първи (декемврийски)ЯНУАРЧЕТА на път, нека още малко потърпят...

• 13 870
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен  Simple Smile Гледам обсъждате матрачето на което ще спи бебето - на лекцията на списание 9 месеца ни казаха, че най-добри са латексовите матраци, но т. к. са доста скъпички имало и някакъв по-евтин вариант, едната страна за зимен сезон, другата страна за летен сезон, препоръчаха ни в никакъв случай да не купуваме дунапренени.
Да се отчета и аз, днес бях на преглед при доктора, при който живот и здраве ще раждам - според ехографа нашето малко мъжленце е вече 2552 гр.  Simple Smile Доки каза, че задачата ми е да устискам до 2009 г. или поне до Коледа, за да бъдат добре развити и дробчетата  Simple Smile
Дадоха ми и списък с необходимите неща за болницата, и т. к. аз го погледнах чак след като се прибрах сега се чудя, за едно от написаните неща - "вакуум помпа", малко тъпичък вапрос, но не са ли всички помпи за кърма с вакуум  или аз нещо не разбирам какво точно ми искат  newsm78 ?

# 166
barboran4e,прати и на мен рецептата , че и на мен ми се дояде и си мислех да правя кекс и да го залея с шоколад. Praynig Praynig Praynig

# 167
barboran4e тази рецепта пусни я тук, че и аз ще се възолзвам от нея  Laughing или ако редочиташ на лични на лични  Peace

# 168
barboran4e тази рецепта пусни я тук, че и аз ще се възолзвам от нея  Laughing или ако редочиташ на лични на лични  Peace
Аз като ви казвам, че Кокосчето е за бой...няма нищо друго на света, което така да ме изкуси като brownies. Ето ви линка на нещо подобно (малко побългарен вариант) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8327383#msg8327383  , имам и много други, но са с повече продукти и малко по-трудни, а това хем лесно, хем бързо, хем вкусно:о)
eligeorgieva на първа страница има много хубав списък за болницата (от Данчето е)! Аз до колкото знам всички, помпи правят вакум (дори и старите тип "спринцовка"). На мен обаче лекарят ми каза да не нося помпа веднага, а мъжът ми да ми донесе ако ми потрябва newsm78
Аааа и да ви се похваля, току що се обадили на мъжа ми, че сме спечелили нещо на Avent от Бебеманията...той не е разбрал какво, но не е и толкова важно..мен ме зарежда с положителна енегргия самата мисъл, че сме късметлии:о) Ех че хубаво:о) (като децата съм)

# 169
Ей докато направя един фъч и 9 нови отговора...браво момичета...само така...Кокосче мерси, вече се пече...като стане ще сложа и една снимка да му се насладите заедно с мен, а на който му хареса да заповяда...Simple SmileSimple SmileSimple Smile мерси още веднъж...

# 170
Хайде отнесох си боя за едното десертче  Joy Ама да почерпите като го направите ей Wink Иначе няма по-вкусно нещо  eat Аз сега се залъгвам с някакви бисквити само  Rolling Eyes

# 171
Кокосче, на мен сестра ми  специално ми донесе книга от Бърлингтън това лято  Joy Joy Сега пробвам една от рецептите...Леле убих те наистина (btw тези дни ще идва един ушат гост от този град, ако искаш пиши ми на лични, за да отидем на някоя среща с коремите-хаха)

# 172
как сте мацки?Мен от 2-3дни ме сърби много корема и днес забелязах едни червени петънца,звъннах на док и той каза веднага на кожен  лекар и по-късно имам час.някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 173
Лелеееее, какви вкусотии обсъждате!
Пожалете ни! Тези, които сме на режим лежане и пълна почивка само снимки ще гледаме май. Ама да изкарам още малко и аз ще си го направя този фъч, че направо лигите ми потекоха.

А и да се отчета, още сме 2 в 1, утре съм на консултация и дано всичко да е ОК. Нямам търпение вече.

Хайде пък пазете се и се отчитайте редовно, че да сме спокойни всички.

# 174
roksi77, аз бях с такъв обрив преди няколко дни, сега мина, не съм ходила на доктор, просто спрях да се мажа с неща, не съм сигурна обаче, че от това минаха. Кажи какво е казал кожния като се върнеш от прегледа. Четох, че през бременността могат да се получат обриви от ортикария - били нормални. Мойте бяха по корема и по гърдите и по врата.

# 175
Еспа,задължително ще ти пиша по-късно.И аз от2 дни не се мажа ама не минава,нощно време е кошмар newsm61

# 176
Здравейте момичета  Hug

Колко вкусно изглежда това десертче,ама нещо много ме домързява, така че сега излизам и ще си купя подобен готов BlushБраво на всички пъргавелки, захванали се с кулинария! дано и на мен ми дойде музата!

Аз вече официално не мога да спя през нощта, всичко ми се схваща...и обикалям из къщи като караконджул Joy, но ще се търпи , няма как ooooh!

Нещо почнах да усещам и едно разтягане ниско долу и мисля да довърша бебешките покупки тези дни, че да не ни изненадат преди Коледа...

Сега отивам да обикалям магазините, да се поразкърша, а и може да харесам нещо!

Хубав следобед на всички ви желая  bouquet

# 177
Мерси, Рокси

Момичета, Копривка я няма целия ден, някой има ли и телефона да пусне един sms?

# 178
Момичета, Копривка я няма целия ден, някой има ли и телефона да пусне един sms?
Лорини и Сиси го имат...ако искат да и драснат, само колкото да занем, че още е 2 в 1  Praynig Praynig Praynig

# 179
eligeorgieva , мерси за инфото за матраците.
Момичета,около кухнята гледам все се въртите,а аз около детската все се въртя и се чудя да изпера ли вече всичко за бебето,гледам ,че Февруарките вече си имат бебче- Praynig ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!
Ние за сега я устискваме,само така,момичета!!!! Дано Донята не ни изненада,че не се появява никаква.
 Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт