на рибешкото търпение.

# 289
Здравейте, мили дами. Сега нека аз ви разкажа за моя живот изпълнен с Козирози .. Така първо да се отбележи самата аз съм същата тази въпросна зодия .. Освен това и двамата ми родители са Козирог..Майка ми и баща ми са родени на 6 януари и аз е трябвало да се родя също (по термин) на тази дата, но съм избързала с 2 дни (4 януари) .. Запозната съм прекалено  много с историята на родителите ми и ще ви я споделя накратко.. Та запознават се те когато са били на 20 и 25 години (имат 5 години разлика) и това между тях до последно никой не е смеел да нарече връзка.. Дивият характер у татко е бил това, по което майка ми е полудяла.. Толкова импулсивност и любовна лудост, а освен това и никак не бил свидлив .. Боготворял я е буквално, но се появявал рядко.Поради тази причина майка ми не го е взимала на сериозно и е продължавала дивия младежки живот на необвързана 20 годишна.Когато обаче се появявал астралния й близнак,умирайки от ревност, той е прекачвал всички граници в името на любовта.Причината двата козирога да сключат брак съм била аз.След сватбата,обаче баща ми проявява рогата си.Започва да излиза с други жени, повлияван от завистливи приятели Овни ревнувал бременна ми майка без причина. Ревността се изразявала в бой и забрани. От своя страна свободолюбивата жена Козирог напуснала мъжа си. Татко ми като баща е кръгла нула. Обичаме прекалено силно, но и мрази майка ми също толкова силно. В редките ни срещи е отказвал да ми даде каквото и да е било с мотива, че ще бъде използвано от майка. Не си говорим,не се интересува от мен и живее сам. Има си приятелка, с която не живеят заедно.Готви си сам,чисти,пазари,ремонтира ( много е кадърен в ръцете и изобщо не е мързелив) и явно му доставя удоволствие да е сам.
Сега вече за мен .. Като млада козичка,слушала и видяла много от баща си .. винаги когато чуех от мъж, че е под знака на Козирог поглеждах скиптично и бягах .. Наскоро обаче реших да разнищя проблема с мъжете представители на тази зодия и неразбирателството им с жени от същата зодия.. Първият Козирог бе декемврийски. Парадираше с финансовото си състояние постоянно, но  то бе далеч по ниско от празните му думи (беше много много много егоистичен и свидлив). Кипреше се повече от манекенка дори и сякаш лудостта у него бе стигнала до психологичен проблем. Вторият, обаче беше пълна противоположност. Той е от късноянуарските козирози. Раздаваше се винаги за всекиго. Нямаше стабилно занимание и за него живота бе купон и казина. Обичаше диво, страстно същевременно и нежно. Първи призна чувствата си. Страхотно нали ? Истински джентълмен, който се държи уникално с жените (особено тази до себе си) .. който ти съобщава обаче че поради нестабилния си живот не може да води истинска връзка. Този мъж беше Бог с думите, знанията и възпитанието .. Ветеран в правенето не просто на секс, а на любов, вулкан от чувства, който обаче с невъзможността си да има сериозна връзка .. разби сърцето ми .. Сега отново проявявам интерес към представител на тази зодия .. Той е роден на 17 януари, но ми изглежда много различен и непознат от това , което познавам аз .. Мисля отново да се хвърля в урагана на Козирога и да пробвам отново ..
P.S :  Тези наблюдения и преживявания са изцяло на типична жена Козирог, която тайничко си мисли, че едва ли има по-невероятен съюз от този на двама представители на ВЕЛИКАТА ЗОДИЯ -- КОЗИРОГ!!
Успех дами с тези мъже !! Уникални са сами по себе си и много могат да предложат .. Ще се радвам ако тук има други двама козирози, които да споделят своята история..
Целувки, дами !!

# 290
Здравейте! Намесвам се при вас, тъй като за първи път се сблъсквам с Козирог от мъжки пол и имам нужда от съвет. От две години имам на работа колега Козирог, на когото досега не съм обръщала внимание, защото първо е зает, има си приятелка, и второ-страхотен непукист е и не е отговорен в работата си, което мен понякога ме дразни, тъй като съм зависима от него. Забравих да допълня, че съм Стрелец. Но последните два месеца се сближихме, той сподели, че е скъсал с приятелката си. И след няколко срещи аз открих положителното в него:страхотна компания, има аура, която привлича хората към него, винаги усмихнат, свободно общува с хората, разбира се с почти всички, обещае ли ти нещо, сериозен е. Отрицателното е, че пари в него не се свъртат, обича да пийва, но след втората бира е вече ухилен и много общителен. Започнахме да излизаме по-често, той пое инициативата, постоянно ме търсеше, аз го приемах като колега и защо да не се позабавляваме заедно. Живеем в малко градче и хората започнаха да ни приемат като двойка, но Козирогът мълчи и нищо не казва или го обръща на майтап. А пък на мен не ми е в характера да поема инициативата. Докато не се оказа, че той заминава при приятелката си в Гърция, за да работи за няколко седмици през отпуската и да говори с нея. Оказа се, че не са скъсали напълно и тя е още влюбена в него. Дори преди да тръгне, ми се обади да се видим, защото не можел да тръгне, без да ме види, но аз си замълчах, защото бях ядосана, че тръгва. Сега въобще не пише, а аз май от колега съм преминала към чувства към него. И сега се чудя какво ще се случи като се върне. Дали ще ми се обади и дали въобще трябва аз да му отговарям.

# 291
Честно да ти кажа, козирог или не, не се занимавай с него.
Първо старанието в работата показва много.Това, че става весел, не компенсира пийването.Излъгал те е за приятелката си, проявява крайно неуважение да ти звъни и да опипва почвата, при положение, че знаеш шмекериите му. Както и ми се струва, че повечко се е забавлявал, отколкото да е имал сериозни мераци.
Аз такъв козирог не познавам, всички са доста сериозни, праволинейни и още от началото дават ясно да се разбере какво искат от теб.
Кой знае какъв асцендент и луна му влияят на този.
Не се занимавай повече с него. Моята преценка, според историята, която разказваш е, че е ненадежден.

# 292

Аз такъв козирог не познавам
И аз, честно казано Laughing
Основното, което стои в характерите на тези хора, при цялата условност на различните хора, е отговорността - към работата, към хората, към взаимоотношенията си...направо не мога да повярвам, като чета, че тоя човек не се е объркал за зодията си Laughing

# 293
Да, отговорността и упоритото бичене в една цел са много типични за тях. Моят мъж, например, е страшно отговорен в работата си и целите си. Спрямо мен може да не си спази обещание, да ме пренебрегне чат пат, но за работата всичко дава и не дава дума да се издума за клинчене.
Другите също все си имат нещо изключително важно-работа, призвание, семейство, деца.
Никога не са чак такъв развейпрах. А и доколкото съм разбрала-мразят пороци.  Ако случайно попаднат в такава дупка, то нещо наистина много лошо им се е случило и психиката им не е наред.
Това да подпийват, да ходят по жени, да посвият нещо или да не вършат работа-не е тяхното.   

# 294
 Подкрепям каквото са написали момичетата по нагоре. Не ми харесва това ,че не ти се е обадил откакто е заминал. За това има няколко причини - нещо по интересно му е ангажирало вниманието , не си  му на дневен ред , мисли първо за себе си , после за теб. И после ще каже , че е работил и е нямал време, което е абсурдно оправдание за липсата на желание или е сигурен  в теб , че каквото и да направи си хлътнала и ще си на линия. И защо изобщо те подвежда, пък после  цоп в Гърция при другото момиче.
Да и това което пишеш ми е познато да мълчат или да го обръщат на майтап - те така се измъкват. Както и да постъпват както в момента на тях им се иска , затова и гледат да не поемат сериозни инициативи, защото не знаят какъв ще им е кефа  на следващият ден.
А преди да тръгне не разбрах видяхте ли се? Каквото и да е с този се зареди с много нерви и търпение.

# 295
Изглежда това е нов вид Козирог  Grinning От това, което прочетох за Козирозите, наистина ми направи впечатление, че държат на работата си, но не и моят колега. Работим като учители, той е възпитател и понякога ми се струва, че е на един акъл с децата, а всъщност ми е показвал, че може и повече. Просто той е със специалност учител по физкултура и следобед набляга точно на това, а не на подготовката на домашните. Позволява прекалено много неща на учениците. Това имах предвид, като казах, че не е старателен в работата. Наистина може би прекаляването му с алкохола има връзка със стара травма поне според мен. Докато излизахме, ми повтаряше, че не чувства нищо към приятелката си, въпреки че тя все още го обича. Един вид отива да поговори с нея върху връзката им. Аз и затова  не съм опитвала да има нещо по-сериозно между нас, просто се забавлявах с него като приятели. Преди да тръгне, се видяхме, защото не можел да тръгне, без да ме види. Също така ми каза, че докато е в Гърция ще си пишем във фейсбук, а като се върне, ще видим какво ще стане между нас. Но дори не ми писа, че е пристигнал, почти не влиза във фейсбук, само веднъж ми прати съобщение да ме пита за пощата на общ познат. А приятелката му усеща, че се стига до раздяла, знае за мен от обща позната, дори момичето смята, че съм подходяща за него. Но определено вече смятам като инатлив стрелец да отстрелям козирога и да му скъсам квитанциите, ако се обади, като се върне. А ако не се обади, може би е още по-добре. Ще останат хубавите спомени като приятели, а и тази година също ще работим заедно.

# 296
Всеки мъж(даже и жена), без значение зодията, като зарибява някоя мацка, докато е обвързан, се изкарва мъченик. Почва се"Ми аз не я обичам, ама ми е мъчно да я оставя.Сексът не върви, няма нищо между нас, ще събера смелост да я оставя.За пръв път съм влюбен, никога не съм обичал, така както теб. Само още две седмици, че сега не е подходящ момент, тя е лабилна". Просто целият им репертоар знам. Първо съм била зарибявана от такива, второ ходих с един телец сумати години, той беше спец в тези неща и дори пред мен си е писал с момичета и им е писал напълно същите реплики и истории.
Травма, не травма-нищо не оправдава залитанията с алкохол или нещо подобно.Още повече ако работи с деца.
Аз съм с такова образование, нямам просто трудов стаж. Всеки си има свой подход, но ако е реално несериозен с децата и би имало последствия, нищо не го оправдава. Отговорно е не само да ги пазиш, но и да вършиш работата, заради която си там. Не знам за какво детско заведение става въпрос, ако не е просто училище или детска градина, поведението му би било още по-осъдително.
Иначе ако просто е по-мекушав, позволява им някое и друго тичане, говорене-не е толкова фатално.Лошо ще е ако не осъзнава отговорността си.

Аз не бих си трошила нервите за него.След време, ако ти звънне-ок, може да излезете.Ама да го чакаш, да се чудиш и да линееш по него-това са глупости.

Моята сестра е стрелец, опитоми я един скорпион. Но за зодията ви не прилича да се предавате така лесно и да ви разиграват. Тегли му една майна наум, като един истински свободен стрелец и гледай напред.

# 297
Да успокоително е , че си стрелец , знам колко са твърди жените от тази зодия , може да им се къса сърцето , ама няма да са мекушави към любимия мъж ако усетят, че ги прави на луди, както е присъщо за мъжете козирог. Аз пък точно детското в тях най им харесвам . Сериозни , стабилни работохолици, хем вдъхват респект , хем понякога са като малки момченца.

# 298
Аз влязох да видя малко инфо за себе си и открих този форум Smile)
Като мъж козирог можа да кажа,че споря и се заяждам,да,но само когато събеседникът ми не знае какво говори-както предната ми приятелка ми обясняваше и спореше с мен за коли примерно. И повярвайте ми,влюбен ли е един мъж козирог,никога няма да ви изневери или да ви пренебрегне по някакъв начин. Имал съм хиляди възможности да изневеря на половинката си с прекрасни момичета,дори по-красиви от нея,но никога не съм го правил. За сърденето-никога не се сърдя и винаги гледам сериозно на нещата,но има и този момент-ядосам ли се на някого или разбера,че ме лъже или предава по някакъв начин,то този човек моментално се изтрива от съзнанието ми,което за нас не е никак лоша черта.Много сме злопаметни.Не познавам по-злопаметен човек от мен и дори в момента се сещам за неща от детството ми,които може би никога няма да забравя.В същото време имаме огромно чувство за дълг и сме изключително благодарни (малко хора са на този принцип). Колкото съм злопаметен,толкова и добропаметен.Разхвърлян съм и то много,но това може би е черта на нас,мъжете,а не на зодията.Стаята ако зависи от мен винаги ще е като битак за дрехи,но жените много добре се грижите за това и винаги съм твърдял,че един мъж без жена е загубен.За кариерата също е вярно,но може би идва от факта,че обичаме всичко да ни е сигурно,а не 50/50(и не само в материално отношение). Много трудно паля,но запаля ли един път,то тогава мога да изпочупя всичко около мен и направо да си взривя квартала...Противно на вашите твърдения,аз не съм домошар и имам проблеми с това,че почти не се задържам вкъщи и постоянно гледам да обикаляме някъде. Общо взето страшно много държа на приятелите си и семейството си,дори съм пребивал хора заради мои приятели,а за семейството си бих стигнал и до по-крайни точки,стига да е основателно разбира се. Не съм никак романтичен като цяло,но всичките ми приятелки до сега са били много добре задоволявани в леглото,макар че в началото на връзката съм наистина дърво и само заради притеснението(което е ключов минус за тази зодия).И още нещо интересно-да,имам сериозен и злобен поглед,доста хора се заблуждават,но от вътре имам чувство,че няма по-добро нещо мен.Винаги съм готов да помогна,без на враговете разбира се Simple Smile Дори като съм се разделял с приятелките си по-рано винаги ми е било супер тъжно за тях,а не за мен.Е,вече съм минал 30-те години и мисля,че твърденията са актуални а и по принцип козирогът е праволинеен и наистина какъвто се роди,такъв си остава. Общо взето не познавам друг мъж от обкръжението ми,който толкова много да държи на половинката си,но нали знаете-разни хора-разни идеали... Smile Ако имате въпроси съм насреща (и много обичаме да помагаме).

# 299
ах че хубаво и вярно се описа

Общи условия

Активация на акаунт