Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 559
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Понеже едва ли някога сте се замисляли, ще насоча вниманието ви към много важен факт:

Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.
Пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда. От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен файеруол... Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...

Вижте какви сме високотехнологични ние жените!

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 14:08 от Иники

# 46
  • Благоевград
Иники направо паднах  Shocked
Направо сме си супер ние жените ! Whistling

Ето ви нещо почти в тази връзка  Laughing

НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ
На мъжа му трябват единствено:
1) СЕКС
2) ХРАНА
3)СТУДЕНА БИРИЧКА                                   
Какво струва женското щастие???
Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!
Трябва само да си добър:
1) Приятел
2) Другар
3) Любовник
4) Брат
5) Баща
6) Учител
7) Възпитател
Sunglasses Майстор готвач
9) Механик
10) Водопроводчик
11) Дизайнер на интериори
12) Модист
13) Електротехник
14) Сексолог
15) Гинеколог
16) Психолог
17) Психиатър
18) Терапевт
19) Остроумен
20) Симпатичен
21) Атлетичен
22) Нежен
23) Внимателен
24) Кавалер
25) Интелигентен
26) С богато въображение
27) Съзидателен
28) Благ
29) Силен
30) Разбиращ
31) Толерантен
32) Благоразумен
33) Амбициозен
34) Даровит
35) Смел
36) Решителен
37) Заслужаващ доверие
38) Съобразителен
39) Страстен
40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.
Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:
1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...
Особено е важно да:
Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.
За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива, понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

bouquet

като чета написаното-май е вярно... и да си призная , май не им е лесно...

# 47
Здравейте! Ами вие не сте ми били информаторите -"социологични единици", така да се каже. Изследвах друг форум - на "Часът на мама". Докладът още е в процес на дописване - там го отнесох във вид, приемлив за слушане, сега ще го направа "четлив".
Аз незнам дали да пускам Румен в понеделник и вторник на ясла, понеже аз съм си вкъщи и той скоро беше болен. Вярно, че като съм свободна, имам време да пия едно кафе, да се разходя по магазините или да отида да се подстрижа. Но пък вече уплах имам от яслата...
За среща - кажете нещо конкретно, по принцип съм за.
Иники, тая история със сперматозоидите се появи във форума на металягите, където влиза мъжа ми и ме спука от смях...
Деси, абе в края на годината нямате ли повече работа или именно от работа те удря на забавления?! newsm78

# 48
  • Благоевград
Ana2 от много работа се получава този ефект.
Но всичко се базира на случайни попадения, но ме
разтоварват (а някои от семейството -ги натоварва  Laughing)
  bouquet

# 49
Давам кафето: и отивам малко да позачистя (да не повярваш Wink )...

# 50
  • 42.016399,23.101179
Честит празник на всички именници днес!!!(не знам дали Нинка празнува Embarassed)
Много щастие, късмет и поводи за усмивки!

Благодаря да кафето Билянче, добре ще ми дойде, че много работа и мен ме чака днес. Wink

иначе тука в детската се толерират децата на които родителите ходят на работа,в смисъм че виждаш ли те горките няма как ще ги заведът и с лекарства а аз понеже си стоя в къщи мога да си ги държа у нас,но аз пък ще ги водя,защото и всички други деца са болни така че докато не видя че се усложняват нещата там ще стоят Crossing Arms

Дани, дали работят или не родителите според мен няма значение, все пак тук става въпрос за здравето на децата. Ама в крайна сметка всеки си има приоритети в живота, за някой може би работата е по важна. CryА лично аз никога не бих водила Вики на детска със сироп и да чакам да я спра когато нещата се влошат. Виктория си е мойто дете и за мен е важно тя да е здрав, другите като искат нека си ги водят болни. И не я спирам защото може да зарази другите, спирам я за да се излекува напълно и да се чувства тя добре. Cry

# 51
Честит празник на всички които празнуват днес имен ден
да са здрави и усмихнати

аз не празнувам днес марси на 14 януари празнувам   Blush
марси подкрепям с две ръце написаното за "моето дете и воденето му на градина болно" щото за мен да водиш дете с дори само сиропче то е болно
дани не ги оставяй намира тея в градината
моето дете пострада сериозно от такива "толерантни" лелки пролетта и то защото все им влизах в положението на другите

# 52
Добър ден момичета
честит празник на всички Никита,живи и здрави и щастливи!

Аз говорих с учителката и се надявам да не е вярно това за сиропите,а че ги водят с такива да така е ,аз лично с лекарства не ги пращам,ако пият си ги пият в къщи,Криската не е болен според мен,но тази кашлица посред нощ ме притеснява,защо не отшумява,уж пръскам вентолин и давам капки противоалергични,незнам,май Ериуса наистина е по-добър,вече го чух от 2 места изпробвани и двете неща Tired Sad
Всеки сам решава за децата си кога да ги води и каво да ги прави,аз смятам че трябва да ходят и това е ,но искам много да престане това кашляне  Praynig

# 53
Хихи, вижте: http://klearchosguidetothegalaxy.blogspot.com/2008/12/70.html - снимка на Благоевград преди 70 г. Simple Smile

# 54
На мен нещо ми е зле нета и не ми отвори снимката на Ана2 Sad
Снощи чух по късните новини че петицията за едногодишното майчинство е имала успех и са го приели,така че вече ще бъде една година  а не 9 месеца както до сега добре платено,т е на 90% от заплатата и то на майки които са осигурявани 1 година на пред а не само 6 месеца както до сега,дано е вярно Peace

И регистрацията ми нещо никаква я няма в замундата,помагайте от къде да свалям филмчета на децата,Мечо пух и други,искам например трите прасенца newsm78

# 55
  • 42.016399,23.101179
Е, много ме изкефи снимката, не мога просто да не я сложа на затлавната страница. Laughing

# 56
Хайде Марси помогни ми,от къде да сваля някоя серийка на Winni the pooh

# 57
Ееее, само не на втора страница.Хайде и аз малко да побутна.
Ние от петък вечерта сме на Кресна.Ле ле само ако знаете тук колко бързо минава времето.Кога дойдохме, сега ще си тръгваме.А на Силви просто тук й е много добре
.
В петък на 12 ще ни дават дипломите, и за случая мама и сестра ми ми подариха много хубава рокля, аз си я избрах.Развълнувана съм, ще бъде тържествено, незнам.
Ана2, ако знаеш нещо, я подшушни. Party Party Party

Приятен ден и непозволявайте лошото време да ви разваля настроението Joy  Grinning  Party

# 58
Ами традиция е да има тържествено връчване на дипломите в заседателната зала. Предполагам и тази година ще е така. Повече не знам, аз с моите болнични и отработвания на часове нито виждам, нито чувам...
На това лошо време ми е супер. Вътре съм си на топло, Румен спи, а ние с баща му си слушаме музика и пием кафе Wink

# 59
Здравейте
аз съм толкова нервна днес че ще изтрепа децата из къщи,ама и те не спират да правят щуротии де,и така ги оставих днес да не спят писна ми с тях да се разправям,да прават каквото искат Twisted Evil
Да ви кажа нямам никакво настроение и коледен дух защо ли newsm78 Tired

Общи условия

Активация на акаунт