Гоблени-36

• 40 944
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Браво майсторки, страшни сте...

Аз в момента си шия подаръка, скоро ще го показвам...

И вече се притеснявам за подаръка - нещо не пристига май, а го изпратих миналата сряда  newsm78

# 106
По добре за 14 ,защото след 20 повечето заминават на някъде.Колкото и да липсват все ще се съберем няколко души

Е хубаво значи остава на 14 декември в пицария Маестро. Какво ще кажете за 13.00 часа?
Идеално ми е. Там съм. По-вероятно без дете, и най-вероятно - без гоблен  Laughing.

# 107
  • варненка от София
По добре за 14 ,защото след 20 повечето заминават на някъде.Колкото и да липсват все ще се съберем няколко души

Е хубаво значи остава на 14 декември в пицария Маестро. Какво ще кажете за 13.00 часа?
Идеално ми е. Там съм. По-вероятно без дете, и най-вероятно - без гоблен  Laughing.

И аз съм там, но вероятно с мъж и дете  Blush

# 108
  • София
Имам си подаръци newsm44 newsm44 newsm68
Явно съм много послушна smile3503Хайде да се пробвам пак http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=706 http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=709 http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=711     
Мила Мими newsm51                                                      Two Hearts                                                               

# 109
  • Севлиево
ina221 ми момичетата казаха, че се шие даже на сива панама, но аз търся по-лесното - бяла. Хич не зная дали ще ми се върже таз синята с гоблена и предпочитам да не рискувам.  Wink

# 110
Лилия Проданова, супер ти е подаръка  Simple Smile

# 111
  • София
Лилия, значи успя да сложиш линковете  newsm44 Много са ти хубави частите на подаръка Wink

# 112
Лили подаръка ти е страхотен!  Hug И моя чака 2 седмици и днес отпътува......... Rolling Eyes Пък да видим................ Laughing

# 113
  • Бургас
Момичата, прави ми ярко впечатление, че в София си правят срещи, във Варна си правят срещи, в Пловдив правиха....в Бургас няма ли желаещи да пием по едно кафе и да се запознаем, току виж живеем в съседни блокове и не се познаваме?  newsm78
newsm03

Обожавам Коледа!!!

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 00:08 от ilinayor

# 114
Звучи добре...аз не съм от Бургас,но пък съм студентка там.То е ясно че в малък град като моя няма да има среща ама Бургас е друго нещо  Grinning
Лилия Проданова -Подаръчетата са ти страхотни...усещаш коледния дух нали   madnoel
То и аз съм поръчала кой каквото иска да ми купува ама с гоблени да е свързано иначе го връщам на дебелия дядо  santa2.Всеки с мераците си(Моя приятел иска пък стелки за кола) doh

# 115
  • Benelux / Varna
Момичета и аз ще дойда на 14-ти, само я ми обяснете къде се намира пицарията,че не разбрах нещо.
Досега на всички,които са получили подаръци, много ми харесаха. Шерлок - ти защо не показа твоя?, аз като я познавам Венета- със сигурност е много хубав, но дай и ние да му се порадваме.

# 116
  • Бургас
Здравейте момичета
Днес е Варвара дали може да се шие? Rolling Eyes
На всички празнуващи smile3525

# 117
  • Бургас
Момичата, прави ми ярко впечатление, че в София си правят срещи, във Варна си правят срещи, в Пловдив правиха....в Бургас няма ли желаещи да пием по едно кафе и да се запознаем, току виж живеем в съседни блокове и не се познаваме?  newsm78
newsm03

Обожавам Коледа!!!

Аз съм за среща в Бургас само трябва да я сметна кой ще гледа детето Heart Eyes

# 118
  • Benelux / Varna
Ами днес е Варвара, утре Сава, после Никулден - незнам дали може да се шие, ама аз мислех да чистя днес.

# 119
  • Бургас
ДНЕС Е ВАРВАРА
ИГЛА НЕ СЕ БАРА!!!! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт