Мъжът Козирог

• 134 535
  • 880
  •   1
Отговори
# 555
Ххаха Джулая, самата роля на звероукротител (много добре казано) вече ми е толкова прилепнала, че е първото ми аз, от години не съм излизала от нея и не помня какви други роли може да има Laughing Емилия, мнението ти е право в десятката и според моите наблюдения, радвам се, че си напуснала цирка и си се отървала  Peace На моя също усещам, как нещо му ставам неудобна, явно му е писнало да го командват с толкова твърда ръка  Joy Аз също скоро ще напускам цирка, но имам малко себеутвърждаване и търсене преди това  baby_neutral

# 556
Здравейте, с моя козирог сме 5 години заедно, имали сме и хубави и лоши моменти. Нашата връзка се променя и претърпява градация за сега към по-добро.
Аз съм рак и двамата сме трудни характери, но с времето се научихме да отстъпваме един на друг, учим се от грешките, дискутираме, даваме си обещание, че трябва да се изясняваме.
В момента сме доста влюбени, без да преувеличавам, правим си услуги, нашата връзка се гради на уважение.
Може би за някои хора, козирогът е сухар, напротив, тези хора са стратези и обикновено се учат от грешките. Когато имаме търкания го оставям за момент да разбере, че е сбъркал, после идва при мен дискутираме отново и обикновено става на моята.  hahaha  Joy
Вадя му душата с памук, иначе много ми помага в домакинството, носи торбите ми винаги, бившия ми не го правеше, мие чиниите всяка вечер.  Laughing
Тези хора са сложни, но който ги разбере ще е добре с тях. Късмет!

# 557
  • Бургас

Тези хора са сложни, но който ги разбере ще е добре с тях.
Идея си нямаш колко си права  Wink Peace

# 558
  • София
Съгласна съм с липсата на сърце!

Сега един мой бивш се е разделил с приятелката си и много ме е яд. Такава хубава двойка бяха и тя така страда! Дано намери нещо по-добро!

Май след определена възраст окончатено ги хваща ергенуването и няма пускане до края.

# 559
Здравейте, с моя козирог сме 5 години заедно, имали сме и хубави и лоши моменти. Нашата връзка се променя и претърпява градация за сега към по-добро.
Аз съм рак и двамата сме трудни характери, но с времето се научихме да отстъпваме един на друг, учим се от грешките, дискутираме, даваме си обещание, че трябва да се изясняваме.
В момента сме доста влюбени, без да преувеличавам, правим си услуги, нашата връзка се гради на уважение.
Може би за някои хора, козирогът е сухар, напротив, тези хора са стратези и обикновено се учат от грешките. Когато имаме търкания го оставям за момент да разбере, че е сбъркал, после идва при мен дискутираме отново и обикновено става на моята.  hahaha  Joy
Вадя му душата с памук, иначе много ми помага в домакинството, носи торбите ми винаги, бившия ми не го правеше, мие чиниите всяка вечер.  Laughing

Billyvod, много се радвам го прочета, все едно за моя Козирог си го писала и нашите взаимоотношения, дори да сме от има/няма 2 години заедно.
Пожелавам ти още дълги години съвместно щастие !  bouquet

# 560

Billyvod, много се радвам го прочета, все едно за моя Козирог си го писала и нашите взаимоотношения, дори да сме от има/няма 2 години заедно.
Пожелавам ти още дълги години съвместно щастие !  bouquet

Благодаря, благодаря, подобно и на вас!
Ние сме от проблемни семейства и двамата, без един родител сме. Общо взето проблемите ни събраха и сближиха. Аз вярвам в съдбата и вярвам в нашата връзка също.  За миг не съм мислила, че ще се разделим, макар че сме имали и скандали по някой път.
Като цяло козирогът не изневерява или го прави при определени обстоятелства. Но не се тревожа за това, от двама ни той ме ревнува много повече така, че...  Joy

# 561
Моят козел пък си е душичка.Не съм срещала по-добър,отзивчив и сърцат мъж.Не зная дали се дължи на факта че и аз съм козичка,ама се разбираме вече 15 г. и то с много страст.Тя е както в споровете,така и извън тях. Grinning Зная,че сме сложни-сложнотеки,но в същото време сме така еднакви..Съобразява се много с мен и моите настроения,глези ме,изненадва ме и т.н. В определени моменти е голяям рогач,ама в повечето е разкош! Laughing Съгласна съм с мнението,че веднъж разбрани и с взети душички са мърканчета! Grinning

# 562
Аз писах в тази тема началото на годината и мнението ми все още не се е променило за моя си козел. Няма по-всеотдаен и мил мъж, по-съобразител и внимателен. Изключително много държи на семейството и близките си. Опитва се винаги да види какво е в обувките на другия и да си обясни на какво се дължи поведението му.

Billyvod, с моя сме точно обратния случай - и двамата сме от семейства, в които родителите са си заедно и винаги са давали добър пример за добро и сплотено семейство. Нас като че ли точно това ни сплотява - имаме такъв пример и искрено вярваме в него и търсим човек като нас. А и това не е много лесно, колкото и на всички да им звучи като приказка...
Дори не сме успяли досега и да се скараме като хората, само някакви дреми цупни, които са предизвикани повече от нервност покрай работа и недоспиване, а не от "непреодолими различия".

Заедно сме от почти две години, живеем заедно от почти една.
Не съм и мечтала, че би могла да срещна такъв човек Rolling Eyes
Дано и занапред успеем да запазим тези хармонични отношения  Heart Eyes Mr. Green

# 563
А, ако ви кажат връзка между жена везни и мъж Козирог ...какво ще си помислите  Grinning  Grinning

# 564
  • София
Зависи на каква възраст е козирога. Ако е минал 40-45, с везни връзката е добра.

# 565
Зависи на каква възраст е козирога. Ако е минал 40-45, с везни връзката е добра.

Не ...и двамата сме на 30  Blush

# 566
  • София
Ами, в крайна сметка едва ли някой си избира партньор според зодията. Привличането или го има, или го няма. Зависи от асценденти, разположение на планети и какво ли още не. Определено с везни не мога да се нагодя.  Peace

# 567
Ами, в крайна сметка едва ли някой си избира партньор според зодията. Привличането или го има, или го няма. Зависи от асценденти, разположение на планети и какво ли още не. Определено с везни не мога да се нагодя.  Peace
защо? какво не харесваш във везните Simple Smile

# 568
защо? какво не харесваш във везните Simple Smile

Здравейте, бих искала да кажа моите впечатления от зодия везни, макар, че излизам от темата за козите.
Така, в първия момент изглеждат стабилни, очарователни, неподправени, скромни и добри. В следващия момент се обръщат на 360 градуса: нападат без да очакваш, хвърлят обвинения без да са прави, бягат от отговорност, вятърничави, отнесени, все едно не живеят на земята, готови са да направят дългове, без да ги платят, готови са да оставят деца, съпруги, да влизат в любовни авантюри, както и множество сексуални партньори без да се задържат при някого конкретно.

Иначе с моя козел нещата се развиват добре, дай боже винаги да стигаме до компромиси, както до сега, то без търкания не може, но все пак!!!  Hug

# 569
  • София
Абсолютно съм съгласен с горното мнение. В началото везните излъчвате стабилност, отдаденост и преданост. После ставате брутални и доста егоистични. Ако искаш, сподели историята и неговото поведение спрямо теб. Аз като типичен козирог мога да го анализирам без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт