Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 564
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Много красиви рожденнички видях! Поздравления! И много хубаво организирани рожденни дни! Към организаторките на рожденните дни на Вики и Ана-Мария - ще може ли и моя да организирате другата година? Ако може от тортата да излезе някой по прашки? Mr. Green

Честито на голяма патерица на Дарина и за нейния рожден ден! Жива и здрава да бъде, много да радва мама и тати!

Марси, с Деси не се ослушвайте, ами я да бъде посетителки на тези курсове за бременни. Няма само да ги рекламираш,я!Трябва и да ги опитате лично!

Джуджавка, обясни малко по-човешки това диференциално броене...Дано имате добри резултати! Praynig

Ели, има вече биатлон по Евроспорт. Когато успея да се вредя на ТВ-то, гледам с удоволствие. Вчера имаше преследване - жени! И вие много сте пораснали! Ех, чуждите как растат като гъби......

Диде, как е камината? Изпробвахте ли я вече с Жоро с червено вино?

Ана, май търчането ти напред-назад поприключи за тази година. Приятна отпуска.И да си починеш!

Учениците ми вече са май във ваканция. Поне Рая де....Утре са на боулинга, да се черпят, а на Вили черпането и размяната на подаръци ще е във вторник. Откога чаках тази ваканция! Да си ми починат децата и стига са ставали сутрин рано, писали домашни и т.н. Ще си видя най-накрая децата! Урааааааа..................Затова към всички ви с по-малки деца....Използвайте всеки миг с децата си, че като станат ученици.....и годините, и времето така бързо започват да върви, че не усещаш децата ти кога вече започват да те настигат на ръст.........Йоан пък този месец почти целия го изкара с мен........Да е ходил 3-4 дни на ДГ........Та той е във ваканция отдавна......

Аз да покажа 2 от нещата, които щерката е изработила на кръжока дето ходи. Имаха изложба в Младежкия дом. Липсва третото изделие - една чаша. Тук е папката и маската. Сега чака с нетърпение да правят и кутия за списания.

Пухелота има днес рожден ден!Да е жива и здрава, все така усмихната и позитивно настроена! И в нея ми е надеждата да направи момиченцето си кака в най-скоро време!Наздраве!

Инче, а ти къде се изгуби? Какво става с изследванията?

Разписах се за седмица напред. Хубав почивен ден, момичета!

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 10:59 от Мама Цоцоланка

# 226
Ето ме и мен, ние няколко дни бяхме без компютър, но сега взехме един за временно ползване, че нашият е пак на ремонт пак заба и този път е по-сериозно. Майстора каза че някаква част  му се е развалила и сега ще я сменя.

Честито на всички които са имали повод за празнуване.

Честит рожден ден на Нинка newsm59

Деси, Марси малките са супер

Нинка извини ме, че не съм ти отговорила за сиропа, той се казва "Суметролим"

При нас всичко е наред, вече се имаме още едно зъбче и ни станаха 5.
Много хубави нещица е направила Рая  smile3501

# 227
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СКЪПА НИНКА!!!
Много щастие, здраве, положителни емоции и прекрасни мигове с любимите хора ти желая!!!

Ели аз пък имам подобна снимка на Вики също от детската ясла. Как жалничко плаче милото, малки са още за дядо Коледа май. Sad
Мама Цоцоланка на твоят рожден ден вместо клоунка, ще ти поръчеме клоун, може и по прашки да е и от тортата да изкача щом искаш. Laughing

# 228

за мое здраве нещо вкусничко
 Hug за всички ви 
мамо цоцоланке няма да те разочаровам - обещавам  Wink

# 229
Честит рожден ден Нинче,да си ни жива и здрава,все така добра и отзивчива приятелка и по-малко да се шашкаш покрай малката,и не на последно място синият щъркел да те навести в доста кратък срок,бъди щастлива и обичана,мечтай и следвай мечтите си Hug
Деси и Анна-Мария са много сладки и щастливи деца,както винаги за тяхният запомнящ се празник с много вкус и усърдие са се подготвили майките им smile3501браво момичета,а това за театъра и дядо Коледа много оригинално,страхотни сте Peace
Ели,тази Ивана стръхотни големи очи,а още на първата снимка все едно видях тебе в омален формат hahaha Hugмного сладко,ох така искам и аз момиченце и да прилича на мен,не че съм голямата красавица,но сигурно усещането е че живееш за втори път живота си,много ми се иска незнам,а между другото незнам къде си я снимала но зад нея има един радиатор и се виждат едни пердета е моите са същите в спалнята Joy
Мамо Цоци,камината си я съзерцавам всяка вечер,без вино,но страхотно широкият и удобен диван го тестваме доста често от различен ъгъл с Жоро Laughing
Браво на Райчето,нека твори детето,напомня ми на мен,аз като малка все търсех себе си иучаствах в всички кръжоци но като цяло умирах да създавам нещо Peace

Дани,браво на вас за зъбчетата Hug
Билянче,едно голямо гуш за вас двамата че много боледувате на последак Hug
Сега да ви кажа нашето тържество мина страхотно,невероятни джудженца бяха моите момчета,водихме и бабата и таткото а аз се разклечих да залягам за да снимам,имам и добри попадения дори повечето сега ще кача и пускам Peace
ние снощи си изкарахме също добре,болят ме краката голямо танцуване падна,все пак си купих рокля ще ме видите и искам да чуя искренното ви мнение,оценям и много се забавлявам на приятелски коментари за визията си дори и отризателни Mr. Green

# 230
Честит рожден ден, Нинка!!!
Пожелавам ти здраве, щастие и любов.Нека всичко което си пожелаеш се сбъдне!!!

bdbaloni

# 231

Нинка, честит рожден ден! Много любов, много радост, много здраве ти желая!

# 232
Честит Рожден Ден Нинка!!! Напред и нагоре!

# 233
Ей,цял ден едва единият албум направих ама то като се засинявам да снимам hahaha
заповядайте вижте моите джудженца
http://danijoro.multiply.com/photos/album/12/Parvo_koledno_tarje … ta_gradina-2008#1

# 234
  • 42.016399,23.101179
Дани, страхотни сладури са. Много са готини снимките. Heart Eyes Ама и тракторите си ги бива - доволни ли останаха?
Във вашата детска всички възрасти ли са заедно, защото ми се видяха и доста големички дечица? newsm78
А къде са снимките с роклята? Wink

# 235
Марси,нашите са от 2год и половина до предучилищна в една група,но е забавно Peace
снимките сега обработвам и албума с роклята,ама ти щом не забеляза моята изненада значи не си гледала много внимателно или неискаш да развалиш на останалите  Thinking

# 236
  • 42.016399,23.101179
Гледах, гледахх и забелязах че вече не си блондинка, това ли е изннадата??? newsm78
Верно е, че русо гладно нема, ама на мен и така ми харесваш. Wink

# 237
  • Благоевград
puhelota Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти незабравими мигове, здраве и любов!

newsm59  ura  Party Time newsm59
  bouquet

# 238
Да Марси,това е разликата в картинката hahaha Joy
сега обработвам и албума от снощи и ще покажа Peace

# 239
Нинче, влизам и тук да ти честитя, просто защото днес забравих важна част от пожеланието, а именно - братче за Ани  Simple Smile

Дани, честита ти нова коса! Пусни още снимки, че така не мога да се ориентирам. Джудженцата са много сладки, пък догодина може да им подариш една малка Снежанка, не се стискай! Ха, за пердетата тези са ни в детската на нас  Joy

Марси, мойта наистина си е малка явно за срещи с дядото, но примерно Алекс на Руми, който е с един ден по-голям, се е държал супер прилично  Rolling Eyes Явно не е от възрастта!

Общи условия

Активация на акаунт