Гоблени-36

• 40 902
  • 398
  •   1
Отговори
# 270
  • в илюзия
Хипатия много благодаря   bouquet
Аз шия точно такива гоблени - щампа , за мое най-голямо съжаление все още няма кой да ме научи да шия "истинските " гоблени така , че този ще ми свърши работа.

# 271
Хипатия много благодаря   bouquet
Аз шия точно такива гоблени - щампа , за мое най-голямо съжаление все още няма кой да ме научи да шия "истинските " гоблени така , че този ще ми свърши работа.
аз съм се научила сама- ползвайки инфо от интернет. Тогава още не съществуваше гоблените.ком , нито гобленарските  теми в абв, дир или тук:)
Винаги можеш да попиташ тук, за 1-2 часа ще се научиш, а след няколко дена няма да поглеждаш друг вид гоблен, освен този с кръстат бод и разновидностите му:)

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 18:15 от Хипатия

# 272
  • София
Момичета някой знае ли от къде могат да се закупят или да си изтеглят схеми на гоблени на Златно руно - много интересни неща имат
Tasha, наскоро попаднах на този сайт:
http://forum.sudarushka.int.ru/index.php?topic=1765.150

# 273
Здравейте момичета   bouquet От доста време ви чета  Peace и мога да кажа ,че творите прекрасни неща  Hug Много ще се радвам ,ако някой ми помогне да се сдобия с това ЦЪК Предварително благодаря   bouquet

# 274
Manzhelka, newsm74Има ли нещо,което да не можеш да направиш?Шиеш,плетеш,отзоваваш се на молби
Кексчетата са много апетитни!Доставили са радост не само на синчето,вярвам.
Да ти е живо и здраво и само да ви радва.
 /[smilie=smile3529.gifotnasq se za men/

# 275
Здравейте момичета   bouquet От доста време ви чета  Peace и мога да кажа ,че творите прекрасни неща  Hug Много ще се радвам ,ако някой ми помогне да се сдобия с това ЦЪК Предварително благодаря   bouquet
Нани на мен не ми се отваря линка който си дала.
Manzhelka браво бе, събра ми очите с тия кексчета. Ама фигурките отгоре ти ли си ги правила? Щот си голям талант май.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 22:37 от mimi_mimi

# 276
ЦЪК дано се отваря сега   bouquet

# 277
  • София
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос - някой шил ли е Коне на водопой от гобленарска къща "Румина", купих си го от магазина на ДМЦ. Още съм на кладенчето, но гледам цветовете и има три зеленикави цвята, които ги има и при конете - при черния и белия, та ми е чудно какви са тия зелени коне  newsm78 и как изглежда ушит?

# 278
  • София
Момичета, накапах си гоблена с лилав восък. Гладих го, гладих го, тц- восъка не излиза и не излиза... какво да правя сега? Накапах самата панама, където тепърва ще шия, но има и малко ушито, което сега е лилаво... Някакъв съвет?

# 279
Добро утро момичета  Hug
Предлагам ви да пием по чаша хубаво кафе

Manzhelka
много красиви кексчета си направила  Grinning

wesi.i.gogo
благодаря ти за този сайт ще го разгледам  Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 07:46 от Tasha

# 280
  • sf
tanini , ето ги моите КОне.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5245858261946345458

на Милена стил са. Доволна съм.

# 281
Manzhelka, страхотни вкусотии, браво за изпълнението!

# 282
Честити празник на  студентките знам че имаше такива в нашата прекрасна тема.
Таша мерси за кафенцето.
Незнаината изчисти ли гоблена  Shockedаз знам с ютия друго средство не знам другите ако знаят ще споделят.Как го изцапа с восък newsm78.
Manzhelka изглеждат страхотно твойте кексчета, майсторка си!
Въпреки студеното и тъжно време ви желая лек и прекрасен ден  newsm51

# 283
  • Sofia
Ето ги и моите кончета, аз си ги харесвам много:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5499695

И да се похваля - довърших си камбанките. Сега се сушат изпрани, ще снимам при първа възможност...

Манжелка, ти си страхотна майсторка. Кексчетата са трепач, да е жив и здрав именника Simple Smile

# 284
  • Sofia
       Fun, виж тук:
http://www.fashion-era.com/Christmas/christmas_crafts_stencils_designs.htm

Принтираш и си ги изрязваш после. Точно днес случайно попаднах на тях. Не съм разпечатвала нищо още.

Ант, много ти благодаря!   bouquet Аз не знаех как точно да търся на английски. Търсих на български, но не намерих нищо. Още веднъж благодаря,децата много ще се зарадват! newsm44 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт