Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 567
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер!

Дани, бравос на теб, Жоро да му мисли  Simple Smile И аз моя обичам така да го държа в напрежение, та да се усеща, че е жив  Mr. Green За косата, просто още не мога да повярвам, че предаде русото, сега как ще ни се открояваш по срещите. Искам да те видя на живо, та да придобия по-реални впечатления.

Мамо Цоци, биатлончето го гледам неотлъчно. Та и къщата не мога да си изчистя заради него, че в паузата между мъжете и жените пускат и алпийски ски и става тя една... Но честно казано не ми харесва как започва този сезон  Rolling Eyes Дано се стегнат моите хора.

Нинче, наистина съм си загубила портмонето днес  ooooh! Единственото ми утешение е, че документите и дебитната ми карта не бяха в него. Направила съм на някого един не лош коледен подарък.

Хора на границата с Гърция работата наистина се скофтва. Любо без малко да остане там да нощува. Каза, че са пускали само около час и няколко коли след тях пак са пуснали бариерата. Тея хорица там ще спят. Още го чакам, но поне вече е в БГ.

# 256
Добро утро..за Гърция разбрах, че само през Илинден пускат коли, а времето там не било хубаво.

# 257
Добро утро момичета
сипвам по едно Wink

аз чак сега си направих а съм сатанла от 7,ох децата сега нали 15 дена ще са си в къщи и съм като на пружина,непрестано на някъде тичам сервирам закуски организирам игри,мажа филии,сега съм с вас за съвсем мъничко и после засядат те но всичко им омръзва за 3минути и пак с начале #Silly

Ели,добре че се е добрал отсам границата Любо,щом така серьозни са нещата,нещо е голям студ не ми се мърда никаде само ми се лежи и спи Blush
Мамо Цоци аз умирам за големи деколтета,а пък Жорчето ми е свикнал а и сега толкова е влюбен в мен с новата стара коса че направо е загубил ума и дума(което много ме радва) hahaha
Ели,аз пак ще се откроявам ти не се тревожи,такъв образ като мене не остава не забелязан от околните никога,или поне никога няма да го допусна Mr. Green
Марси,наистина голямо качване падна на тия снимки,ох така ми се иска да накупя много подаръци и да ги сложим под елхата на децата Simple Smile
Желая ви хубав ден в приятна компания на топличко и много да се забавлявате Peace

# 258
Завиждам благородно ( и не чак толкова благородно) на всички, които сте си вкъщи..на мен ми предстои дълго пътуване до Ма(га)дан следобяд..а тук днес е истински ад....непрекъснато изскачат нови задачи, разбира се, спешни, бързи неотложни ..и всички са адски изнервени

# 259
  • Благоевград
а тук днес е истински ад....непрекъснато изскачат нови задачи, разбира се, спешни, бързи неотложни ..и всички са адски изнервени
newsm78 ти и аз дали случайно днес не сме в една и съще фирма  hahaha Laughing .
И при мен е абсолютно същото.
На теб лек пък и приятно прекарване у дома . Grinning

За питката , какво да ви кажа, аз на бъдни вечер правя содена питка-
така е приетов нашето семейство. И слагаме освен паричка ,
клечка -за този ,който ще се грижи за топлината на къщата;
бобче - за този който ще се грижи за храната на къщата ;
а когато имахме и разни животинки слагамхме
 царевица - за този който ще се грижи за стоката )  Mr. Green
Иначе честичко правим питки  - много приличат на тази на Мама Цоцоланка.
Но най - любимата ни погача слънце - и на вкус и на вид!
Дори сега разисквахме с камериерките коя как чупи и раздава питката, какво друго
приготвя. ..  Аз още от тази вечер ще почна приготовления, че утре няма да ми
стигне времето . Днес ще приготвя сърмите и боба.
За утре да разточим с малката двете баници и питката да месим.
Айде , казвайте какво приготвята вие ?
     bouquet

# 260
Леле, хора, вие ме впечатлявате! Откъде този ентусиазъм? Ние два дни сме все при лекарката, имам чувството, че вече живея в стоматологията. Правим инхалации, прегледи, засега сме без антибиотик, но има единични хрипове, които след инхалациите изчезват. Така си мислех, че ще си почина, а все съм някъде, дори не съм изчистила като хората, а готвя аламинути по никое време. За утре - надявам се, че сестра ми като е тук, ще имам време да сколасам. А и не е нужно да правя кой-знае каква трапеза, човек се наяжда с малко, важното е да е празнично и да има различни неща, които да радват окото. Ще направя тиквеник и питка, за другото още нямам идея, но ще ми се изясни. Имам и още няколко подаръка да купя, но не искам да разнасям допълнително по студа малечко.
Дани, харесва ми новата коса, винаги промяната някак освежава и дава самочувствие. Аз вече цяла година не съм се боядисвала и мисля още известно време да дам на естествената коса да се проявява, че си намерих два бели косъма и по някое време ще ми се наложи да съм с променлив имидж.

# 261
  • Благоевград
Момичета, вижте на какво попаднах в нета , направо ще падна от смях  Joy hahaha hahaha

Как да напишем молба за отпуск? Няколко примерни варианта от които можете да изберете според ситуацията във Вашата фирма. Успех.
ВАРИАНТ 1:Скъпи шефе,
В продължение на цяла година правих всякакви опити да се измъкна от железните Ви ръце. Всеки ден си казвах, че си тръгвам веднага, след като завърша настоящия проект. И всеки ден се оказваше, че проектът е "подкаран" отзад напред и трябва да подхващам всичко отначало. Всеки от изминалите 365 дни на проклетата година се оказваше "най-неподходящия за отпуск момент". И заради това ме избива на тъжен смях, когато някой каже, че крепостничеството било отдавна отменено. И когато ми се обаждате по мобилния, звъненето му (а рингтонът Ви е грухтенето на свиня, ако искате да знаете) ми причинява физическа болка. Но от днес всичко се промени!

Откраднах жена Ви! Държа я като заложник!

Условията ми са следните:
1. Две седмици платен годишен отпуск.
2. Материална помощ за отпуската в размер на 5 месечни заплати.
3. Командировка за 10 дни в Сан Педро де Алкантара, във вила, чийто адрес ще Ви дам по-късно. За двама (не, няма да водя Вашата жена).

Не се опитвайте да се свързвате с полицията. Вчера разказах на жена Ви причината за моята постъпка. Тя дълго плака, а след това ми каза да Ви предам: "Ако се обадиш на полицията, ще ти скъсам главата, деспотино!"

С уважение, Вашият служител.

ВАРИАНТ 2:Уморих се. Стоя на ръба на бездната, гледам я в очите и виждам в тях ненавистния образ на главния счетоводител и ужасът. Бездната се ужасява от състоянието ми. Подобно на ранен тигър вече не се нося по вълните на реката на Живота, а съм паднал омаломощен на брега й, слушам плясъка на вълните, но нямам сила да надигна чело. Гадината от отдел "Доставки" се опитва да ми извади очите. Охраната застрашително ми ръмжи. Само Вие може да ме спасите. Пуснете ме в отпуск за две седмици — заклевам Ви, най-скъпи мой!

Предварително благодаря.
И БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТ НАВЕКИ АКО ОТГОВОРЪТ ВИ Е ОТРИЦАТЕЛЕН!

ВАРИАНТ 3:УНИКАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Искате да си починете от служителя Иванов?
Искате да не гледате унилата му физиономия поне за няколко дни?
Искате да не чувате мрънкането и риданията му?
Намерих идеалното решение за Вас!!!
Разпишете молба АК23-45623!
Служителят Иванов.

ВАРИАНТ 4:Приготвил съм си моторния трион. Приготвил съм и всички инструменти, необходими за трепанация на черепа. Колтът ми е смазан, ножът е балансиран, а брадвата - наточена. Клещите, френският ключ, ниско оборотната бормашина - всички са готови за употреба. Сярната киселина весело бълбука в колбата. И въобще: изцяло съм подготвен за отпуската, за която Ви моля с уважение.

Е, ако не може да ме пуснете веднага — мога да разбера ръководството на компанията и да не отида на почивка. За мен няма значение къде точно ще използвам отпускарските си аксесоари, в офиса или в онова забутано градче, дето смятах да замина за седмица време.

ВАРИАНТ 5:
Накратко: няма да ме има за две седмици.
Как е най-добре да оформим отсъствието ми - отпуск ли ще ми дадете или ще ме уволните?
Благодаря за консултацията. 

Joy

# 262
  • Благоевград
Брейй, никакви ви няма  newsm78
Вас да не ви е страх да не изгорите баниците и сърмите  Thinking
Аз вече разточих и изпекох моите баници, боба е готов, а сърмите
още половин час и те ще са готови.
А малката вече няма търпение за питката  Heart Eyes

За сега ви пожелавам приятна вечер и да ви се падне този късмет,
който най-много желаете!
 Hug  bouquet

# 263
Хубави празници! Ако има именяци и рожденници - весели празници!

# 264
Весело прекарване на празника

# 265
Добър вечер момичета,Весела Коледа и от мен,предполагам че всички се наслаждавате на вкусните си гозби и отрупаните трапези с близки и приятели Hug
нашата вечер по привърши,защото то с децата знаете как е ,подготовка цял ден за 1 час,но аз съм доволна,направих сърми и тиквеник и двете ми станаха монго сполучливи,останалите ястия от свекървата,а сега като се качихме Дядо Коледа беше минал и сега не могат да се наиграят с новите си играчки,пък и за мен имаше подарък под елхата дамска чанта-зеброва Blushстрахотна
пожелавам на всички приятна вечер и наздраве Peace

# 266
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА!

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НЯКОЙ ДА СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА С БЕБЧЕ![/b]

Разкажете какво ви донесе Дядото - на мен дрешки  Mr. Green, на Ивана толкова играчки, че ще трябва нов кош да купувам. И тя се обзаведе със столче и масичка като сладките каки Ани и Вики и не стана от нея цяла вечер. Там яде, там игра...

# 267

Мили момичета,
Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници,
А сърцето и умът – ваши съветници!
Най-искрени благопожелания за
ползотворни дела; за
топлота и доброта – дарявани
и получавани; за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.
И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче
В сърцата си за хората,които ви обичат!
Честито Рождество Христово!

# 268
  • Благоевград
Желая Ви много Любов, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци...
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка...
Да я направим!
На Коледа стават чудеса...

Честита Коледа!

bouquet

# 269
  • 42.016399,23.101179
Честита коледа мили момичета!!!
Много здраве, късмет и щастие желая на вас и близките ви хора!!!

Късметчето при нас се падна във Вики от общата питка, и на богородица от нашата си. В тази в Кюстендил обаче се е паднала в мен. Wink На банкета от работата също се падна в мен от 70 души персонал. Embarassed
И при нас на Вики дядо Коледа донесе многоооооооооо играчки, та сега приготвяме половината стари да заминават за Кн. За къщата си купихме тостер и термо каничка.На мен ми донесе парички и маратонки от Венци. А вчера аз се отпуснах и си направих сама - нов анцунг( вмагази на на адидас имаше голямо намаление), уред за коремни мускули, и бельо. Сега нямаме търпение да видим и в Кюстендил под елхата какво е оставил дядо Коледа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт