Мъжът Козирог

• 135 652
  • 880
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Дестини, освен да му кажеш какво ти е, друг начин не виждам. Преди време и мен така ме измъчваше един козел - единия ден имах чувството, че не може да живее без мен, на следващия - флирт с друга девойка пред очите ми.  Twisted Evil

# 211
Леле наистина ли, и ти какво направи?днес между другото ми се случи точно същото нещо, почти никакво внимание, на фона на вчера когато не се отдели от мен, направо ме побърква! Sadнезнам и аз какво да му кажа, както вече споменах си има приятелка и ми е страааашно кофти

# 212
  • Варна
Нищо не направих. В моя случай козелът знаеше, че не ми е безразличен, и въпреки това си играеше с мен. Накрая на хоризонта се появи друг човек и се утеших с него. Grinning

# 213
Май и аз ще се откажа, много е кофти така да си играят с теб Cry благодаря все пак за споделения опит  bouquet

# 214
  • Варна/Лондон
Аз пък за пръв път ''чувам'', че козела флиртува. Laughing
Те просто не са такива. Закачат се непохватно, показват ти по странен начин, че те харесват, но чак пък флиртувне...

# 215
Аз пък за пръв път ''чувам'', че козела флиртува. Laughing
Те просто не са такива. Закачат се непохватно, показват ти по странен начин, че те харесват, но чак пък флиртувне...
Да се запиша и аз Simple Smile Джеронимо много си права.С колкото и козли да съм се запознала (а те са наистина доста) на всички им личи,че са от тая рогата зодия.Малко са непохватни когато се опитват да се шегуват,и често се увличат,особено ако им обърнеш внимание!Аз с ръка на сърцето признавам,че мъж Козирог може да ме извади извън нерви от раз Rage Rage Rage Не знам дали защото аз съм Лъв,ама много ме дразни това тяхно "вглъбяване" понякога.Ей като им докривее за нещо и край...не може да се говори с тях.И все много знаят,все те са прави...Чак докато пиша и се ядосвам сещайки се за някои мои познати мъже козирози.А да,и са много праволинейни,традиционалисти искам да кажа.За тях нещата са или бяло или черно.Няма розово,няма жълто Mr. Green абе средно положение няма.
Ох дано не ми се обидят,аз май само гаднички неща изписах за тях...та хайде в заключение да добавя,че все пак са добри същества...просто аз не ги изтрайвам Peace

# 216
не флиртуване,  а закачане(много сладко по детски) има разлика и седят и гледат сеир...
и като се сещам сега никой друг не е успявал така  да ми наруши съня, апетита , да ме разплаче и после само с една дума да оправи всичко това

# 217
moqt kozirog nito umee da vadi pari4ki, a go murzi i deto kazvashe nqkoi po-gore 6te se spune v bokluka,ama nqma da go izhvurli.triabva da se skarame, 4e da stanat ne6tata.i razbira se posle az sum vinovnata..a puk ustataaim kolkoto cqla vselena-vse sa pravite te.a sa takiva egoisti...ako si mislite,4e sled braka 6te se promenqt-ne,nqma,daje stavat po lenivi i ujasni.a puk  moq muj  go igrae lesno ranim i tolkova silno se obijda ot niqma 6to, 4e napravo neznam kak da govorq s nego-sakun da ne se zasegne ot vqtyra...abe ne iskam da zvu4a ot4aivashto, ama niama opravia- napravo vi se 4udq, momi4eta, kak ti4ate sled takiva goveda, i tujite za tqhnata lubov..? bih vi posuvetvala da naso4ite lubovta si kum niakoi  drug,ina4e cial jivot 6te se razdavate do pripaduk, i nakraq pak 6te se vinovni.

# 218
  • Варна/Лондон
Съгласна съм с това, че са тънко-обидни. Мъжът ми спомням още в началото, преди да го опозная, една седмица ми се цупи, щото го бях прекъснала докато говори в компания. Laughing Брат ми и той същия. За мързелът обаче, явно съм случила-много отговорен и работлив, обича да е най-добрият в това което прави и...да го хвалят за това. Laughing
И в къщи не мога да се оплача, помага, но аз обикновено не искам да ми се пречка ни в кухнята, нито с почистването.
Дупе да ми е яко-и щерката, и свекървата и мъжът ми кози. Брат ми и той, но поне него жена му го търпи и не ми е грижа. Laughing

# 219
абе имат си отрицателни черти  понякога са изнервят лесно и за незначителни неща  ,понякога са мързеливи (основно в къщи) ,за работата си се стараят да я вършат перфектно ,но има една доброта в очите им на тея кози ,която я цення ,а и са внимателни много (културни и  възпитани),е има и изключения,абе арни са козите сравнение с други зодии

# 220
"не флиртуване,  а закачане(много сладко по детски) има разлика и седят и гледат сеир...
и като се сещам сега никой друг не е успявал така  да ми наруши съня, апетита , да ме разплаче и после само с една дума да оправи всичко това"

На 100% вярно, случва ми се всеки ден с него!

# 221
Иначе относно мързела, познавам доста козирози и определено има много мързеливи и такива много работливи индивиди Laughing а на козирозите им е присъща сериозността, подредеността и отговорността, така че мързеливите са изключение Mr. GreenИмам приятел от детство козирог, на 23 години работи на две места и учи. Аз също съм козирог и немога да стоя без да правя нищо и да мързелувам,нооо познавам и друга жена козирог,която ако има как месеци наред да не се надигне от стола...... #2gunfire

# 222
абе с 2 думи казано зареди се с много търпение и дано да имаш здрави нерви...

# 223
 Определено съм съгласна с Ясмина! Peace
 На тази зодия чувството за хумор не е много добре развито, по-скоро са с черен хумор (а може би ми прави впечатление, защото съм Стрелец и си падам по живота Blush).
 Флиртаджии до припадък, изживяване като големи любовници, а действително все нещо ги спира (и по-добре за жените им)
 Ако уважават някоя дама, обаче, към нея се държат по-специално и не крият чувствата си, но и не ги излагат много-много налице. В младежките си години са много агресивни, като поулегнат се озаптяват малко от малко, не знам и аз точно колко. newsm78
 Обичат компанията, кратките флиртове, но относно половинките си са МНОГО стриктни, заради ревността им, разбира се... ooooh!
 Общо взето, не ми понасят много, но по някакъв необясним начин ме привличат.

# 224
ох,наскоро писах, че моя козирог не го изтрайвам, и днес пак само с една реплика развали всички положително за целия ден и месец може би напред.просто ви се чудя как ги харесвате.за изтрайване да не говорим.но има нещо друго- пред света са едни, а вкъщи съвсееем други, и хората се чудят ама как е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт