Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 571
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Дори не знаех, че има нова тема.  Embarassed
Честит рожден ден на Боби, много здраве и късмет и много любов вкъщи!
Днес имахме конференция по случай двадесетгодишнината на специалността "БФ". Докладът ми беше...за форумите за майки, разбира се (не се майтапя). Беше интересно, прие се добре - доволна съм. Утре е последният работен ден до десети, така че се настройвам за почивка малко:)

# 31
  • Благоевград
Добро утро на всички !
мнооого се радвам, че е последният работен ден от седмицата.
Не можах да си свърша и половината от личните дейности(с  които съм се
заела), та затова чакам с нетърпение събота и неделя.
Утре ще ходим до склада на "Буратино" за да си изберем малко играчки , за
множестовото празнуващи през м.декемри и началото на януари.
Сега си мечтая за нещо такова :

мммм, старахотни са .
Ето и чашка ароматно кафенце (а тези дето не пият кафе - марш да си направите
чайче с лимонче  Laughing ) :

Ana2 много интересен ми се струва докладът ти . Дай малко подробности. А ние да не би да сме т.нар. "социологическо проучване "  Laughing hahaha
Шегата на страна,наистина съм любопитна , дори ако можеш ми го пусни  Praynig
Ама вие мнооого рано приключвате годината - искам и аз  Sad Cry
Май съм забравила студентските години - ужас , значи остарях. Confused
Фантичка вие да не би да имата много работа , че напоследък се включваш
с телеграфичен стил ? newsm78

Момичета, оставям ви ,че всеки момент ще се напълни офиса с желаещи да се отчитат
(нали наближава време за коледните парички, та всички тичат да питат разни неща  #Cussing out- писна ми от тях вече ) .
Чаооо!!!   bouquet

# 32
Добро утро на всички! Днес звездите предсказват сравнително спокоен ден. На мен ми се реве обаче - търся си нещо ей-такова http://www.buycostumes.com/Tulle-Lace-Petticoat-White/34425/Prod … px?REF=SCE-becomeи умирам на мъка, че трябва да го шия....нямам си късмет и това си...а закуските от Деси са толкова страхотни, че не знам как ще изкарам до обяд

# 33
Добро утро!

Деси, как можа да ги покажеш тези вкусотии още от сутринта! Пак ще ям цял ден  Mr. Green

Нинче, радвам се че те кефи мойта песен. Мога да я слушам постоянно  Crazy Казвай сега как са покупките от вчера!

Селесте, не те е срам, коя почтена дама ще си тури таквоз чудо на дупето  Sunglasses Шегичка, нали знаеш!

# 34
За рокличката е - коледната, ефектът с такова тютю (както се казва на български) е много готин...сега ме е яд, че не го поръчах от онзи сайт, но вече е късно

# 35
  • благоевград
Селесте направо вече се замислям за това парти  Thinking
Дядо коледа да не изкочи от някоя торта в полицейска униформа  Laughing
заедно със седемте джуджета Joy
А костюма на приятелката ти и той ли е като твоя  newsm78

# 36
тя е пиратка....за останалите колеги сме направили два костюма на арабски танцьорки, като за единия от тях сме набелязали една колежка...а за другия...един колега...също така две рокли +перуки за още двама мъже...идеята е да облечем повече мъже като жени, защото това е доста комично, а набелязаните колеги са купонджии и смятаме, че ще се получи истинско забавление...ще има и още няколко смешни игри с награди..в крайна сметка времето дойде - пътуваме другия петък и трябва да сме 100% готови..стискайте палци да намеря хубав тюл след малко за това тютю, че да сме много красиви Simple Smile  както казва сестра ми - само за щуротии мисля

# 37
Ох,толкова ми е бавен нета нещо че нищо не отваря,но по вашите писаници разбирам какно иска да ни покаже Селестето ,пак някакви перверзии hahaha
И защо не давате мнения за срещата при Силвето в салона за бременни който организира Марси а  Naughty Thinking Crossing Arms
Снощи децата от радости така се издрънкаха на ламината по гръб и двамата един след друг че направо  Shocked

Виждате ли я Ана2 ние я мислим за приятелка а тя ни използва за соц проучване да си напише жената доклада Crossing Arms Joy
Трябва да уча че вчера така си се мотах и нищо не научих освен малко думи вечерта Tired Blush
Ох Криската продължава да кашля от време на време,в детската лелята ме гледа на криво,госпожите несмеят нищо да ми кажат,чак се дразня от отношението на лелката,ако иска нещо да ми каже нали Twisted Evilа аз сега му давам противоалергични капки и пръскам с вентолин 2 пъти на ден,какво да правя повече Sickа детето ми казва че му дават от сиропите на други деца в градината представяте ли си Shockedаз днес бях решила да питам,но не го направих имаше и други родители Close

# 38
  • На черешата
Ние нещо се опитваме да се разболеем цялото семейство.
От няколко дни гърлото ме боли,имам и хрема,Борко също. Confused
Дарето също започна да кашля лошо,та ще видим до къде ще я докараме. ooooh!

# 39
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН
моя ден не започна добре малката се разплака в градината защото казаха че не може да я качвам аз до групата и тя така се лепна за мен и като слезе госпожата и да я вземе вече тичаха реки от сълзи което ме побърка в общи линии и за малко да заплача и аз пред нея сега пак ще трябва да водим дълги разговори за да не плаче и да я оставям долу
очаквам след този рев и пак кашлица щтото след такива емоции това ни е резултата  Confused
нещо е притеснена от ден-два иска вси да я гушкам и да не я оставям сама дори в къщи нощем ме вика да си легна при нея и да я гушкам бълнува разни неща
дано е нещо временно ама ще трябва много много да си говорим хубаво е както марси каза преди време че още ни се връзват децата
а мойта като ми обещае изпълнява само трудно е докато стигнем до обещанието
като се усети че се е прецакала и прави една физиономия недоволна ама не се отмята дано и занапред да е така

айде стига с моите тревоги да не ви развалям деня

билянче и на мен ще ми е интересен доклада ти може на следващата среща едно литературно четене да си спретнем

деси и на мен ми потекоха лигите тая сутрин рано рано - разбира се за това ще те държа те отговорна  Wink
и това с Исус е страхотно

ели масичката и столчето са благополучно доставени платени и сега се возят на таткото в колата така ще бъде до вторник макар че нямам търпение да и ги подарим просто и виждам физиономията
отвориха ни да ги видим разгънаха ги изглеждат доста стабилни ще видим като влязат в експлоатация ще изчакате до вторник ще снимам и ще ви ги покажа
сега идва голямата чуденка за Коледните подаръци миналата година ги оставих за последния момент

дани ти кога си именячка или пак нещо не съм прочела както трябва

лек ден за сега по-късно може пак да се включа отдавам се на работа че когото ми е смотано най-бързо работя

# 40
Нинче,на 17 е св,Данъил и тогава Blush

# 41
дани ама как така от сиропи на други деца тия хора нормални ли са та може на твойто това да навреди ако на друго помага
ако кашлицата ви е алергична пиете противоалергично за да я успокоява и подтиска а сиропа на чуждото дете може да е отхрачващ което подтиква твоето да буха още повече без да има секрети и ти си го наливай С КСИЗАЛ а кашлицата му ще се възбужда повече и повече ако наистина му дават там сироп
мужду другото Ериус не е за по -малка възраст просто действат на различни алергични причинители и според мен ериус е по добър от Ксизал пихме го два месеца и все едно нищо противоалергично не пиеше докато с ериус имаше доста значителна разлика докато го пиеше
както и да е
направо ги питай лелките там не си мълчи все пак е за детето  

# 42
моята любима баба има тогава рожден ден
ще те запомня че тогава празнуваш и ти

аз пък съм януари  Blush

# 43
Дани, тези са абсолютно прости  Shocked Ти не им ли каза, че е на алергична основа кашлицата. И като те гледат теб накриво, логичният ми въпрос е какво дирят в градината деца, пиещи сиропи и носещи ги със себе си. Мисля, че доста сериозно трябва да повдигнеш въпроса и е било хубаво сутринта пред родителите, та на всички да им стане ясно как се менкат илачи между децата.

# 44
Ох да ви кажа то всички си ги водят болни,кашлящи,кихащи и смъркащи,и със сиропи даже,но да кажем няма да обръщам внимание на това,но това е ужасно ако е вярно че дават на моето от на другите деца сиропи,при все че съм коментирала със едната госпожа и тя ми каза че и нейното дете като малко е било така и какво противоалергично му е давала,значи следва да знае,но Нинче нашата докторка обикновенно ни изписва едновременно и сироп за отхрачване и противоалергично така че незнам кое на кое въздейства или дали има някакви срещуположни реакции от двете работи но детето си кашля това е за сега Tired
иначе тука в детската се толерират децата на които родителите ходят на работа,в смисъм че виждаш ли те горките няма как ще ги заведът и с лекарства а аз понеже си стоя в къщи мога да си ги държа у нас,но аз пък ще ги водя,защото и всички други деца са болни така че докато не видя че се усложняват нещата там ще стоят Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт