Аз отскоро имам един Козирог в живота ми, и ми е доста странно и объркано с него. Свикнала съм мъжете да ме преследват и да са по-директни, но той определено като че ли чака нещо.Ще Ви разкажа историята накратко. Преди около две години и половина наех стажант при нас, който беше много напорист, изобщо не се вписваше в компанията ни. Но имаше някакъв хъс в него, видях,че е адски амбициозен и го взех в моя екип. Искам също да отбележа,че е по-малък с 4 години от мен.
До тази година Май месец аз бях "щастливо" омъжена, с никакви наченки да флиртувам с някой и т.н. През юни бях разведена и реших да се насладя на лятото ми. Така или иначе колегата вече е трайно в екипа ми, работим заедно и сме компания приятели с други вече бивши колеги. Та накратко--излизаме заедно постоянно, но след един уикенд извън БГ през Юли усетих някакви намеци от негова страна, и адски се сближихме оттогава. Излизахме почти всеки ден цялото лято, и в крайна сметка усетихме,че сме с еднаква визия за всичко от живота. Той е моето мъжко аз, аз съм неговото женско. Никога до този момент не съм усещала такава синергия с някой, както в работата, така и извън нея.
Много ме притеснява това,че е по-малък (той твърди,че всичко е наред, че тъкмо знам какво искам), и че не сме си обичайните типажи, с които излизаме. Иначе изключително грижовен, казва,че никога не би изневерил ако намери жената, необичайна аура, която е видима за адски много жени. Като цяло е потаен, не иска да афишираме връзката си засега, макар ВСИЧКИ да усещат. Другото е написано, особено от sofianeca
Злобния поглед го имам и аз, обаче, и сме уникален тандем понеже работим по интересни проекти, и всички колеги им се налага да общуват с нас. Мислеха си,че с мен ще им е по-лесно, но аз съм Скорпионка (а той с асцедент Скорпион).
Естествено, че освен зодията си зависи и от човека, но като цяло козирозите имат много малък, да не кажа никакъв ищях към авантюри. Това са хора, които са безкрайно стабилни, много държат на семейството и като че ли основният проблем е че твърде много работят и твърде малко се щадят.
В крайна сметка ние сме толкова еднакви, и толкова много гледаме в една посока,че чак се плаша.
. Страшно сериозен и амбициозен. Но понеже толкова гадно ми изневериха тази година, наистина се опитвам да се предпазя от повторно такова действие и прекалено много мисля.
Ако не ги подкрепяш е твърде вероятно да изберат нея пред теб. Разни такива хобита, цели, кариери, призвания-винаги са на първо място. Не, че не си обичат близките, просто живеят, за да направят нещо значимо.
Де що има рогат добитък-в него се е събрало.
Стоим си в офиса до късно, така че там проблеми няма да имаме. Като се приберем, пак обсъждаме проектите. И така. Забавно ми е. За първи път намирам мъж, с който да говоря на един език ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.