Гоблени-36

• 40 942
  • 398
  •   1
Отговори
# 150
Момичата, прави ми ярко впечатление, че в София си правят срещи, във Варна си правят срещи, в Пловдив правиха....в Бургас няма ли желаещи да пием по едно кафе и да се запознаем, току виж живеем в съседни блокове и не се познаваме?  newsm78
newsm03

Аз съм в  ж.к. "М. Рудник" ....
работя на смени , на четна дата съм І смяна , и обратно...

Днес отидох да изпратя моето комплектче-подаръче , но съм объркала местата на получател и изпращач...  Sad и сега ще го увивам наново, и утре ще го изпратя... сложила съм и ушитото от мен юначе-пингвинче   като допълнение на подаръчето  дано й харесат  Praynig

п.п. иска ми се да помоля който се е паднал да праща към мене колетче , да ми каже когато го пусне , че да знам кога да си го диря... ( понеже пощенската кутия в нашия вход е обща , и дадох адрес а на пощата тук в М. Рудник - до поискване...гр. Бургас , 11 пощенски клон, п.к. 8011 - до поискване.. )

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 20:01 от Мимито & Светла

# 151
виталити, много моля за схемата и ключа  Praynig това е моя любима фирма
Дъмпи -  hahaha още не съм го разопаковала - само го гледам и му се кефя! Ще потърся скенер и ще го снимам обезателно  Hug ! Аз до сега не бях виждала този гоблен никъде, а страшно много ми хареса - did_tag направо ме уцели в десятката  Laughing

# 152
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

следя ви  Mr. Green пак сте по-бързи от мен  Heart Eyes
шия, шия, а все съм на опашката  Confused
поздравления за готовите гобленчета - няма да цитирам имена, че съвсем ще ги оплета;
видях страхотно подаръчета (икато ви знам с каква скорост шиете) ще ги видя готови съвсем скоро  Hug

отлитам

# 153
  • Sofia
Всъщност жертвичката ми не се е появявала тези дни  newsm78 Дано да си го е получила, с голям мерак го избирах Crazy

# 154
  • в една мансарда точно под звездите ..........

виталити, много моля за схемата и ключа  Praynig това е моя любима фирма
марулка и ти имаш прекрасно гобленче  Hug
да знаете, че благородно ви завиждам  Crazy и си чакам и аз подаръка  Mr. Green
мнението ми за празниците е абсолютно, като на Хипатия  Peace

Дъмпи а аз може ли да те питам дали са лесни за шиене гоблените на тази фирма? В един магазин попаднах на техен гоблен и много ми хареса, но ме достраша да си го купя. Цената много ми хареса, както и гоблена. Представляваше момче и момиче с роза.

А може ли да отправя и едно предложение, но само ако се съберат още желаещи, които като мен са проспали записването за подаръците. Да направи Дъмпи още едно разменяне на подаръци за закъснелите.
Благородно ви завиждам за подаръците и тръпката по чакането им.

# 155
ами закъснелите да си пращат адресите на ЛС, ще ви уредим  Hug
лесни са им гоблените, поне тези на ким андерсън, само кръстчета и контур. питай за по-сигурно продавачката или виж на опаковката какво пише. с конци анхор са, които аз не харесвам, но моделите са страхотни  Peace

# 156
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ами закъснелите да си пращат адресите на ЛС, ще ви уредим  Hug
лесни са им гоблените, поне тези на ким андерсън, само кръстчета и контур. питай за по-сигурно продавачката или виж на опаковката какво пише. с конци анхор са, които аз не харесвам, но моделите са страхотни  Peace

Много благодаря   bouquet
Лека вечер момичета!

# 157
Виталити и Марулка ,честити да са ви подаръците,много са хубави.И аз се записвам на опашка за схемички.
Наистина станахме като децата,всеки ден бягам до пощенската кутия и гледам,а тя все празна,май ще чакам до 15 декември.

# 158
Виталити и Марулка ,честити да са ви подаръците,много са хубави.И аз се записвам на опашка за схемички.
Наистина станахме като децата,всеки ден бягам до пощенската кутия и гледам,а тя все празна,май ще чакам до 15 декември.
И аз като теб! Само питам мъжо има ли нещо в пощата за мен, следва подозрителен поглед припомням за подаръците от форума, следва отговор че съм бетер малко дете. Няма нужда да ми го казва пораснала съм само физически с душа на дете. jump
 Лека вечер!

# 159
Здравейте момичета, имам въпрос към Вас.. Купих си минигобленче за коледа, което се продаваше с овална рамка и картонче за подложка. Нямах търпение и го уших, но не знам как да го сложа в овалната форма. Моля ви помагайте със съвети- как да го изпъна при рамкирането.

# 160
  • София
..Малко за Коледа и от мен.Леле кога изписахте толкова страници?Всички гобленчета,които сте ушили са мн. красиви smile3525,а  за подаръците опр. се вижда ,че са избирани с голяма любов.
 ljudmila ,на гърба на картончето има тиксо.Първо изрязваш според формата на рамчицата и после  лепваш картончето.Добре,че Кетричка ме светна мин. година за тиксото Joybouquet

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 17:21 от geniko

# 161
  • София /Абсурдистан
Чак сега се появявам, изпуснала съм ви Simple Smile

# 162
  • в зоната на здрача
Добро утро ,девойчици. Hug

vvvitality и аз искам схемата,
ако не намериш скенер,ще моля did да ми прати комплект от Пловдив.. Flutter

geniko ,значи.. твоята производителност-нема грешка,да знаеш.
Много са хубави.Wink

Само да изпратя ученика и ще допиша цените на панамите..

# 163
Добро утро и от мен момичета. Хубав и слънчев ден на всички   Hug
До като си пия сутрин кафето преди да тръгна на работа винаги преглеждам темата kaffeetrmker_2

geniko много са сладки тези коледни миниатюрки. А би ли споделила за тези връзки отгоре за какво служат за закачане или просто за красота  Thinking

# 164

Зори, страхотни мини чорапчета правиш  newsm10 мога ли да помоля за схемите newsm20

Разбира се, ето ги :

Заповядай :
Dimensions 08756

Страхотни подаръци сте получили! И аз бих се подредила в редичката за схемата на vvvitality  Grinning.

geniko , разкошни са  bouquet. Можеш ли да обясниш как става зашиването им, така че от външната страна да няма шевове. Отдавна искам да си направя подобни, но никъде ме няма като шивачка  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт