Децата на България пътуват по света

• 41 768
  • 518
  •   1
Отговори
# 225
Да и аз имам съмнения особено за пращането на сувенирите. И даже мисля да ги пратя отделно от картичките, че ако решат да си ги вземат поне картичките ми да оцелеят. Веднъж така ни се случи - от Бълагрия ни пратиха писмо с картичка и вътре сгъната покривка сувенир. Е, ние получихме само картичката и даже не разбрахме, че е имало и друго в писмото, докато този, който ни го прати не ни пита хареса ли ви покривката... Че извниявам се за отклонението, но мисълта ми беше - че пратките явно се отварят старателно и се пребъкрват. На мен надеждата ми е, че като видят, че е за детски дом може и да се спрат. И другото, което правя е да пратя пратката с обратна разписка, че да мога да я проследя.

# 226
Аз затова ще ги прящаm по човек. Mисля и да пусна едно призивче в отчетната по д-ви, за да събереmе картички от повече mеста. С оглед на това, че дбm - Видин ще посещават 2 доmа, mисля да събереm накъде около 100-на картички...

# 227
Саmо да споделя една идея, от на6ия отчетен форуm-да се свържеm с бг-училища, ако иmа такива в близост и да видиm дали оттаm децата mогат да подготвят нещо, писmо, рисунка...какъвто и да е жест, без разбира се нещата да се усложняват допълнително.

# 228
Здравейте!
В неделя бях в Белоградчик
Децата са разделени в 7 групи   по 7 деца + една майка аниматор от ДБМ .
Видях ,че участващите държави са 7 ,
но да ги разделим по една държава на месец,
така направен графика ,
излиза ,че има 4 посещения в един дом на месец ,което ни е невъзможно .
Ние работим с повече и така няма
да имаме възможност да ги обходим и останалите .
Това е моето предложение !
Вие сте ...

Не ми отговорихте

1/Проекта ще последва в друг град  ,
да ,
ами картичките ,да ги пазим ,за да ги предаваме ,или остават за дома ? newsm78

# 229
  • Германия
lorys е права, те ще се разкъсат от търчане.
Все пак имат и семейства,  работа, други ангажименти. Аз бих предложила картичките да се предават, алтернатива е напр. да се всемат читави изгледи от интернет и да се извадят повече снимки на градовете, така децата от тях могат да си направят колаж и той да остава в дома.  newsm78

# 230
ФЕВРУАРИГермания
МАРТ
: Испания  и Норвегия
АПРИЛ: Щатите и Канада
МАЙ
: Белгия и Холандия
ЮНИ: ? и ?
ЮЛИ: Израел и ?
АВГУСТ: ваканция???
Септември: Волна интернационална [/quote]

Всъщност графикът предвижда6е представянето на две страни на едно посещение, но това при условие, че иmа6е предвидени 13-14 страни.
Mоже да ги редуцираmе по една на mесец, предвид, че наmаля и броя на представените страни.

За картичките, аз лично mисля да пратиm къm стотина, т.е. за първите два доmа  (иmа интерес на някои девойки от отчетния, така че ние ще се справиm с бройката). Така след 'урока' всяко дете ще mоже да отнесе частица държава със себе си. Отделно предвиждаmе и албуmче със изгледи, което mоже да циркулира.

[quote author=pepelyashka
Аз бих предложила картичките да се предават, алтернатива е напр. да се всемат читави изгледи от интернет и да се извадят повече снимки на градовете, така децата от тях могат да си направят колаж и той да остава в дома[/quote]

Нали се разбрахmе всяка държава да процедира както наmери за добре...така и децата няmа да се отегчават, а ще иmат различни задачки всеки път. Идеята е страхотна Peace

# 231
Да, и ние ще изпратим картича за всяко дете.
Това беше идеята в зародиш - картички лично за всяко дете, от местата където живеем. Идеята се доизгради в уроци с нагледни материали за представяне на страните .
Ние ще изпратим и снимки и информация, в албуми или по-скоро папки.

# 232
Момичета, а ще има ли картичка за всяко дете и в другите домове, където после ще се премести проекта?
Всъщност сега се замислих и идеята с картичките не ми е съвем ясна.  newsm78 Вие мислите да има по една картичка за всяко дете от съответната страна или накрая като се разгледат всички страни да се раздадат картичките, които са събрани.
Ако е първото - картичка за всяко дете при представянето на страна - мисля, че испанските картички няма да са толкова много и ще останат за предаване с материалите за следващия дом. Или другия вариант накрая да се съберат и да се раздадат с другите картички от другите страни. Вие кажете как ще е най - добре.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:15 от Ели_

# 233
Аз нямам възможност да изпратя толкова много картички + сувенири. Най-евтините картички тук са $1 за бройка. Да не говорим, че колет 1 кг до Европа е към $40.

Не знам за другите държави как ще е, но за Австралия материалите ще трябва да се предават от дом на дом, като за всеки дом може да остане някакъв съвсем малък сувенир. А за работа на място в дома могат да се разпечатат изгледи, карти и други от интернет.

МaНЕВрата, пиши ме за юни.

# 234

ФЕВРУАРИГермания
МАРТ
МАЙ
ЮНИ: Австралия и ?
Септември: Волна интернационална [/quote]

Готово!

# 235

ФЕВРУАРИГермания
МАРТ
МАЙ
ЮНИ: Австралия и ?
Септември: Волна интернационална

Готово!
[/quote]

Тенк ю!   bouquet Wink

# 236
  • пак на Рив Гош
Здравейте момичета!
Аз започнах с подготовката на материали за Франция. Можете ли да ме впишете за юни?
Тъй като живея в Парижкия регион, сигурно повечето картички и материали, които ще включа ще са оттук, но ще се опитам да намеря и от други райони. Страхувам се, че и материалите за Франция ще трябва да пътуват (ще мога да подготвя най-много 2 броя от всеки).  Embarassed

# 237
Корекцийки....

ФЕВРУАРИГермания
МАРТ
МАЙ
ЮНИ: Австралия и Франция
Септември: Волна интернационална

# 238
Аз доста изостанах с материала, но нямах нет. Мисля, че ще успея да наваксам.
А колкото до картичките - доколкото разбрах, децата са 49. Мога да изпратя толкова картички, но съм сама за страната и ще ми дойде в повече да пращам няколко пъти. Но мога да изпринтя, да направя СД с лични снимки и музика от Норвегия.....

# 239
  • Ispania
И аз бях много време без НЕТ,но сега писах на Ели и на Силрай да ми кажат какво то4но Ще праЩат и кога и как.......за да се вклУ4а и аз с каквото мога  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт