Децата на България пътуват по света

• 41 753
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
ЧБМ, живи и здрави!

Започнах да си пиша домашното днес - така като го гледам, ще бъде в следния вид: картичка и към нея прикачен кратък текст, който обяснява това, което е на нея. Този текст може да се откачи от картичката и тя да се използва за друго в последствие. Пример - картичка с портокали - обяснявам, че Флорида е вторият в света производите на портокали след Бразилия, че флоридските портокали за разлика от другите са с тънка обвивка и много сок, че 90% от портокалите тук се превръщат в сок. Ей такива неща - подобно е за алигаторите, за папагалите, фламинга, делфини, акули, космически совалки, етц. По едно две изречения на лист хартия, който може да се откачи от картичката после и тя да се използва за друго. От тези текстове после ще създам анкета с въпроси въз основа на видяното и наученото по картичките. Има и стикери от Дисни за награда. Това ми ражда главата до момента. Може да измисля и друго, не съм се развихрила все още. Mr. Green

# 271
докладвам от Норвегия получено

2 бр диска с презентация
карамели -гърмящи 8 к-кта
флагчета висящи на шнурчета 5 бр
стикери на Норвегия-5 к-кта
картички -мнооого
стоящи знаменца на Норвегия -1 к-кт

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:52 от lorys

# 272
Лорис, 2та диска са само със снимки, презентацията е във файловете .
Снежи, малко на патерица - ама честит рожден ден  bouquet Много здраве и лично щастие.

# 273
Лорис, 2та диска са само със снимки, презентацията е във файловете .
права си ,Роси  Peace,това имах предвид презентиране в снимки ,а за файловете ,разбира се Нали ми ги изпрати на мейла  bouquet

# 274
отчет

От Испания на мейла получени файловете !

# 275
Днес намерих и едни страхотни картички-календари, с размера на останалите картички (5х7 инча), с месеците и хубави снимки от Флорида. lorys, би могла да ги използваш за награда след правилен отговор на анкетата.
Аз пращам последно - картички с описание към тях
                                   - календари - картички
                                   - 3 торбички със стикери от Дисни, във всяка по 100 стикера - предостатъчно за много деца, могат да се предадат и в други домове например.

Съчетано с другите момичета от САЩ и тези от Канада, мисля, че ще се получи едно добро представяне на Северна Америка.

# 276
  • Ispania
Аз пак да попитам newsm78,на кого да пратя карти4ките Thinking???

# 277
Аз пък искаm адрес (пощенски), на който да пратя нещата като стигнат в Бг (на 15-ти mарт). Чудя се направо в доmа или на адреса на Лорис ще се получават?

# 278
И мен ме интересува на кого и на какъв пощенски адрес да се изпратят материалите в БГ.

Ще ми е необходим и адрес на електронна поща, на който да изпратя презентацията когато е готова и другите материали за разпечатване на място.

Иска ми се и малко информация за това как върви проекта в БГ. Интересен ли е за децата начина на презентация, от какво се интересуват най-много, какво намират за най-забавно, има ли някакви проблеми и какви са те.

# 279
Защо така никой от БГ не се включва????? На лични ли трябва да пиша?

Щеше да е хубаво да знаем как върви проектът, за да си сверим часовниците.

# 280
Защо така никой от БГ не се включва????? На лични ли трябва да пиша?
Щеше да е хубаво да знаем как върви проектът, за да си сверим часовниците.

Не знам къде да и пишеш - lorys е трудно откриваема напоследък - и на бележки, и на имейли - надявам се всичко с нея да е наред (но пък виждам, че е писала тези дни в други теми). Аз също искам да знам получила ли е препоръчаната пратка, която майка ми й е пратила миналия вторник - 10 март? Абсолютно всякаква връзка изгубвам както със собствените си неща, така и с това какво се случва по проекта в БГ.

Ще съм благодарна на някаква информация.

# 281
Цитат на: Джи link=topic=352990.msg10572669#msg10572669  Аз също искам да знам получила ли е препоръчаната пратка,
[/quote

Джи ,не не съм получила пратка ,

малко по -нагоре пуснах моята ел.поща ,но я пиша и тук lorys@abv.bg

а аз пощенски адрес ,ако искате може и на дома директно ,до директорката ,да изпращате колетните си пратки ,както прецените
ето адреса на дома

г-жа Еми Григорова
ДДРЛГ Надежда
ул Васил Левски 2
3600 Белоградчик

моят адрес ще го пусна на ЛС ,на който иска ,Няма проблем
ами не ми излизаха нови отговори по темата ,затова не ви и  четях Embarassed
извинете ме

# 282
Цитат на: Джи link=topic=352990.msg10572669#msg10572669  Аз също искам да знам получила ли е препоръчаната пратка,
[/quote

Джи ,не не съм получила пратка ,

малко по -нагоре пуснах моята ел.поща ,но я пиша и тук lorys@abv.bg

а аз пощенски адрес ,ако искате може и на дома директно ,до директорката ,да изпращате колетните си пратки ,както прецените
ето адреса на дома

г-жа Еми Григорова
ДДРЛГ Надежда
ул Васил Левски 2
3600 Белоградчик

моят адрес ще го пусна на ЛС ,на който иска ,Няма проблем
ами не ми излизаха нови отговори по темата ,затова не ви и  четях Embarassed
извинете ме

Много се надявам пратката все пак да се появи отнякъде; нали е препоръчана. 
Е такова нещо като се случи и започва да ми кипи отвътре. Да не оспамвам темата с лични преживявания с БГ пощите.

lorys, а как върви представянето на различните държави? Разкажи вие срещате ли някакви трудности, имате ли някакви препоръки, децата доволни ли са???? Дай малко информация.

# 283
Канадските mат'риали са ве4е в Бг - пращаmе ги на адреса на доmа.
Тази седmица ще пратя и дисковете по пощата, защото са mного обеmни и не става по mейл.

# 284
Колко време е нужно на една препоръчана пратка да стигне от София до Видин, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт