Гоблени-36

• 40 942
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
Давай Донси откога те чакам да го подпукаш -аз почти го събляках   Laughing

# 91
donsita -много е красиво ,само да не забравиш да го покажеш когато вече е в рамка
неличка-Относно списанията-да купувам си. Но отново са само познатитет "Галерия бродерия" и "Рисунки с игла"който струва 2.90.Аз също не съм попадала на нещо по различно.
deana-bg -Разбирам те...много е гадно като си шил шил и най накрая да е объркано.После докато разбера къде съм пропуснала,че да го оправя минава пак толкова време  smile3515 и ако вече е много късно просто захвърлям гоблена за другия ден,докато ми мине.
А ето и аз докъде съм стигнала(не е много ама и аз да покажа нещо)  
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314732

# 92
  • Севлиево
Да ви се оплача момичета  Sad Отивам аз днес в нашето магазинче да си купя бяла неразграфена обикновенна панама и нямааааа. А от там си я бях купила предния път и с нея започнах зеленчуците. За сметка на това продавачката наизвади някакви панами точно като за моите кончета, но за съжаление синя и зелена  Twisted Evil Пусти му и мой късмет. Но не губя надежда, като ида в Кърджали ще обиколя да видя къде кво има.

# 93
  • sf
и аз съм хвърлила око на тия зеленчуци, ама ще са някой ден в неясното бъдеще. но мисля да ги шия на Аида 14.бяла

# 94
Didorani, добре дошла! Много нежно се е получила тази мама с бебе....айде да видим и рамката! Peace (забележителна колекция  Peace )
Ух!  ina221....И аз съм чувала  Confused ....Когато видях "Пастирката" за първи път  (преди 2/3 от живота си Laughing ....още ученичка в долните класове....срамежлива,влюбена,несподелена  Blush ) цяла вечер не смъкнах поглед от него (не помня даже къде сме били на гости Rolling Eyes)....та,жената, която си го беше ушила ми каза същото като теб....после ,други жени ме убеждаваха да не го шия,защото носел нещастие....сега ,когато вече съм сращнала (и създала) "любовите на живота си" Sunglasses ,може би е време да си напомням за неосъществените мечти....някак ,този образ на замечтано,чакащо момиче, много ми липсва в рутинното ежедневие....връща ме в дните "а когато бяхме младиии"....И както изглежда ,от толкоз много започнати проекти,съвсем на стари години ще го ушия.... Joy (мерси ,за линкчето Hug ....аз, докато ти прочета отговора и "вкусната стринка" ме улесни -Goody-то,де!)
petjah, и аз тъй ще направя - ще оставя няколко бода неушити....и няколко сбъркани hahaha,щото да не разшивам Wink....
zornitsa,дано всичките ви неволи да свършат бързо и ползотворно! Peace ....Погледнато от друг ъгъл: след "гмуркането" следва "изплуване"....нека така да завърши старата година,а от новата всичко да е "върхът"!!!!  Hug
ОХ!  Тия мечоци -много хубави! deana-bgHands Clap ! ....Може и да е индийка-блондинка  hahaha,ама е оригинал,нали?....Мерси за пейзажа!
Оооо, Goody-евата! Hug ....ти нали щеше да работиш,мацко?! hahaha ....Ей,сърДце не ти дава да ме оставиш в беда! newsm51  remybussi
Еееехххх....тия слънчогледи,бе!enjest,   Hands Clap ! Във всякакви варианти,много ги тачим!
liazi,ми ти много правилно си подходила-първо салатката ,а после рибката Wink....Чудни са тез зарзавати!Браво!....А херингата си я наловила,вече....гледам я в мрежата hahaha ....не се дави !-и шамандура си имаш.... само се качи на лодката....Peace
Ииии....вълшебните обувки на Кристи!....Kiki_andrHands Clap   ....със сребърни катарамки....
sissakHands Clap....мнооогоснежно настроение!
Дъмпи,аз търсех "Момичето на скалата"  Hug ....само ключа ,де....
неличка,аз си купувам само на "Царица-къщовница",ама не съм забелязала да излизат на определено време....за сега са  8 бр. ....И ний украсихме елхата  madnoel  още в неделя ....а вчера и общината откри "Голямата" с песни и танци ....и мотори Shocked....малкият много ги хареса и иска такъв за нова година  hahaha....
desisladka, Flowers Bouquet fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ейййй....donsita....мирише на лято!....  Hands Clap ....прогледна ли екзотичното пиле? Sunglasses....
Та,и аз като Goody Joy,тия дни ще се трудя,че ме чакат много незавършени проекти....ама не си и въобразявайте    People No Good  ,че ще ви оставя без надзор! search....  smile3519 

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 14:12 от gesh44

# 95
  • sf

Ейййй....donsita....мирише на лято!....  Hands Clap ....прогледна ли екзотичното пиле? Sunglasses....

Joy прогледна, с импровизация..де ще ходи,я хихиих

# 96
ще се постарая да дойда на срещата във Варна, но ми е възможно в неделя - 14.12.

# 97
  • София
Аз си купувам Галерия бродерия и чешкото - Рисунки с игла. Понякога излиза на месец 2 пъти, понякога веднъж, те са с година назад, явно изостанали броеве, та ... Simple Smile
Аз питам за подшиването с какъв машинен бод го правите, защото този оверлог тука е наистина мнооооого странен. А на ръка ... просто ме е срам да покажа как съм го подшила на ръка  Mr. Green
Айде, аз заминавам да шия, че като се приберат зверовете трябва да ги 'раня.

# 98
  • Пловдив
няма какво да те е срам, каквото - такова  Wink Това никой не ти го гледа, въпросът е да не се разнищват нишките. А големите майсторки даже и без подшиване се справят, защото пипат фино и не им се разрошват краищата  Sunglasses Аз също го правя на ръка - както дойде, въобще да не те притеснява това  Peace
А, бях забравила - бяхте ме питали от каква материя е розовата кърпичка...  Thinking Истината е, че идея си нямам  newsm78 ... в тоя смисъл май нямаше много значение, че се сетих за питанката, ама аз да се обадя  Blush
Зеленчуците стават много вкусно изглеждащи  Flutter
Kiki_andr, много сладки са станали обувчиците, време е и аз да си купя нещо лъскавко  Joy
sissak, тоя снежко и аз го гледах миналия ден в схемичките от 1 страница, ама не очаквах, че става толкова хубав, направо идеален си го направила - и даже с по-малко снежинки е по-добре  Flutter

# 99
Здравейте, за първи път се включвам при вас, защото обичам това изкуство страшно много и ми е хоби и с радост ще дойда на срещата на варненските майсторки заедно с Tasha  bouquet

# 100
И аз си получих подаръка Party

Бях като ученичка в пощата , бяха затворили в 16 ч, аз отидох в 16 и 10 , добре,че женицата беше любезна и ми го даде....
Иначе до утре нямаше да ми свърта на едно място.

Александра, благодаря ти много, ще си го ушия с кеф   Hug
Ето го да го видите , в конците има и златно ламе:
http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/product_info.php/products_id/1489
А този аз си го купих:
http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/product_info.php/products_id/1259
В къщата ще имам две огнени испанки..Само да сме живи  и здрави.

Доци, ами на синя панама няма ли да станат конете ?

# 101
Здравейте, за първи път се включвам при вас, защото обичам това изкуство страшно много и ми е хоби и с радост ще дойда на срещата на варненските майсторки заедно с Tasha  bouquet

Престраши се най накрая  Hug
Пусни малко снимки на ушитите от теб гобленчета, да им се порадваме всички  Peace

И какво става сега за нашата среща май повечето  не могат да дойдат Crossing Arms Заслужава ли си да се съберем в неделя на 14 декември или да го оставим ако искате за следващата /21.12/ или по следващата /28.12./ неделя. Какво ще кажете?

# 102
По добре за 14 ,защото след 20 повечето заминават на някъде.Колкото и да липсват все ще се съберем няколко души

# 103
По добре за 14 ,защото след 20 повечето заминават на някъде.Колкото и да липсват все ще се съберем няколко души

Е хубаво значи остава на 14 декември в пицария Маестро. Какво ще кажете за 13.00 часа?

# 104
  • Варна
ina, радвам се че ти харесва, опитах се да избера подходящ който да пасва на твоя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт