Мy Toys - В света на играчките !

• 38 711
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Варна

Дръжките на количката били глави на жаби,при мен обаче са на жираф. Peace

а жирафи би трябвало да са си,къде са тези жаби 
.....Giraffen Design.....

# 256
  • На черешата
Преводача го превежда жаби. Mr. Green

# 257
  • На черешата
Кате,какво правят тези кукли?

Първата плаче със сълзи,мърда си устничките,когато суче биберон или шишето.
 Като се нахрани се уригва,когато заспи се чува как диша.Ако вдигаш шум се буди и започва да реве.
 При нас заради грубо отношение на младата майка част от тях вече не работят. ooooh!
 Другата е за Коледа и е прибрана на тавана,още не знам какво прави. Mr. Green

# 258
нма и 10 дни от поръчката Май на 27-ми поръчах newsm78

А как ти я доставиха? С куриер ли?

# 259
  • гр.Варна
Преводача го превежда жаби. Mr. Green

Тези преводачи май са скарани с българския  Mr. Green
Аз ,например ,като трябва нещо да си преведа от френски,го превеждам на английски или немски и така го рабирам ,ако сложа български-не знам за какво става въпрос  Rolling Eyes

# 260
  • Sofia
да с куриер,който дойде в къщи и ми се обади оттам,но тъй като ме няма цял ден му казах да дойде в магазина
След един час ми ги докараха в магазина Laughing

# 261
момичета, очаквам адресите на ЛС на всички от първата поръчка- днес дойде цялата  Peace
ако имате предпочитания за фирма доставчик също

# 262
да с куриер,който дойде в къщи и ми се обади оттам,но тъй като ме няма цял ден му казах да дойде в магазина
След един час ми ги докараха в магазина Laughing

Много ти благодаря!  Hug
А наистина ли цялата доставка дойде 5-6 евро (ако си нов клиент), или това е цена за отделен продукт? Че аз съм си харесала 4-5 играчки и искам да видя колко ще струва доставката.

# 263
Към момичета от Бургас,отново питам дали се организирахте за поръчка и може ли да се включа при вас Praynig Писах на Веси сутринта,но нямам отговор все още,а събота и неделя няма да съм тук.Ако някой се съгласи да ме включи,нека пише на лични и ми прати данни на сметка.

И за да не спамя съвсем,да се похваля-Моята кухня снощи е пристигнала в София  newsm44 Огромни благодарности на Диди   bouquet Като я получа,ще снимам кашона,че нали ще е подарък. Иначе за отчета-поръчката е направена на 26.11 вечерта и изпратена на 02.12.

# 264
  • Sofia
да,6 евро е
С кода,който използвах я намали от 16 на 6евро Peace

# 265

Много ти благодаря!  Hug
А наистина ли цялата доставка дойде 5-6 евро (ако си нов клиент), или това е цена за отделен продукт? Че аз съм си харесала 4-5 играчки и искам да видя колко ще струва доставката.
Не е лошо да прочетеш първата страница на темата има много информация,именно за новите потребители в темата. Peace

# 266

Много ти благодаря!  Hug
Не е лошо да прочетеш първата страница на темата има много информация,именно за новите потребители в темата. Peace

Или поне да по4ерпиШ с пуканки  Crossing Arms

# 267
Прочетох всичко от първа страница, регистрирах се, напълних си количката, но все пак ми се искаше да попитам вече препатилите - не знам и дума на немски и щракам там напосоки.  Crazy
Колкото до черпенето - вярно трябва да почерпя, днес имам рожден ден.  Simple Smile

# 268
  • Марс
А така, да си жива здрава и още много години да пълниш кошницата с покупки  bouquet
Чак ми се припи от твойта почерпка Whistling
Айде сега някой да каже получи ли количката на Бейби Бьорн онази комбинираната, как е, дайте отзиви?

# 269
и да вметна за поръчалите, ако има от Пловдив в участващите в първата поръчка- в понеделник съм на преглед в Медикус Алфа, така че  мога да ви ги донеса директно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт