Гоблени-36

• 40 926
  • 398
  •   1
Отговори
# 165
  • в зоната на здрача
ценоразпис: Wink
бяла Аида 14-22.00лв.,метъра,двойна ширина 1,10.
                     -24.50лв.,метъра, двойна ширина1.60.
                     -28.00лв.,метъра,двойна ширина 1.80.
Аида 14 с брукат-24.50лв.,метъра,двойна ширина 1.10.
Аида 14 с златна нишка-22.00лв.,метъра,двойна ширина 1.10.

черна Аида -само 14-22.00лв.,метъра,двойна ширина 1.10.-това е за Захар. Hug

# 166
Кетри,много ти благодаря за информацията.Ще поръчам на Марулка да ми купи ,когато дойде януари в София.

# 167
Здравейте!

Много ми е трудно на бялото и сивото на брадата и мустаците на дедо Кольо, вечер чак почвам да виждам размазано. Дано да мога да го свърша. Децата обаче много му се радват....

Хубав и слънчев ден на всички!

# 168
Добро утро! Хайде на кафенце!

geniko - страхотни коледни украси !!! Може ли схемичките  Praynig

Каква е тази Аида с брокат? Някой ползвал ли е да покаже за какво става дума  newsm78

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 09:50 от vvvitality

# 169
и на мен ми стана интересно каква е тая панама

# 170
  • София
Здравейте момичета! Шиете с невероятна скорост. Сравнение с вас съм като костенурка.
А какви красоти показвате не е истина направо.
Аз се боря още с девойката на Вервако, която си комплектовах, но май не съм си взела подходяща панама. Ето я: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266194&pid=9225820
Нещо ми се сливат цветовете. Може би и защото го шия с гобленов бод. Не мога да се приуча с кръсчета.
Отивам да бачкам, но ще ви хвърлям по един поглед както винаги.
Леле от 10 мин. не мога да си пусна поста..много сте бързи ей.

# 171
Панамата е тази на която Кетри ши бебенцето,блести леко и е много нежна.
geniko-много хубави миниатюри,да попитам това еленче на готова тонирана панама ли е и колко струва,какви нюанси има?

# 172
  • Пловдив
elanca , разгледах ти и другите гоблени, двете мацки са много хубави  Flutter Това, което сега шиеш пак ли е нещо такова?
Тия дни се занимавах с една изненада за моя приятел - днес има рожден ден и тъкмо навреме съм готова с всички елементи по изненадката Simple Smile Даже лъскавко си купих  Mr. Green И списанието на Милена стил - има много симпатичен дядо Коледа и други хубави неща, доволна съм. Ето и какво направих  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292555&pid=9230030

# 173
Страхотни красоти има отново! И подаръците на всички са фантастични, а аз също смятам понеделник да пусна изненадата за моята жертвичка.
Сега да се похваля и докъде съм го докарала с моята Кармен . Е още няма глава ама се надявам да я сложа скоро и нея  Laughing !

# 174
Момичета, Благодаря много за хубавите отзиви  за моите подаръчета. Стана ми много приятно че ви харесват и ме обнадеждавате че и на майка ми и леля ми ще им харесат...
Някои ме беше питал за буквичката (извинявай че не се сещам за името  Embarassed ) - да има "К" за моята мама, а  на другия игленик има "З" за милата ми леля.
 Генико, искам и ааааз такива украски.... Много са сладурски!
  bouquet за всички!

# 175
  • София
Двете мацки не съм ги шила. Издирвах тази с червената кърпа и благодарение на форума се сдобих с схемите. Мисля и нея да я ушия. А тази която шия е нещо подобно.

# 176
И аз ви пожелавам да ви е Добро утрото   bouquet
Моми4ета имам питане, сигурно някъде сте обяснили, но аз немога да намеря къде ...та..как се шие контур?  newsm78

# 177
мис Каприз , на първа страница има видовете бодове , има и анимирани.

# 178
Ная първа страница Кетри се е постарала да покаже повечето бодове.Разгледай ги.Аз от там се научих на френския възел.  bouquet
Момичета страхотни неща пак показвате HugИ ваши работи и подаръци.Аз пуснах подаръка на моята жертва още миналия ден.Казаха ,че ще го получи на другия ден и сега само се ослушвам-дали ще и хареса. newsm78
Снощи ми дадоха срок до 24.12 за коня на черната панама.До тогава нашите приятели ще са се нанесли в новата си къща и аз трябва да го довърша и рамкирам за да им го подарим./от мен боцкането от мъжо рамката/Още малко остана ама с тая балерина мога ли да го довърша. Joy
Айде лек и спорен ден от мен!Стискайте палци да успея с коня! fingerscrossed

# 179
  • гр.Добрич
Момичета много хубави подаръци сте получили. Тайничко ви завиждам, защото реших да не се включвам този път, а то какви красоти.

unchita, хубава картичка. Дано да и се зарадват, ако не другата седмица аз съм рожденичка Laughing

tsvete79, Кармен иглежда много добре.

Зори, и аз си дръпнах схемите на Коледните чорапки. Другата година, ще се опитам да зарадвам малкия.

Общи условия

Активация на акаунт