Гоблени-36

• 40 920
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
Tasha, от goblenite.com може да си изтеглиш схеми на Зл.руно

# 226
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Да са живи и здрави!   bouquet

# 227
  • Sofia
Честит празник и от мен   bouquet Живи и здрави да са ви  Peace

Ние пък днес с мъжО правим 5 години от сватбата. Така, че ви черпя 

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 12:36 от Vesito

# 228
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

Vesito

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 10:10 от pyypi

# 229
  • София
Извинете, без да искам съм го направила. Добре,че съм запомнила паролата. Сега вижда ли се?
Честит празник на именяците!

# 230
  • Пловдив
Честит имен ден и професионален празник!
Живи и здрави на всички носещи това хубаво име, на всички моряци и не на последно място - банкери!  bouquet

Tasha, ако искаш нещо конкретно - кажи и аз харестам разработките на тази фирма и си ги колекционирам! Grinning

# 231
  • Варна
elanca пробвай пак, не се вижда още Confused

# 232
Честит празник на всички именници и на останалите, които празнуват днес професионалния си празник !!!

Vesito, честита годишнина! Желая ви много щастие и дълъг семеен живот! На златната сватба пак да почерпиш!

geniko - Благодаря!   bouquet

# 233
# 234
  • София
Още веднъж извинете. Паролата е zla ако пак не се вижда.Днес прелитам за секунди, че много работа в къщи. Исках и да почерпя, но и затова време няма. Ще извините за скромната почерпка beer2 Wine Glass cook
В къщи са ми двама именяци и се сбърках.
Хубав ден на всички.

# 235

Честит празник,момичета!    bouquet  ....и на момчетата -също!
naiema,не вярвам да се свие осибено,след изпиране (ако е лен),но дори и да стане така,просто ще е по-релефно избродираното!  Peace ....А и ти, като го гладнеш (от обратната страна) нали малко ще го "поиздърпаш" да се изправи....така,че споко! (....А,ако много не ти хареса -метни го насам!  Joy....аз ,знайш ли,как ще го уважа!  Peace ....а после може и останалите от серийката....)
snowdrop,заповядай при нас!    bouquet  ....Тук е весело  Joy ....особено по празници!
muhito,да,може....има програмки,с които може да се направи....(на първа страничка от темата погледни)....но да знаеш,че се иска търпение и "око" за подобна работа,щото като си вкараш снимката в програмата и тя излиза с много "излишни" бодове,които трябва да прецениш с какъв цвят да заместиш.... Peace....Ако направиш нещо,моля, да го покажеш !  Praynig....а пък ний ,ще те похвалим!  Peace
donsita, малко дебел ми изглежда тоз "светещ" конец  Thinking ....на един кат ли е ? ....Може да се пробваш ,не с контурен ,а с онзи другия "свободен контур"....ама и аз го обясних ooooh!....абе търсих,търсих и не го открих,ама се сетих,че се казва ,май, "Long  Backstitch" ....като контурен е ,ама не се шие точно по контура,както ти си го шила....а може да се прескачат дупчици....Ето тук ще ти кача  схема,дето го има :

....целия контурен бод е такъв....и в косата на майката също....става някак по-плавен контура,а не на "квадрати"  #Crazy ....

unchita.... rotfImao ....тръшна ме от смях!
Дуданка,беше ги шила geniko (дано да съм написала ника правилно Blush) ,аз от нея ги видях и да не остана назад....Значи,тя ми каза да си купя от книжарницата лист за проектор (или нещо такова ),който е прозрачна ,пластмасова плака (по-дебело от наилон,де) ....от него си изрязах "прозореца" ,който е малко по-малък от външните очертания на рамката (за да има място, после, къде да залепиш гърба)....след това изрязах ушитото ,колкото "прозореца"....а гърба е от картона,дето е в комплекта....аз го залепих с хартиено тиксо,но не е красиво...та ти препоръчвам по-добър метод:изрязваш картончето точно по външните очертания на рамката ....залепяш по края на рамката двойно-лепящо тиксо и после картонения гръб....така ще има "вид,като за подарък"!  Peace ....Ако не съм обяснила добре,ми пиши на ЛС,да се доразберем  Hug .
neznainata,аз бих ги "зашила" крайчетата отзад....и бих лепнала картонче да не се вижда....А за "компетентните" съвети -винаги има такива хора  hahaha....
Уууу....Vesito....   bouquet  ....мно'О Оважаваме таквиз почерпки! ТенкЮ ! Да вий честито....!

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 15:06 от gesh44

# 236
Сега да се похваля и докъде съм го докарала с моята Кармен . Е още няма глава ама се надявам да я сложа скоро и нея  Laughing !
Много хубаво ти се получава , браво , кога успя да я избоцкаш    bouquet
tsvete ти си моята жертвичка  Hug , пуснала съм пакетчето да пътува към теб препоръчано , и в понеделник или във вторник трябва да го получиш , така ми казаха в пощата   Gift 

Vesito Честита ви годишнина    married Two Hearts
И НАЗДРАВЕ  cheers на всички именници днес  Hug

# 237
Честито на всички именници и празнуващи днешният празник!

Веси, честита ви годишнина   bouquet. Да се либите силно още дъъъъълги години !!!!!!

# 238
Здравейте момичета,мен ме налегнаха едни проблеми и известно време бях в дупка и все още донякъде съм.
Включвам се за да поздравя всички рожденници и именници днес - пожелавам най- вече здраве,защото всичко останало се постига.

Марулка много се радвам ,че подаръчето ти харесва,голямо проучване падна  Wink и бях се притеснила дали ще намеря нещо подходящо  Hug.
Голямо съвпадение с томболата,явно наистина сме си една за друга  Joy
Аз като получа моето подаръче и тогава ще издам коя ми беше жертвата в предишната томбола.

А сега се почерпете за здравето на моя мъж ,днес е именник

# 239
Честито на всички Никита днес !

Весито, живи и здрави да сте и дълги години да продължавате да сте заедно !

Общи условия

Активация на акаунт