Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 900
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Ана-Мария и Вики! Да растат здрави, весели, засмени, умни и красиви Simple Smile

Чесит имен ден на Данитата Simple Smile Каквото им е на сърцето, да им е в ръцете Simple Smile

# 196
Честит имен ден на Дани! С пожелания за много здраве и мъничко късмет Simple Smile
Честито и на малките рожденнички! Желая им още много безгрижни моменти на щастливо детство!

# 197
Добро утро момичета
слагам кафенцето

моето поне така изглежда и тъкмо сядам да го пия Peace
още веднъж ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания Hug
А по повод колите,тази сутрин моят мъж го удари автобус,тръгвайки за работа с колата(кара такси)на един завой сметнал че автобуса ще завива и се изнесъл много на пред така че автобуса си продължил по права линия и го ударил от пред о от страни Sickдобре че му няма нищо и всичко се е разминало само с един счупен фар и малко смачкана ламарина Sadсега отиде да види колко ще струват да купува нови поне няма и акт,та така започна този ден Tired

# 198
само с един счупен фар и малко смачкана ламарина Sadсега отиде да види колко ще струват да купува нови поне няма и акт,та така започна този ден Tired

Диде, не се коси.......При нас положението е почти същото - т.е. и ние ще даваме пари без време. Снощи се установи,че бойлера ни не работи и днес по всяка вероятност ще обзаведем банята с нов такъв.

Навън какво е ветровито, влажно и неприветливо.........

Ще има ли среща около Нова година,че тази тема я проспах в нечетене Embarassed.......

# 199
Мале,Диди ако знаеш и нашият от кога е за подмяна,тече върху жиците като река,страх ме е и вече го вкл само когато ни трябва топла вода(то доста често де)ама и ние трябва да купувяме тези дни уж Tiredи банкет в събота,но утре спокойно през деня ще излезем да си купи Жоро една блузка а аз чанта от мама прати ми парички за именният ден Blush

# 200
добро утро и аз да се запиша в днешния ден

дани дабре че е на колата и жоро е ок
диди и ние преди три седмици купихме нов така се събудих една нощ от шуртенето на вода като видях лошо ме стана беше като фонтан отгоре от долу отвякъде течеше вода а нямаше индикации преди това че има планове да се разваля
ама така са уредите иначе ще трябва да фалират производителите

няма я фантичка  никаква напоследък а днес сигурно е в еуфория  Grinning
да ти е жива и здрава Дарето и голям късмет да има в живота   bouquet

# 201
Честит да е рожденният ден на Дарето,да ти е жива и здрава малката красавица Фантичке,желая и безгрижно детство и много късмет в живота Hug
чакаме снимки мили мами Naughty

# 202
Честит рожден ден, Дари!!!
Пожелавам ти здраве и щастливи дни, изпълнени с весели игри и безброй сбъднати мечти!!!
newsm59

# 203
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА И ОТ НАС!!!
Кате, Борко да ви е жива и здрава, много да ви радва и слуша!

Момичета, благодаря за пожеланията за нашият рожден ден. Мина страхотно, децата бяха много щастливи, а аз едвам докарах подаръците в къщи-толкова много бяха.  Laughing
В момента обаче вече се чувствам без сили, току що се прибирам и от тържеството в детската градина. Ще кача снимки по късно. Wink

# 204
моля,за тези които не са го направили още

Подкрепете петицията за повече деца в България!
http://www.bgpetition.com/fond-asistirana-reprodukcia/index.html

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 18:28 от puhelota

# 205
Оха много подаръци а,най-ги обичам,и на мен свекито тъкмо ми подари за вчера един комплект чашки водни със сини цветченца и кана тъкмо за червено вино Blushсеща се жената,а мъжа не Crossing Arms
Петицията подкрепих още днес Peace
Чакам снимки с нетърпение Crazy

# 206
Нинка, добре, че даде линка, аз съм пропуснала тази петиция.

Честит рожден ден на Дари! Да има много щастливо детство и да радва мама и тате Simple Smile
Ние днес сме сами с Румен, че Стефан замина на изпит. Така пропуснах банкета на факултета  Sad Добре, че на осми си поиграх. Wink

# 207
билянче това им е официалният линк на петицията (попаднах на и на друг подобен) ама този линк го копирах от Зачатие
тук в клюкарника после видях че го има и като отделна тема пак същия линк е пуснат

добро утро иначе
пускам кафето и след малко тръгваме за детска

вчера празника с дядо Коледа в нашата детска е минал прекрасно всички са доволни малката въодушевена и доста превъзбудена снощи до никое време се казваха стихчета и се пяха песни и едни поклони и ракопляскане  Laughing
сега чакаме дядо Коледа и у дома да дойде
откакто украсихме миналата събота и все казва че вече е Коледа  Grinning
иначе пак и беше запушен носа тая нощ та ще видим до къде ще я докараме и дали по празниците точно няма да сме болни  или просто са прекалили със сладкото от дядо Коледа вчера Tired

приятен ден от мен айде последен напън и утре и после малко да починем

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 10:25 от puhelota

# 208
Момичета, имате поздрави от Фантичка, в момента няма интернет, но и` предадох  вашите пожелания Hug
Ето и скромна почерпка :

# 209
Добър ден..днес и аз имам повод да черпя...на 17.12 едната ми братовчедка роди момче на име Владимир..а вчера друга братовчедка роди в Пловдив двама юнаци, заченати ин витро....всички са здрави, чувстват се добре, а цялата рода много се радва...не е далеч времето, когато и моето сестриче ще стане мама...засега очакваме още един малчуган, който да дооформи карето от палавници - момчета..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт