Мъжът Козирог

• 135 692
  • 880
  •   1
Отговори
# 180
.....Но затова пък снощи заяви: "Някой ден трябва да изчистим тук!"  Shocked

Хахаха, това, като чели от нашето семейство е взето. Аз да ви почерпя

моето козенце порасна с още една година.

# 181
ох че вкусни бонбонки- мерси
в тая връзка  обичат ли сладко да хапват?
изобщо какво обичат за пийване и хапване да видим дали има покритие и в тази област, макар че по принцип всусовите предпочитания се определят в детството.

# 182
  • гр.София
happy_aneta да ти е живо и здраво мъжлето, много късмет и любов му пожелавам  bouquet
yasmina моят яде всичко, голям сладокустник е, а сладичко как обича  Crazy но сега като се замисля мноого обича млечни продукти: мляко, сирене, кашкавал и производни  Laughing все се бъзикам, че баща му не е мандраджия  Mr. Green

# 183
  • София
Анета, да ти е жив и здрав ! И много да те слуша Laughing !  
За яденето мъжът ми няма никакви претенции, но малкият е ужасен. Общо взето малкият го кара на пици, сандвичи, чипс и всичко сладко по много. Ама много. Той и голямия си хапва сладичко. Но при мен двамата нямат никаква друга прилика с храненето.

# 184
Анета, поднасям своите поздрави с най-голямо удоволствие - http://makeyour.net/ecards/birthday/zodiac/greetings_ecard-396.html

Весел празник и много здраве, щастие и късмет Hug

# 185
Анета, да ти е жива и здрава козичката.   bouquet

При мене и тримата козирози си приличат в яденето. Всички обичат пържоли, сухи мезета, шкембе чорба и все такива нездравословни неща. Пилето било трева, бобът трябва да е с месо и т.н. И тримата са лакоми и слаби.  newsm78 Но не са много по сладкото.

# 186
Не познавам мъже козирог, с изключение на баща ми, но там е друг опит...Та, интересно ми е следното поведение при един мъж козирог - в началото на връзката му с приятелката ми я обсипваше със сладки приказки, от тези, за които копнее всяка жена, а сега няколко месеца по-късно тя споделя, че няма и следа от тях и ако не е толкова залепнал за нея, отстрани човек не би заподозрял дори, че този човек е с нея. Та ще ми е интересно запознатите с нрава на козирога да тълкуват това студено поведение - типично ли е за един обичащ козирог?!

# 187
По-скоро сладките приказки са ми странни.

# 188
на мен по скоро друго ми хрумна те повечето когато поискат нещо да имат ,пред  нищо не се  спират докато не го постигнат в тази връзка вече я е спечелил и не си дава много труд

# 189
  • София
Не познавам мъже козирог, с изключение на баща ми, но там е друг опит...Та, интересно ми е следното поведение при един мъж козирог - в началото на връзката му с приятелката ми я обсипваше със сладки приказки, от тези, за които копнее всяка жена, а сега няколко месеца по-късно тя споделя, че няма и следа от тях и ако не е толкова залепнал за нея, отстрани човек не би заподозрял дори, че този човек е с нея. Та ще ми е интересно запознатите с нрава на козирога да тълкуват това студено поведение - типично ли е за един обичащ козирог?!

Според мен това е типично за повечето мъже без значение от зодията им.
А що се отнася до моят рогат, естествено, че държанието му не е като в началото. Изпускаме си по някоя дума напряко но това го има мисля в всяко едно семейство, не са малко годините прекарани заедно. Но не мога да кажа, че е станал по-лош или пък се е преструвал в началото - за мен си е същият. Даже си мисля, че аз съм тази която е станала по-изнервена и по-дразнещата. А той за сега стоически ме търпи.

# 190
здравейте, кажете моля как се оправяте с мъжете си, ние се изпокарахме и сме пред фалит!

# 191
да уточня, че аз съм телец, имаме година брак заради детето, и поради всички негативни черти у козирога и моето изчерпало се търпение стигнахме го "телеца го опря до стената" и нещата ден в ден се влошават. напълно сме противоположни и за нещата които на мен ми липсват и аз му казвам да ги направи, даже му го сдъвквам и изплювам какво точно да направи, той сякаш напук още повече ме дразни.казвам ви че такъв кошмар не пожелавам никому!браво на щастливо женените там, ама колкото и да ме убеждавате, нищо добро не мога да кажа че ми се е случило освен раждането на детето ми.освен, че всичко лежи на плещите ми, у нас е вечно мръсно и занемарено, нямало друг мъж дето да помага толкова на жена си, като направи нещо си остави ръцете, а за секс не искам да говоря-заедно с романтиката хич го няма, но на приказки са велики!
истината е не че не могат, а че не искат!
айде сега кажете как да се оправям с рогатото че не се издържа вече!сериозно питам!

# 192
luiza_chikone - така като те слушам -  Е ти, нищо не му харесваш,поне пари изкарва ли  Joy
Решинието е едно - Развод Laughing .Козирога малко трудно ще го промениш ,доста е смотан и трябва да си го харесваш такъв Laughing

# 193
  • Варна/Лондон
По-скоро сладките приказки са ми странни.
И на мен. Съдя по моят козел, който е стиснат на думи, пък какво остава за комплименти и звезди от небето. Аз го свалих. Ориентирах се бързо, че ако не действам, копитата му няма да направят първата крачка, и ще продължава да разчита само на белтъци и недомлъвки. Сумтенето и одобрителният поглед бяха върхът на ухажването. Joy

# 194
  • Варна/Лондон
А за мен хич не е лесно.
И честно казано, големият син си прави планове, живот и здраве, стане ли студент, да се изнася на квартира. И още по-честно казано - аз няма да го спра Grinning
Нищо, че подозирам, че скоро ще се върне, ама нека опита и сам да е.
Оправят се много добре сами. Моят съпруг е излетял от гнездото на 17 години, и от това само маман е недоволна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт