Децата на България пътуват по света

• 41 765
  • 518
  •   1
Отговори
# 240
  • в шоки-land
а аз понеже не гледам Embarassed, а и не получавам пак отговори  #Cussing out всичко сьм изпуснала  Confused....
видях, че юли е още свободен - ако е така запишете ме и мен  Швейцария, а аз ще наваксам каквото не сьм проччела... или някой да каже с 2 думи какво се е решило Praynig....

# 241
Още корекции....

ФЕВРУАРИГермания
МАРТ
: Испания  и Норвегия
АПРИЛ: Щатите и Канада
МАЙ
: Белгия и Холандия
ЮНИ: Австралия и Франция
ЮЛИ: Израел и Швейцария
АВГУСТ: ваканция???
Септември: Волна интернационална

Швейцария, вътре си с двата крака  Mr. Green

Накратко какво се реШи - нищо конкретно.
Страната представя каквато инфорmация  и се стори интересна (уникална) в раmките на две посещениа по около час и половина всяко на хартиен или инфорmационен или и на двата носители, праща сувенири или не (според възmожностите си), картички или сниmки за всяко дете или колкото, за да се направи табло на страната. Презантацията mоже да завърШва с тест и награди (по избор).
На второ посещение се представя нещо по-заниmателно, не толкова инфорmативно.

Лорис, иmа ли предвидено вече представяне за февруари?

# 242
  • в шоки-land
благодаря  Hug Heart Eyes  bouquet
почвам да сьбирам материалите, апосле ще кажете на кого да ги пращам  Grinning

# 243
Като се заmисля и на mен няmа да mи е излиШен адрес, на който да пратиm нещата, веднъж стигнали до Бг (средата на mарт). На лични, естествено  Peace

# 244

Лорис, иmа ли предвидено вече представяне за февруари?

има ,има Peace
Вече получих нещата за Германия  Peace
Контактувах с Пепеляшка .
Също така инфото за Норвегия го систематизираме с Роси .
В нашата тема публикувах и така направената от теб табличка с държавите ,почти ги разпределихме .
Аз започвам с Германия за февруари .
Но малко променихме датите ,разболяха ми се и двете деца ,и ги повтори  #Cussing out.
Което прави невъзможно пътуване извън града,но работим в график .
Приготвила съм изненада за децата ,а и за майките ,в представянето на Германия .
Ще започне урока на брега на Дунава ,реката ,която ни свързва ,даже и пътуване ще имаааа ,но инфо в деня на първия урок ,както и изводите !! Heart Eyes

ето мой мейл за контакти  Hug
lorys@abv.bg

# 245
  • Германия
Олеле, кога е термина тогава за нашенско? Ще гледам да кача моята презентация нощес, че сега се връщам от бачкане и дребните веднага ме окупираха Crazy

# 246
Олеле, кога е термина тогава за нашенско? Ще гледам да кача моята презентация нощес, че сега се връщам от бачкане и дребните веднага ме окупираха Crazy
ще те изчакам ,до сега и нямах възможност
ще ти пиша на лс

# 247
Може ли някой да ми каже последно - колко картички трябват за един дом? Да речем за този на lorys? 50?

# 248
Момичета, с голямо съжаление казвам, ч(е от мен инфо за Испания няма да има-пустия комп се скапа и ми затри всичко написано-не го запизих защото все още пишех и се скапа по време на работа  #Cussing out Бях започмнала д правя и диск с презентация със снимки и музика....сега вече нищо от това няма.
Няма да имам време да го правя наново, двечките ми са много зле-някакъв грип са награбили и вече втора седмица са зле, освен това ни удари и кризата, та сега поработвам извънредно.
Много съжалявам, ако мога ще пусна картички до мамите във Видин, само ако може на някой адреса си а ми прати на лични и пращам поне картичките...
Още веднъж се извинявам, но нещата найстина са ми сложни в момента...  Confused

# 249
Лорис, днес ти изпратих пакета като препоръчано писмо. Според тукашните пощи би трябвало да пристигне след 4-6 дни. Имам още малко да дообработя материала и ще ти пратя окончателния файл.

# 250
И аз избистряm проекта, почти съm готова с презентацията на поуър пойнт (изчакваm частта на Снежи за Торонто), освен това сmятаm да пратя сниmки (картички от Mонреал) за всяко дете, Снежи праща един пъзел. Ав mисла да взеmа по един mолив или нещо, което да остане за всяко дете + 10-тина награди за правилни отговори на теста в края на презентацията и на креативната част.

Пишете при възmожност как е mинала първата презантация да си свериm часовниците...

# 251
Може ли някой да ми каже последно - колко картички трябват за един дом? Да речем за този на lorys? 50?

Опитах се да задам този въпрос на лично, нооооо

Съобщението не може да бъде изпратено. 'lorys' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Лориииииис, моля те погледни този въпрос  Praynig

# 252
Ники, сега ще пробвам да и пиша на емайла, който е оставила.

# 253
  • Ispania
Аз инфото и снимките ги пратих на Ели.
Карти4ки няма да мога да пратя за пьрвият дом ,но на 10 март си трьгва един познат и Ще се опитам да пратя по него карти4ки до БГ ,кьдето майка ми Ще ги 4ака и тя от там Ще ги изпрати на който трябва:mrgreen:.Сега ми кажете моля ви се на кой трябва да ги прати Laughing.

В колко дома Ще се прави този проект?Питам за да знам ако имам вьзможност да пратя пове4е карти4ки.

# 254
Джи ,не ти отговорих през уикенда ,а днес ти прочетих и мейла ,извинявай!
Нямам нет у дома ,защото децата са в интернет-профилактика , че не стават изобщо от компютъра!

Ами за бройката ,нали се реши да се препредават картичките от дом на дом .
Защото не всички момичета могат да подсигуряват бройки за домовете ,които следват .
Така че ,бройката не трябва да се спазва !
Видински мииинусов поздрав!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 09:26 от lorys

Общи условия

Активация на акаунт