Гоблени-36

• 40 958
  • 398
  •   1
Отговори
# 135
  • sf
и аз шия по празници. туй за мен е хоби. ама виж не съм се сетила да изклинча от готвене и чистене  Joy

днес ходих до "Ванина"-та. дадох три за рамкиране, ама пусто чак в сряда ще са готови, едва ще изтрая дотогава. Ама нещо множко ме изръсиха. 55 кинта за три дребосъка.  Tired

# 136
Когато празникът е със звездичка в календара, може. Но на тези с червения кръст баба ми не дава, и майка и тя. Но и аз съм си шила , щото то това ми е свободното време,а кво остава иначе- всички недели са с червен кръст.

Геш, дано пък ме огрее,благодаря Joy

# 137
На празници и аз не шия,ама не защото аз така съм решила ами защото майка ми не спира да мрънка че било неуважение към светците и празника да шия.Трябвало да спазвам тези неща...ама тя е още на работа и не е "надушила"още днескашния празник така че аз спокойно си напредвам с гобленчето  smile3534
gesh44 -Гобленчето ми още стои в колата му smile3511 Не ги разбирам тези момчета ...хем подари ми го че много хубав,хем после като е негов се отнася с неуважение  smile3515
Ще ми бъде за обица на ухото...абе като цяло не го разбирам мъжкия пол.Още малко ще го трая и ще си ги прибера обратно  smile3512
rosi09-Игленика е много оригинален и добре измислен.По средата ми се вижда едно "К",това да не би да е буквичката на получателя или само така ми се струва?

# 138
 Grinning здравейте на всички.Аз също шия и много ми харесва вашият форум.Скоро и аз ще покажа нещо готово.

# 139
  • Пловдив
Привет, момичета  Hug
Страхотни красоти творите, браво   bouquet
Ето докъде стигнах с шиенето на моя подарък - вече се показва едното мече  Wink

# 140
Лети, лети пакетче, в мъничко колетче    Gift от пощата ми казаха да се потърси не като колет, а като голямо писмо, пратка, нещо такова   bouquet това е за обща информация, за да не се издам за кой се отнася  smile3521 Та сега, ЕЙ, МОМИЧЕТА, МНОГО ПИШЕТЕ, аз съм ви зарязала на 35 тема на 10 страница, и лелеееее къде ви намирам сега  smile3511 от къде това време за писане, шиене, готвене, работа ...... или ако не ходите на работа, ще ме направите още по-неработоспособна, защото ще седна да ви завиждам  smile3514 Сега отивам да прочета темите, да видя на къде вървят нещата  smile3529

Зори, страхотни мини чорапчета правиш  newsm10 мога ли да помоля за схемите newsm20

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 16:50 от Дианна

# 141
Мацки,включвам се само да ви покажа първото гобленче от поредицата на Климт.

# 142
Здравейте, хубавици!  bouquet
Веси ами много време ти пътува подаръчето бе.Аз моя го изпратих на жертвичката ми - Мира в сряда и тя в петък е получила бележчица да отиде да си го вземе newsm78.
Варненки благородна завист в мен напира ще имате срещичка Hugще чакаме снимки.
Лилия много хубави подаръчета #Crazy
Що се отнася до църковните празници аз си шия защото и аз като Роси09 и Хипатия не смятам че хобито ни е работа, а удоволствие. Че като бях бременна също ми казваха че не трябва да шия не вярвам в такива бабини деветини.Роси много хубави игленици.
Иреин ама как така още е в колата му Shockedееееее тия мъже са ........един голям ужас. #Cussing out
Билкова мечето е страхотно.
Naiema супер е!

# 143
  • варненка от София
Такааа, след два дена каръщина и лошотия днес вечерта ми светна пред очите.
Прибираме се от разходка с Шушелита и в пощата ме чака моето подаръче! Ива Николова, аз се оказах твоята жертвичка, а по ирония на съдбата в предната томбола ти беше моята, явно сме си една за друга Flutter Подаръчето ми ХАРЕСВА УЖАСНО МНОГО! Благодаря за избора ти, Ланарте е другата ми любима фирма, благодаря и за сърдечните пожелания в картичката, ами така си представях подаръка, още ведмъж ГОЛЯМО МЕРСИ!

А ето го и подаръчето ми, фук, фук!

# 144
Е ама не е честно така...за новите няма ли разяснение.Разменят се тука едни подаръци.То е ясно че съм пропуснала всичко интересно и весело ама поне да знам какво става.Я разкажете каква е тази томбола???
И между дугото marulka_s подаръчето ти е страхотно  Grinning

# 145
УРАААААА  newsm44 newsm68 newsm44  Аз съм най-щастливата жертвичка на света  smile3521 Получих си подаръчето! Найстина страхотна изненада беше, че и направо в къщи ми го донесоха!
did-tag - хиляди благодарности  newsm20 ! Чудесен избор  newsm74 Само ако знаеш с какъв голям кеф ще си го ушия, има да се фукам и цял живот с хубаво ще те споминам!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Фук фук фук  Flutter:

Останалите също сте получили много хубави подаръчета! Абе изобщо тази томбола много емоции и щастливи мигове ни донесе! Цял ден подскачам в къщи и се кефя  smile3535 Време е и аз да изненадам моята жертвичка. В понеделник ще пращам колетчето  Wink
Искам да ви похваля и за страхотните творения :
Много аплодисменти  smile3501 smile3501 smile3501 на :
еnjest – за красивите слънчогледи !
Liazi – за свежите и апетитни зеленчуци !
Kiki_andr – за сладурските буйки!
Bilkova – за нежните мечи-нани!
Sissak – за готиния снежко с птичките!
Donsita – за колибрито – слабост ми са тези птичета ей!
Didorani – за страхотната колекция – все хубави гоблени!
rosi09 – за суперските игленици – страхотен подарък!
Naiema – за страхотния Климт – все повече ми влизат под кожата и си мисля колко добре биха изглеждали в спалнята ми!

И много кураж  Peace за :
deana-bg – за зимния пейзаж, който и на мен ми е слабост!
Bella – за дракона – с интерс ще следя как става!
Irein – началото е много обнадеждаващо – явно ще стане сполучлив гоблена!

Desisladka – кураж, кураж и едно сладко бебче да ни покажеш, дето се крие в големия тумбак – на теб май Дядо Коледа най-хубавия подарък ще ти донесе – няма нищо по-хубаво от дечицата!  Hug

Neznainata – както и да го зачистиш гобленчето, какъвто и бод да използваш – няма да се вижда, защото остава скрито от рамката. Аз не ги подшивам, въпреки, че имам и оверлог под ръка  Wink

Хайде и накрая честита ви Варвара!   bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 19:29 от vvvitality

# 146
marulka_s, vvvitality много красиви подаръци  Peace

# 147
Стахотни са ви подаръците, има защо да подскачате Laughing

Направо сме като деца в училище едно време Joy

Иреин, Дъмпи предложи да си разменяме подаръци за Коледа и имаше жребий , на лични си получаваш човека и трябва да купиш подарък до 15-20 лв ,свързан с хобито ни. Пак те споменавам  Hug

Наиема, много е хубав и панамата като едновремешната ленената ....  bouquet
С един кат ли е шито, защото ми се вижда много ситно .

# 148
виталити, много моля за схемата и ключа  Praynig това е моя любима фирма
марулка и ти имаш прекрасно гобленче  Hug
да знаете, че благородно ви завиждам  Crazy и си чакам и аз подаръка  Mr. Green
мнението ми за празниците е абсолютно, като на Хипатия  Peace

# 149
  • Пловдив
vvvitality, аз също съм щастлива тогава!!!!!!!!! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт