Мъжът Козирог

• 135 045
  • 880
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте  Grinning Аз отскоро имам един Козирог в живота ми, и ми е доста странно и объркано с него. Свикнала съм мъжете да ме преследват и да са по-директни, но той определено като че ли чака нещо.
Ще Ви разкажа историята накратко. Преди около две години и половина наех стажант при нас, който беше много напорист, изобщо не се вписваше в компанията ни. Но имаше някакъв хъс в него, видях,че е адски амбициозен и го взех в моя екип. Искам също да отбележа,че е по-малък с 4 години от мен.  ooooh! До тази година Май месец аз бях "щастливо" омъжена, с никакви наченки да флиртувам с някой и т.н. През юни бях разведена и реших да се насладя на лятото ми. Така или иначе колегата вече е трайно в екипа ми, работим заедно и сме компания приятели с други вече бивши колеги.
Та накратко--излизаме заедно постоянно, но след един уикенд извън БГ през Юли усетих някакви намеци от негова страна, и адски се сближихме оттогава. Излизахме почти всеки ден цялото лято, и в крайна сметка усетихме,че сме с еднаква визия за всичко от живота. Той е моето мъжко аз, аз съм неговото женско. Никога до този момент не съм усещала такава синергия с някой, както в работата, така и извън нея.
Много ме притеснява това,че е по-малък (той твърди,че всичко е наред, че тъкмо знам какво искам), и че не сме си обичайните типажи, с които излизаме. Иначе изключително грижовен, казва,че никога не би изневерил ако намери жената, необичайна аура, която е видима за адски много жени. Като цяло е потаен, не иска да афишираме връзката си засега, макар ВСИЧКИ да усещат. Другото е написано, особено от sofianeca  Peace Злобния поглед го имам и аз, обаче, и сме уникален тандем понеже работим по интересни проекти, и всички колеги им се налага да общуват с нас. Мислеха си,че с мен ще им е по-лесно, но аз съм Скорпионка (а той с асцедент Скорпион).  Mr. Green

# 301
Red velvet, моят мъж е козирог с асцендент скорпион Laughing И аз съм по-голямата, само че с две години Laughing То при козирога това няма никакво значение, защото като цяло са доста зрели натури.

Цитат
казва,че никога не би изневерил ако намери жената
На това съм много склонна да се доверя Wink Естествено, че освен зодията си зависи и от човека, но като цяло козирозите имат много малък, да не кажа никакъв ищях към авантюри. Това са хора, които са безкрайно стабилни, много държат на семейството и като че ли основният проблем е че твърде много работят и твърде малко се щадят.
Радвай се на връзката си и не се притеснявай твърде много Grinning

# 302
Благодаря  Hug В крайна сметка ние сме толкова еднакви, и толкова много гледаме в една посока,че чак се плаша.
Иначе определено израства пред очите ми дето се вика  Joy. Страшно сериозен и амбициозен. Но понеже толкова гадно ми изневериха тази година, наистина се опитвам да се предпазя от повторно такова действие и прекалено много мисля.  Grinning Laughing

# 303
Ред,да кажа и аз-от 15 години съм омъжена за Козирог:И моят е по-млад.И моят е отдаден на работата и на приятелите и има ли нещо за вършене или поет ангажимент,не можеш го спря...........Не очаквай много,много емоции,романтика и лиготии/да не кажа,хич/,но пък можеш да си спокойна,че ще ти е много верен и всеотдаен/както и към работата/.Дразнещото е,че хич ги няма по разговорите.......и често са толкова самоуверени и убедени в правотата си,че могат да те подлудят.

# 304
И аз да се изкажа  hahaha
наистина много трудно могат да стигнат до изневяра. По принцип са такива темерути, праволинейни и дразнещи, че по-скоро на тях им се изневерява и те развиват една погнуса към това. Голяма драма е, няколко мъже козирози познавам и много са патили от изневери, всички говорят с голям ужас за лъжите и са много ревниви.
Работата е техния живот  Tired Ако не ги подкрепяш е твърде вероятно да изберат нея пред теб. Разни такива хобита, цели, кариери, призвания-винаги са на първо място. Не, че не си обичат близките, просто живеят, за да направят нещо значимо. 
На моят мъж му влияят асцендент и луна в овен и телец  Crazy Де що има рогат добитък-в него се е събрало.
Но е романтичен всъщност  Rolling Eyes Много обича да организира специални вечери, моменти.Да прави големи подаръци, изненади.И в началото беше безумно лепнат за мен  ooooh!
Но ако иска.Ако е в лошо настроение(80% от времето) не можеш да го накараш и да диша ако не иска.
Доста ще трябва да се бориш с него, големи битки стават  Rolling EyesОще повече като и ти не си някоя мека Мария, а скорпионка.

# 305
Е,аз да доуточня,че са щедри и правят изненади..,но поне моят е твърде прагматичен и все ми купува разни скъпи и много хай-тек неща/предимно техфника/...........или разни скъпи букети и парфюми,но никога не би се сетил да ми скърши едно цвете от полянката.......И,ако го питаш него е самата романтика.....ма на мен ми е "дървен" и "праволинеен" до безобразие/но не се оплаквам де,щото така няма опасност и от неприятни изненади/.

# 306
И аз така...искам просто спонтанно да ми каже"Липсваш ми" или "Обичам те", а не да ми подарява някакви безумни неща.После съм била неблагодарна  Rolling Eyes Онзи ден си говорихме в скайп и му казвам "обичам те", той ми отвръща" Нещо пак си се разнежила"  #2gunfire  
Та тяхната зодия са я сбъркали, трябваше да са зодия пор  Laughing

# 307
Ха-ха.....И,да добавя-внимателно с шегите......,че после може да се обяснявате с часове..т.е. ти да се обясняваш и извиняваш/и аз днес в чат-а си позволих леко шеговит коментар,който после ми костваше два телефонни разговора и половин час писане,докато се изясним какво съм имала в предвид,защо съм го имала..и т.н./.

# 308
Дежа-вю  Tired
Веднъж му щипнах носа и викам"какъв голям нос имаш"...3 дни сръдни, затваряне на телефона.Била съм се гаврела с него, обиждала съм го, подигравки, неуважение а у...
Веднъж се опита да ме избъзика, че не съм знаела някаква компютърна игра от тийнейджърските ни години. Вика"Еее ти къде си бляла, как може да не я знаеш, всички висяхме в клубовете да я играем." казах му "Мой човек, аз тогава бях навън и свалях гаджета...не знам за теб"  hahaha  2 седмици не ми вдигна телефона  Laughing
Аз съм доста иронична и хаплив,а но в моето семейство е така, така ни е начина на говорене. Големи скандали ставаха, така и не свикна, по-скоро аз си промених начина на говорене с него.

# 309
Аз забелязвам,че ако решат са изключително грижовни, но по свой си начин. Един ден адски ме беше ядосал, и си викам--ей ся му теглих една майна. Обаче след 10 минути така завъртя нещата само с едно изречение...
Просто не обича да се обяснява много, а действа  и аз сама трябва да усещам нещата.  Mr. Green

За работохолизма имаме допирна точка Simple Smile Стоим си в офиса до късно, така че там проблеми няма да имаме. Като се приберем, пак обсъждаме проектите. И така. Забавно ми е. За първи път намирам мъж, с който да говоря на един език ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.

# 310
Ред, след 23 г брак, мога да потвърдя всичко, казано от момичетата на страницата. Все едно моя мъж описват. Стабилни са козирозите, точни, почтени, верни и ...обидчиви. Особено за външен вид, никакви такива грешки!  Mr. Green
Относно романтиката - както си го научиш - на моят му липсваха някои навици, ама нали и аз съм рогато - вкарах го в браздата.  Laughing  Той мен - също, по други теми.  Rolling Eyes
Разликата в годините хич да не те притеснява - козирозите са мъже още от тийнейджърска възраст, няма да позволи да я усещаш.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 02:08 от usmihni_mi_se

# 311
момичета здравейте , искам да ви разкажа моята доста странна история с моят козирог , и ако може да ми дадете съвет ще съм ви страшно благодарна.....
запознахме се доста слуцхайно преди 2 месеца , той тъкмо се разделяше с бившата си жена , на 5 ден вече живеехме заедно , той първи ми каза , че ме обича и че мисли че аз съм жената за него изкарахме два прекрасни месеца изпълнени със смях, безкрайни пътувания 9той по-работа и аз с него, когато аз мога да се измъкна от офиса) всичко беше перфектно в един момент стана мрачен и затворен и просто непознат - каза , че му липсвало детето , последната вечер се скарахме безумно много заради бившата му жена и аз си тръгнах , и той единственото което повтаряше бе , че иска да се изнеса . На другият ден отидох да си събера багайа , поговорихме малко , той ме гушна за момент попитаме дали няма той да ме закара до майка ми , аз му казах , че не и в момента в който ми натовари багайа в колата очите му се напълника със сълзи и ми зака , че ме обича , не съм му звъняла оттоава, страшно съм объркана и не знам какво да правя , само знам че искам да си го върна и не мога да , а й не искам да живея без него , ще се побъркам вече дали аз да му се обадя или да изчакам малко , нямам никаква представа, а й ако вие можете да ми дадете съвет , ще съм ви много бладорна

# 312
Консервативни са козирозите. Явно се е намесила бившата и той се опитва да угоди, с надежда отношенията да се върнат. Или го е заплашила нещо за детето, знам ли.
Отпиши го. Хората, които обичат, имат и смелостта да отстояват тази обич. След тази му постъпка, не знам как би могла да му се довериш?!
Разбира се, че можеш да живееш без него, няма да се побъркаш, отпиши го.

# 313
Консервативни са козирозите. Явно се е намесила бившата и той се опитва да угоди, с надежда отношенията да се върнат. Или го е заплашила нещо за детето, знам ли.
Отпиши го. Хората, които обичат, имат и смелостта да отстояват тази обич. След тази му постъпка, не знам как би могла да му се довериш?!
Разбира се, че можеш да живееш без него, няма да се побъркаш, отпиши го.
Вярно е. По-скоро би се събрал с бившата си жена, дори да не го иска...

# 314
Ох, много е трудно да гадаеш на зодия Laughing Но все пак - той се е разделил сравнително скоро с жена си, като се има предвид как козирозите дават мило и драго за семейството си, твърде вероятно е да не е преживял нещата все още, особено пък ако той не е бил инициаторът на раздялата. Разрушеното семейство, раздялата с детето, чувството на провал - всичките тия неща е много възможно да го разклащат сериозно. Аз лично не бих му се обадила, ако той има интерес, ще се обади. Но очевидно не е готов още за нова сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт