Времето навън се мръщи, Май-чето стои си вкъщи!

• 12 830
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • България
Явно отбиването без рев няма как да стане  Thinking .
АА, при нас стана  Simple Smile
А от това клипче тръпки ме побиха  Shocked Shocked Shocked

# 31
Я да ви покажа какво ми пратиха преди малко: http://www.koreus.com/video/bebe-gym.html Не препоръчвам бременните да го гледат.
Божеее,тоя е луд  Shocked

# 32
  • Перник
Явно отбиването без рев няма как да стане  Thinking .
АА, при нас стана  Simple Smile

При нас няма начин  Confused Абе все ще се справим някак. Ако много реве пък, ще полвам твоето ноу-хау  Wink

# 33
Този клип го видях в една тема, за мен това е извратено!

# 34
Според мен бащата е цирков артист и подготвя сина си за такъв. В другите варианти е за  #2gunfire

# 35
  • В море от любов
Здравейте и от нас Grinning
Докато се усетим и темата е вече на 3-та стр. Mr. Green

# 36
  • Варна
Здравейте, милички Hug
Отдавна не съм ви навестявала, надявам се, че всички са добре и няма много болнички.
Габи е добре. И тя обожава книжки, има си любими и току ги мъкне да "четем". Много се кефи да я изпитвам - къде е.... еди кое си - внимателно оглежда страничките и намира обекта, после показва. Чак ме изумява (търпението и, а не че разпознава нещата), ще стане зубрачка явно Laughing
Разходката ни е по тъмно - от 5 до 6, слава богу сме добре с уличното осветление Wink Но се усещам, че се радвам на дъждовните и ветровити дни вкъщи Embarassed
Аз бачкам усилено, има и проблеми, но имам и голям кеф от работата, макар и уморена се чувствам удовлетворена на този етап. Никаква скука, нито грам Grinning
Елхичка няма да слагам, по отношение на пипането и събарянето сме злее ooooh!

Габи пие неотменно АМ от шише вечер. Чудя се доколко е вредно самото шише вече и дали трябва да се опитам да го давам с чашка newsm78 Очаквам съвети Crazy

Целувки на най-готините мацки и най-дивите хлапета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Аз бачкам усилено, има и проблеми, но имам и голям кеф от работата, макар и уморена се чувствам удовлетворена на този етап. Никаква скука, нито грам Grinning
Много точно казано,аз съм на същият хал,пък и други могат да го потвърдят,към работещите мами и то по многооооо.........!!!
Липсваше,страшно много пиши по често! Hug

Елха у дома ще има,и то украсена от Йони!
Ще се вихря и в кухнята! Peace

# 38
http://www.koreus.com/video/bebe-gym.html  Shocked
Ива много сладък аватар  Hug

# 39
  • В море от любов
Благодаря ти Hug Heart Eyes Hug

# 40
добрютро вам
аз днес се хващам по-рано с тръстиката, защото си имам дядо и той ще заведе децата на училище вместо мен. таа ще имам час време повече за работа.
оставям ви и се захващам с четенето  Peace

# 41
Охххх ужас! ooooh! тоя човек не е добре - горкото дете

# 42
  • България
Абе това дете какви ръце има  #Crazy Направо ми стана лошо докато гледах! Отвратително е, макар, че детото изглежда доволно....

# 43
Добро утро Heart Eyes
Споделете как разнообразявате закуската  Rolling Eyes. Аз зациклих и въртя овесени ядки с мляко и плод, кус-кус, попара и топъл сандвич. Ще ми се да й предложа и нещо друго, но не го измислям newsm78.
Вали много странно май само мокри и дебна да спре и да излезем.

# 44
Добро утро и от мен Simple Smile То съвсем си е ден де... ама позакъснях за работа и ми е едно петъчно...  Laughing
Със закуската и при нас е доста еднообразно - Мая вече отказва да яде попара... за овесени ядки пък и дума не може да става... основно сандвичи + мляко/сок яде сутрин... пък и то колко яде..  Confused За сметка на яденето обаче не спира да бърбори - пълноценна двустранна комуникация тече между нас Simple Smile
Елха ще украсяваме в събота, не знам как ще я опазя от малките ръчички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт