Децата на България пътуват по света

• 41 759
  • 518
  •   1
Отговори
# 255
Пишете при възmожност как е mинала първата презантация да си свериm часовниците...

абсолютно е задължителна ,иначе има ли смисъл , Peace

с предния пост отговорих и на Ники 1 и на Джи ,нали така се реши да се препредават картичките ,дано пак се съм се омотала #Crazy,но останах с такива впечатления ,можем да оставим по една бройка от държава за такива" табла на заниманията ни с децата ,а?" newsm78
В петък и събота района на Белоградчик ,беше непроходим за автобуси и превозни средства ,дори !Това пореди последния снеговалеж!
Това е пилотния дом ,с които се започва!
Момичета ,а разбрахте ли ,за кандидатурата на Белоградчишките скали за едно от 7-те чудеса на света ,че е малко извън темата ?

# 256
Г-жо Маневра - честит рожден ден  bouquet
Лорис - би трябвало да си ми получила вече пакета? Окончателният вариант на единия файл е готов, по другия имам малко да довършвам. Кога най-късно да ти ги пратя?

# 257
Г-жо Маневра - честит рожден ден  bouquet
Лорис - би трябвало да си ми получила вече пакета? Окончателният вариант на единия файл е готов, по другия имам малко да довършвам. Кога най-късно да ти ги пратя?

Благодаря ви от все сърце, mис РКБ! Hug

Девойки споделете какво пращате, да си свериm часовниците плс.

# 258

не съм все още , а за файла давай !! Peace

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 08:44 от lorys

# 259
Пуснах ти майл с попреработените файлове. Надявам се скоро да получиш и пакета.
Маневрата, аз изпратих мисля 50 картички, гирлянди с норвежкото знаме, лепенки и един вид "бонбони". С тях се украсява един вид торта тук . Хваща се от 2ма души отстрани ( има едни лентички) и се дърпа. В някои има хартиени корони, в други има текст ( като китайските пожелания) . Досега текста, който съм виждала е бил само на датски Mr. Green, ама ще превеждам ако искат Laughing

# 260
Я, госпожо Минева, докато Ви сверявам часовника, да взема и да Ви поздравя с порастването. Simple Smile Жива и здрава да си, засмяна и щастлива!
Аз лично ще пращам освен картичките и календар за стената, стикери евентуално - в процес на довършване съм (ако намеря каквото съм замислила). Ако искат Зора и Ники да минат да кажат те какво са/ще изпращат.

# 261
Mерси за пожеланията... Hug

Аз изmъдрих една презентация (както вече и споmенах), mисля да направя и една папка за този, който ще води урока. Засега купих едни поощтрителни стикери, но те са за по-дребните. Ще принтна и картинки за оцветяване на mестните аниmационни звезди Mr. Green

Лека издънка засега на ниво сувенири  Sick, в mагазините, откъдето се снабдяваm с подобни удоволствия на mястото на mоливчетата и знаmенцата са сложили украса за великден и сент патрик, баси!

# 262
Честит рожден ден г-жо Минерва Simple Smile
изпратих картички и.... мислех, че изпращам и мини календар - 12 стр- обаче съм затрила някъде календара от нас до пощата. Ще пратя нов де.

# 263
Не си, не си! Simple Smile

# 264

newsm78 newsm78 newsm78 Наmерила си го на пътя?

# 265
Намерих го в пакета, който ми прати. Laughing Обаче понеже съм 6тица, заблудих момичето, че не бил там, понеже е с размера на картичките, а аз още не ги бях разгледала.

# 266

отчет :
Роси ,мейла е получен + получен колет  Peace
ще опиша бройките по-късно ,
но какво да правим  ooooh!,освен ние да направим тортата и да я украсим  Blush ,давай рецептата Naughty

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 08:44 от lorys

# 267
Тя рецептата е лесна, ама се пече в такива форми - , които едва ли имате.....Но, ако държиш на рецептата ще я напиша

# 268

честита Баба Марта на всички!

# 269
4естита ви баба марта!!!
Ние правихме мартени4ки, но малко по-алтернативни, тъй като ни свърши 4ервения конец, половината са с оранжев  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт