Мъжът Козирог

• 135 676
  • 880
  •   1
Отговори
# 195
  • София

luiza_chikone мисля, какво да ти кажа ? Еми да ти кажа честно май са си ужасни. На моменти и аз се чудя защо го търпя, но после нещата отшумяват и пак се оправяме. Аз не мога да кажа, че моят не е романтичен-даже напротив. И в секса много го бива. Но виж за това си права, че като ги накараш нещо да направят почти е сигурно, че ще направят точно обратното. Даже някой път аз залагам на това, да му кажа да направи нещо (което всъщност не  искам го прави), и съответно той не го прави.Дали го обясних добре? За тях е в сила приказката "ни се води, ни се кара".Това е самата истина много са трудни.
Но ти да търпиш само заради детето, не знам дали си заслужава. Но бъди сигурна в едно, че той никога няма да се промени. Вари го печи го-това си е.

# 196
Абе за да сте добре с  него ,трябва да го командвате и да го водите ,че се оставя лесно на течението и забравя къде се намира ,ама е трудно щото е страшно твърдоглав и консервативен,лесно се разбираш с  него ако не се виждате често,той може да ти даде голяма свобода ,щото е смотан ,в любовта  е големо дърво ,абе няма много романтика май при него Laughing

# 197
мерси за мненията, аз ще опитам за пореден път да погледна на ситуацията от друг ъгъл както съветва психоложката във форума, пък ще видим.мисля че трябва да има начин да се укроти рогатото..

# 198
Здравейте, аз съм нова тук и няма толкова да споделям за козирозите, по- скоро търся отчаяно съвет Embarassed на кратко: аз съм Козирог и съм влюбена в колега от университета (също Козирог), от 4 години сме в една група и постоянно се закача с мен, но много по детски и немога да разбера дали само се шегува или и той има симпатии, от известно време си има и приятелка, което може би отчасти отговаря на въпроса ми Laughing както и да е, не си го избивам от ума, рано или късно все за него се сещам. Или ме подръпва за косата или се шегува с мен, все се чуди какво да ме пита и как да ме заговори, незнам вече и аз да се отказвам ли или да се опитам да му спечеля вниманието с нещо Praynigотплеснах се вече, ако някой може да даде някое съветче Hug

# 199
Незнам толкова много за козирозите ,но познавам няколко  и щом си има приятелка  - са много верни(поне така изглежда),а защо се закача с теб - незнам ,може и да те харесва ,що не го питаш Laughing ,та ще разбереш истината

# 200
да и аз знам че са верни (уж), не мисля че ако го питам ще отговори, ще го изкара на шега. Веднъж една колежка се пошегува с него, че ако ме харесва не е начина да се дразни с мен и той се издразни и за известно време спря да ми обръща внимание, но....после пак същото. Аз познавам двама мъже козирози и са все такива майтапчий, може би затова и този се държи така Sadявно съм оглупяла и ослепяа от любов Rolling Eyesкакто и да е, а по темата мога да кажа за мъжете Козирог че са амбициозни, винаги минават между капките, инати, но сериозни и отговорни. Знам че мъж и жена Козирог си допадат доста и много ми се иска да се получи и мойта работа, ама е на Laughing

# 201
А моето мнение че какво наистина мислят само те си знаят, много са сладки когато се закачат както си го обяснила, вместо да ''оглупяваш'' и ''ослепяваш'', направи нещо , подай някакъв сигнал, че ето виждаш ли тази новата приятелка да не направи така , че той да забрави че си му симпатична.

# 202
Дестини, това е типично за козирозите, поне моят опит е такъв, включително и аз съм козирог. Аз мога да се шегувам с някой мъж, да съм много близка с него, да го харесвам безкрайно, но без въобще да имам никакви въжделения към него, а просто защото го харесвам като човек. Мъжът ми е по същия начин с жените, така че не възлагай много надежди на дърпането на плитките Wink Laughing

# 203
Малко ми е трудно да му покажа каквото и да било защото приятелката му се измести в нашата група, може би за да е постоянно с него и той пред нея не прави нищо, щегува се и се закача с всички останали без да се притеснява от нея, но не и с мен. Когато нея я няма веднага идва при мен и измисля нещо. Излишно е да казвам колко тъпо и гадно се чувствам, иначе съм с вързани ръце, усмихвам се, гледам мило и до там Laughing и аз познавам един козирог дето се държи така закачливо с всички жени около него без да има каквито и да било чувства към тях, ама чак ми е жал да си призная че май и моя случай е такъв Cryопитвам се да забравя вече, така че благодаря за вниманието и съветите ви  bouquet

# 204
лесно се разбираш с  него ако не се виждате често,той може да ти даде голяма свобода

Уверих се в това -  откакто моят започна да пътува по работа много (спи в нас само три или четири нощи на седмица) се разбираме прекрасно. Иначе няма такова друго същество - никога нищо не захваща, да не говорим за подреждане и чистене, пазарува ако съм му направила списък, а боклука и да се спъне в него няма да го изхвърли, да се направи нещо вкъщи се чака с месеци и хиляди мои молби #Crazy

# 205
е да но умеят да вадят парички и да се грижат за семействата си

# 206
  • Пловдив
Запис - със един брой козирог в къщи.

# 207
е да но умеят да вадят парички и да се грижат за семействата си
е да, и ако това не можеха Laughing

# 208
Аз съм Козирог и дъщеря ми също.Но между мъж и жена Козирог има огроооооооооомна разлика))

# 209
Даааа, огромна е наистина Simple Smile аз пак се включвам не на място, моя Козирог днес не се отлепи от мен имах чувството че е залепен, наистина не ги разбирам тези мъже Козирози хем така, хем иначе, днес едно, вчера друго,ако стигна до заключение ще споделя! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт