Гоблени-36

• 40 949
  • 398
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
  Привет момичета!
 Изпуснах ви за известно време и вие сте изписали сто теми!
 Честито на  Марулка за шушенцето в шушулката, желая лека бременност, още по-леко раждане и здраво бебче накрая( момченце!)
  Момичета, благородно ви завиждам за страхотните подаръци! По тоя повод да взема и да ви се оплача. Миналия месец си харесах едно гобленче в e-bay моя мъж ми го купи. Още на следващия ден получихме съобщение че пакетчето е пуснато и ще пътува около 21 работни дни. Това беше на 3.11. оттогава всеки ден питам мъжа ми дали се е получило, но не няма и няма. Вчера той писал на продавачката да провери статуса, но от щатските пощи й казали че международните не можело да се проследяват. И снощи тя ни върна парите. Обаче аз си искам гоблена, парите не са ми важни в случая. Мисля си че в БГ са ми го задигнали в някоя поща... Някой имал ли е такъв случай и пратката да пристигне след повече от месец? И има ли начин аз да проверя, някак си?...
  И да питам нещо, на Дименшъните гобленовия бод как го шиете, да става на вертикални чертички отзад или наклонени?

# 181
толкова лесни никой не връща пари в ибея  Peace дай линк, да погледна, не е вярно че международните не се следят. като пратят дименшъните винаги ми прашат и кода за онлайн проверка на статуса  Peace

# 182
Здравейте момичета.Да се оплача днес няма да шия.Празника си е празник.Как да ви кажа колежка на майка започнала да пере на празник и пералнята и се развалила,после като тръгнала да простира дрехите обърнала легена...това е поуката да не се подиграваме на празниците ами да ги уважаваме,пък и с майка на глава не мога да изляза  smile3516
Ето и аз до къде докарах моята "Африканска нощ" ама имам чуството че вие момичета имате най малко по 5-6 ръце...толкова бързо шиете и цял ден да бъда над гоблена пак няма да мога да ви стигна  newsm12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314732&pid=9231672
Fun-Дано ти се намери подаръчето.

# 183
Двете мацки не съм ги шила. Издирвах тази с червената кърпа и благодарение на форума се сдобих с схемите. Мисля и нея да я ушия. А тази която шия е нещо подобно.

elanca тия двете мадами много ми харесаха. Ще можеш ли да ми пуснеш схемата и ключа на тази която имаш. А другата къде мога да я намеря. Бих си ги закупила и като готови комплекти стига да знам на коя фирма са

# 184
  • Бургас
Здравейте момичета.Да се оплача днес няма да шия.Празника си е празник.Как да ви кажа колежка на майка започнала да пере на празник и пералнята и се развалила,после като тръгнала да простира дрехите обърнала легена...това е поуката да не се подиграваме на празниците ами да ги уважаваме,пък и с майка на глава не мога да изляза  smile3516
Ето и аз до къде докарах моята "Африканска нощ" ама имам чуството че вие момичета имате най малко по 5-6 ръце...толкова бързо шиете и цял ден да бъда над гоблена пак няма да мога да ви стигна  newsm12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314732&pid=9231672
Fun-Дано ти се намери подаръчето.

Peace и аз така мисля за празниците
Вече съм на финалната права и скоро ще показвам гоблена!!  Grinning

# 185
  • Sofia
Fun, аз не си получих два комплекта от двама различни продавача. Дадоха ми номер, но когато се опитам да проследя от сайта на български пощи ми дава, че няма такава пратка. А продавачите не са толкова ларж и не ми връщат парите - още...Боря се по въпроса, но незнам как ще се получи. И аз имам подозрения, че в нашите пощи крадат. И сега вече се притеснявам за подаръка, който пратих. Когато го пращах ме питаха какво има вътре и аз казах, че са конци...а тя ме попита дали не е гоблен   newsm78 Ще ходя да проверя днес, дано да греша но вече съм станала много подозрителна...
А относно ибей - получавала съм досега играчки, за по- малко от 1 седмица пристигнаха. Чудно ми е как точно гоблените се губят...

# 186
  • София
Tasha  ще дам схемите, но довечера, че са на компа в къщи. Мисля, че ги има и Гоблените.ком

# 187
международните пратки не се проверят на бг сайта, а на сайта на куриера изпращач. там се вижда къде е пратката

# 188
  • sf
аз за туй пращам такива неща препоръчано, срещу подпис, за да не се блазнят да го гепят.

# 189
Момичета, най-после си взех от рамкиране зимният Дименшън и бързам да се похваля :

Въпреки че за фотограф не ме бива, да поясня, че рамката е тъмно синя, не черна както е излязла на фотото  Crossing Arms.

# 190
  • Пловдив
Международните пратки в Бг-пощите се проверяват, само ако са препоръчани, но и тогава главоблъсканицата е ОГРОМНА.  Що се отнася за страната - могат да се проследят пак само ако са препоръчани, иначе няма как - всичко се изсипва в чувал и т.н. Едно време като работих точно такава работа проверката беше много сложен и бавен процес /пишеш молба, пак се молиш и след няколко месеца ти казват, че те не са виновни/, но сега със съжаление установявам, че и след 20 година историята е същата. В века на техниката - всичко е пише и описва на ръка. Да не говорим за "ОТЗИВЧИВИТЕ " дами зад гишето. Sad
И сега за да не спамя, ще Ви кажа, че и аз получих подаръче-даже две, но не от играта , а си го самофинансирах. Бях поръчала два гоблена на молдовската фирма Luca S, за подаръци, но сега реших, че остават за мен Grinning. Ще ги снимам тези дни и ще се похваля!

# 191
  • Пловдив
Момичета, най-после си взех от рамкиране зимният Дименшън и бързам да се похваля :

Въпреки че за фотограф не ме бива, да поясня, че рамката е тъмно синя, не черна както е излязла на фотото  Crossing Arms.

Разкошен е!!!!!!!

# 192
  • Sofia
То моето е препоръчано, с подпис  Mr. Green Ама нали ви казвам - станала съм Тома Неверни  Crazy

Сега докато съм на работа цъкам в Пикасата и колко неща си набелязах...не е истина. Колежките ми ме подиграват, че скоро ще започна да си лепя схемите като тапети - толкова много съм събрала, че ще имам да си шия до 100 годишнината си  Mr. Green

Зориии, страхотно е рамкираното гобленче   bouquet Честито да ти е майсторке   bouquet

# 193
Tasha  ще дам схемите, но довечера, че са на компа в къщи. Мисля, че ги има и Гоблените.ком

Благодаря ти предварително  Hug

Зори много е карсив гоблена който си рамкирала  Peace

# 194
  • варненка от София

И да питам нещо, на Дименшъните гобленовия бод как го шиете, да става на вертикални чертички отзад или наклонени?

Според инструкциите, трябва да остава отзад вертикална, а не наклонена черта, иначе съществува опасност, ако не го шиеш така, да не ти стигнат конците.

Аз не мога да се оплача до сега то Български пощи, но винаги пращам препоръчано, за където и да е.

Сега отивам да приспя детенце и себе си и после ще ви проверя какви сте ги вършили, докато ние нанкаме.

Зори, страхотно е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт