Марси, с Деси не се ослушвайте, ами я да бъде посетителки на тези курсове за бременни. Няма само да ги рекламираш,я!Трябва и да ги опитате лично!
Джуджавка, обясни малко по-човешки това диференциално броене...Дано имате добри резултати!

Ели, има вече биатлон по Евроспорт. Когато успея да се вредя на ТВ-то, гледам с удоволствие. Вчера имаше преследване - жени! И вие много сте пораснали! Ех, чуждите как растат като гъби......
Диде, как е камината? Изпробвахте ли я вече с Жоро с червено вино?
Ана, май търчането ти напред-назад поприключи за тази година. Приятна отпуска.И да си починеш!
Учениците ми вече са май във ваканция. Поне Рая де....Утре са на боулинга, да се черпят, а на Вили черпането и размяната на подаръци ще е във вторник. Откога чаках тази ваканция! Да си ми починат децата и стига са ставали сутрин рано, писали домашни и т.н. Ще си видя най-накрая децата! Урааааааа..................Затова към всички ви с по-малки деца....Използвайте всеки миг с децата си, че като станат ученици.....и годините, и времето така бързо започват да върви, че не усещаш децата ти кога вече започват да те настигат на ръст.........Йоан пък този месец почти целия го изкара с мен........Да е ходил 3-4 дни на ДГ........Та той е във ваканция отдавна......
Аз да покажа 2 от нещата, които щерката е изработила на кръжока дето ходи. Имаха изложба в Младежкия дом. Липсва третото изделие - една чаша. Тук е папката и маската. Сега чака с нетърпение да правят и кутия за списания.
Инче, а ти къде се изгуби? Какво става с изследванията?
Разписах се за седмица напред. Хубав почивен ден, момичета!