Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 572
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • Благоевград
Ana2 И аз най-обичам тази част от почивните дни ,
когато Ана-Мария спи, а ние си пием кафенцето!  Hug
bobi_i ами защо не останете за по-дълго там (нали идват
и почивни дни) ?
jinjer_78 не се притеснявай, има и такива дни.
Добре си направила,като не си ги сложила да спят, точно
довечера ще са уморени и ще заспят рано-рано.  Peace
А къде са снимките с диванчетата? (аз ли ги пропуснах newsm78)

Чао!   bouquet

# 61
Здравейте, аз нещо се по загубих
Честито на всички които са имали повод за празнуване.
Чести Рожден ден  на Боби
Ние сме добре вече няма кашлица няма нищо (пу-пу)
Исках много нещо да пиша, но нещо ми е много зле. Спи ми се и едва гледам.
Хайде лека вечер на всички, аз ще отида да полегна малко Tired

# 62
Деси снимки няма защото диваните са още в гаража Sick Twisted Evil Sadно независи от мен немога да ги кача сама Crossing Arms
Децата са супер изнервени от неспането и постоянно ревът и се бият и карат за една играчка или за незначителни неща само за да се реве,,,,,,,,,,,,,,,,,, smile3515 smile3511 Twisted Evil
Дани радвам се че сте добре,и за всички които семейно в неделя следобед си пият кафето с половинките докато децата им спят,на мен не ми се отваря парашута така,ако е в къщи Жоро също ще спи с децата,така че аз ще си го пия сама на компа както направих преди малко Crossing Arms

# 63
  • 42.016399,23.101179
Здрвавейте,
daniela_ch радвам се че малката е здравичка вече. Wink
jinjer_78 Виктория от няколко месеца вече изобщо не спи следобяд, пък и то Венци кафе на пие, така че нищо не изпускам Joy И аз си го пия сама пред компа.
Ние сутринта ходихме на кино, с Деси и Ана Мария, но този път май не останаха много очаровани децата, за сметка на тях на мен ми беше много интересно. Laughing
Деси като се разделихме едно бебе, дето Вики много го обича и гушка постоянно я ухапа (никнели му зъбки). Та сега сме с отпечатък от зъбче по брадичката на Вики, червено и подуто и е. А тя вече и неще да чуе за бебета. hahaha
bobi_i връчването на дипломата си е наистина тържествен момент. Ще чакаме снимки от събитието и роклята. Wink

# 64
Давам кафето:
Днес пратих Румчо на ясла, за да напиша някой и друг тест, довечера сме на празнуване на базата на Бачиново, че ни поканиха студентите Wink
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти Simple Smile Весело прекарване тази вечер, успешна реализация в живота  Laughing И много любов пожелавам! Без нея накъде?

# 65
Момичета честит студентски празник,то в нашите редици има доста все още учещи,има бивши и настоящи студенти така че всички да се почерпят дружно Hug

# 66

добро утро айде по кафенце за събуждане

много сте изписали този път през почивните дни хубаво е че така бързо се пълнят страничките вече

при нас нищо ново почивните дни си бяха пълна почивка от страна на домакинска работа  Simple Smile отмяната ми беше пълна от срана на таткото
от страна на малката какво да кажа пак кашля ама то беше очаквано
само дето вече се побърквам
всичко живо кашля и сега пак съм в чуденка дали си е нейната или е вирусът който броди навред ще чакам телпература евинтуално да ми покаже
хора откачам вече за една календарна година е спряла да кашля общо за това време 3 седмици  Sad
иначе се разбрахме за оставянето в детската тази сутрин се качи с лелката без проблем ама от петък сме се заразбирали как да станат нещата и дори сутринта до детската си пяхме коледни песнички в колата - от което беше видимо щастлива
утре имаме родителска среща та да видим кога ще им е тържеството и какво са измислили госпожите и дали ще пускат родителите  щтото в яслата не ни пускаха на нито един празник  Confused

марси на кой филм сте били

аз също като деси и марси съм в очакване на снимки да се пуснат я на дивани я на дипломиране абе изобщо снимки да се гледат

дани ч да разбираме ли че щом няма кашлица имате вече ново зъбче  Simple Smile

спирам за сега приятен ден от мен и да се усмихвате повече  Hug

ето Билянчето ме изпревари  Heart Eyes

и да, забравих

честит празник на всички бивши настоящи и бъдещи студенти

ее чакайте бре ранобуднички само и аз да си постна моето  Laughing
дани ти от рано ни подкара днес няма да се работи както е тръгнало  Grinning

# 67
Добро утро и от мен! Честит празник на всички настоящи, бъдещи и бивши студенти! Честито и на онези, които не са следвали, но са съпричастни към веселия и не толкова весел студентски живот!

# 68
Леле, чак сега смогнах да приседна малко. То тичане, то ядове от сутринта, но всичко е добре, когато свършва добре!
Вирус ли ще ме тръшка незнам, но как ми се вие свят ви казвам  Tired Чуствам се на 100 години.

Честит празник на всички, които го считат за такъв!!! Аз не го уважавам нещо, какво да празнувам нерентабилното и обезценено българско висше образование. Днес съм ужасна, извинете. Но за тия пет годинки дето ги хвърля човек в ученето, може едно бизнесче да си развие, а не да е безработен с диплома.

Дани, скротиха ли се твоите палавници?

Нинче, дано се размине малката сладурка!

А, забравих да се похваля, че се обзаведох с лаптоп. Още си е в кашона горкия, но не ми се занимава с него.

# 69
wildgirl, честито и не бъди скромна, а хубавичко се похвали и дай повече информация...реших да си самоподаря лаптоп и сондирам мнения Simple Smile Днес целият ден ще е изпълнен с напрежение, ама ще бъдат дребни ядове..седмицата е с променлив климат и всички лабилни рискуваме с вирусите, дано да са здрави децата.

# 70
HP си взех. Не е скъп - 1.050 лв. Рам - 3, двуядрен. Без програма е, мъжо отговаря за това. Друго не се сещам.

# 71
Ей,Ели честито браво на тебе,на твоята мама де за готиният подарък Peace
Децата ги изпратих почти на обяд на детска,но се бях разбрала с учителката сутринта че първо ще ги водим до доки и тогава,е сега след 5 ден щяла съм да видя ефект от противоалергичните капки уверява ме докторката и наистина снощи и предната нощ не е кашлял през нощта,но през дена кашля от време на време много зависи от обстановката,както ви казах от влажността на въздуха явно,но ще се оправи детенцето и сироп за суха и дразнеща кашлица ни изписа пък да видим,иначе каза да си ходят на детска те не са болни това си е негово състояние той ще го израстне Praynig

Аз сега ще се развъртя и ще чистя подреждам и лъскам защото в по-късният следобед ще слагаме вече мебелите по местата им и после веднага снимки пускам Naughty
Който ще празнува приятно изкарване,аз няма но може да си сипя една чаша червено вино довечера като приспя децата,защото Жоро ще работи Peace
И защо никой не казва за срещата нищо,на никой ли не му се събира с нашата дружина newsm78 Thinking Crossing Arms

# 72
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БИВШИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ СТУДЕНТИ!!!
Аз отдавна не го празнувам вече този празник. Cry
Ели, честито ти придобивка, наистина не е скъп за характеристиките които си написала. Wink
Дани,другите като не казват нищо за срещата,дай ние да решим ден и час, пък който може да дойде. Аз примерно чак петък съм свободна вечерта. Има ли желаещи за тогава? newsm78 В мен има 20 лева от миналат среща, пък и имам повод да черпя - опаричих се днес. Така че айде верно да се видим. Laughing
puhelota гледахме Мадагаскар 2, много готино детско, само дето на децата не им беше чак толкова забавно, колкото на нас. Joy
Измъчи ви тази кашлица  вас. И Виктория беше готова да ревне сутринта, ама се сдържа милото и не зарева. Много чувствителни деца имаме, ужассссс.

# 73
Марси за петък аз съм ЗА,аз ще донеса винце Wink а пък да се разберем какво да вземем за мезе,може пък и нещо да направя някоя салатка и да донеса или пък друго знам ли,то аз в петък съм на английски до 8 но след това мога Peace
Ох да ви кажа Жоро най-накрая пусна водата в кухнята ми вече newsm44и сега реже у един комшия последните 3 платна на ламината и той е готов,само преходната лайсна остава а след малко като се прибере свекъра започва пренасянето на мебелите Mr. Greenа аз чакам на прицел с пърцала
да ви кажа днес едно настроение като ми дойде,един прилив на живот, всичко ми се прави и ми се чисти и ми се готви и окраса ми се прави всичкоооо newsm03 ама и малките дразнителчета са на детска hahahaох не са ми виновни децата ама като ме лепне депресията и лоша работа,но сега съм вън от нея и да не ви казвам каква рокля със гол гръб и като бюстие тип чалга звезда мерих вчера hahahaама още се чудя дали трябва да си я купя newsm78

Така сега си направих следобедно кафе и чакам да казвате за срещата ето ние с Марси подехме нещата давайте казвайте ще дойдете ли Naughty

# 74
Дани, само не знам защо се чудиш - КУПУВАЙ, щом ти е харесало и си стигнала до мерене..аз в събота ходих до Аутлета в Младост и веднага набелязах едни дънки - намалени бяха на 30лв, моделът модерен тип "цигара"..ама пусто като не ми стои добре...два чифта мерих, и двата ми стоят като харизани..че ми изпъква и дебелото д..е..както и да е , за утешение днес си поръчах ей-товаhttp://www.zenaperfect.bg/index.php?show=browse&prodid=313..към коледната рокля..да му мисли джуджето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт